Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

NOVARTIS & BULLYING ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ: "ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ" ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΟΙ ANTIGOLD... #SKOURIES


Τις τελευταίες μέρες στην επικαιρότητα με αφορμή το θέμα της NOVARTIS, μπήκε στην εξίσωση του δημόσιου διαλόγου και οι πιέσεις, οι αμφισβητήσεις και οι απειλές που δέχονται οι δικαστές για τον τρόπο άσκησης και απονομής της δικαιοσύνης.

Όσοι έχουν μπει σ' αυτή τη συζήτηση αναφέρονται και στους κινδύνους που διατρέχει εμμέσως πλην σαφώς και το δημοκρατικό πολίτευμα μας, όσο αυτές οι πρακτικές τείνουν να γίνουν ο κανόνας και ζητούν να βρεθεί τρόπος για να σταματήσει εδώ αυτός ο κατήφορος, πριν βρεθούμε όλοι μας ενώπιος - ενωπίω απρόβλεπτων καταστάσεων.

Νιώθουμε την ανάγκη να υπενθυμίσουμε σε όλους αυτούς που έστω και τώρα κατάλαβαν ότι πρέπει να υπάρξει μια τελείως διαφορετική προσέγγιση από όλους όσους έχουν δημόσια ευθύνη και λόγο απέναντι στην δικαιοσύνη, ότι σ' αυτή την περίπτωση ισχύει το κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Για παράδειγμα με την υπόθεση της επένδυσης χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική αυτό που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν οι antigold απέναντι στην δικαιοσύνη δεν έχει κανένα προηγούμενο ακόμη και σε όσα διαδραματίζονται σε βάρος δικαστών σε σχέση με την NOVARTIS. Στα μάτια μας οι τωρινές καταστάσεις θυμίζουν παιδικό παραμύθι με βάση τα όσα έχουμε ζήσει.

Εδώ και μια 6ετία, οι antigold είναι οι πρώτοι διδάξαντες του bullying απέναντι στην Ελληνική δικαιοσύνη όταν οι αποφάσεις δεν ικανοποιούν τα συμφέροντα και τις επιδιώξεις τους.

Δεν ξέρει το πολιτικό και δικαστικό σύστημα μας, πως χαρακτηρίζουν "στημένο" το ΣτΕ οι antigold για τις 18 αποφάσεις που έχει εκδώσει υπέρ της επένδυσης; Ή δεν γνωρίζουν το τι γράφουν σε καθημερινή βάση στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης για την διαδικασία της διαιτησίας που βρίσκεται σε εξέλιξη;

Δεν γνωρίζει κανείς τους τον τρόπο με τον οποίο μιλούν επιφανείς antigold για τους δικαστές, κατά τον οποίο αφήνουν σαφή υπονοούμενα για την ηθική ακεραιότητα τους; 

Το πιο περίεργο είναι ότι δεν υπάρχει καμία αντίδραση ή παρέμβαση από κανέναν στα όσα λέγονται από αυτούς και τα οποία δηλητηρίασαν την τοπική κοινωνία απέναντι και στην δικαιοσύνη χωρίς να έχουν στοιχεία. Και εκεί είναι που γεννούνται τα πιο πολλά ερωτηματικά για το τι πραγματικά συμβαίνει με τους antigold και τυγχάνουν τέτοιας ασυλίας και σε τέτοιο βαθμό;

Επομένως, ας μην πέφτουν από τα σύννεφα κάποιοι. Το λέμε και θα το λέμε συνέχεια. Οι "Σκουριές" και ό,τι εμπεριέχεται μέσα σ' αυτές και σ' οποιοδήποτε επίπεδο ήταν το πείραμα που εφάρμοσαν κάποιοι... διορατικοί και το οποίο πέτυχε και τώρα τα βλέπουμε ως κανονικότητα σε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις.

Γενικότερα ό,τι πρόβλημα ανακύπτει στην κοινωνία μας, οι #SKOURIES έχουν την απάντηση. Τα πάντα σχεδόν έχουν προηγηθεί....