Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 21 ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ


To Sustainable Performance Directory, ο Επιχειρηματικός Δείκτης Βιώσιμης Ανάπτυξης, παρουσίασε τις 21 εταιρείες που σηματοδοτούνται ως οι "The Most Sustainable Companies in Greece 2017".

Οι 21 εταιρείες που εντάσσονται στην ηγετική ομάδα των ελίτ της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής, μετά από μέτρηση και αξιολόγηση των μη χρηματοοικονομικών δεδομένων τους, μπορούν να λειτουργήσουν ως παραδείγματα καλής επιχειρηματικής πρακτικής και μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου, που συνδέεται άμεσα με την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων και την προσέλκυση επενδύσεων. 

Συγκεκριμένα, οι εταιρείες που διακρίθηκαν είναι οι εξής: 
  1. Τσιμέντα Τιτάν, 
  2. ΑΓΕΤ Ηρακλής, 
  3. Βιανέξ, 
  4. Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Αθηνών Υγεία, 
  5. Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, 
  6. ΕλβάλΧαλκόρ, 
  7. Ελληνικά Πετρέλαια,
  8. Ελληνικός Χρυσός, 
  9. Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ, 
  10. Μυτιληναίος, 
  11. ΟΤΕ, 
  12. Όμιλος Εταιρειών ΠΑΕΓΑΕ, 
  13. Τράπεζα Eurobank Ergasias, 
  14. Enel Green Power Hellas, 
  15. Imerys Βιομηχανικά Ορυκτά Ελλάς, 
  16. Interamerican, 
  17. Lidl Hellas & ΣΙΑ, 
  18. MSD Merck Sharp &. Dohme, 
  19. Polyeco, 
  20. Quest Συμμετοχών 
  21. και Wind Ελλάς.                                                 
[ΠΗΓΗ: RETAIL TODAY, 21/03/2018]

Αναδημοσίευση από xrysoselladas.gr

1 σχόλια:

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ είπε...

. . . ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ Ο ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΜΕΡΗ ( της Χαλκιδικής ), ΙΔΙΩΣ ΚΙ ΟΤΑΝ Ο ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ ΑΥΤΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΝΟΜΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ. ΚΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ , ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ ΤΩΡΑ , ΖΕΙ ΩΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ. . . ΘΙΑΣΙΩΤΗΣ .
ΠΡΩΤΟΝ , ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 21 ΕΤΑΙΡΙΕΣ , ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΙΟΥΜΕ ΣΕ ΟΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΔΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΜΑΡΙΑΣ ΚΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑς ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΑΠ' ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ <>,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
. . . ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΑΠ' ΟΛΑ ;;; OI ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ Θ'ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ << κρατικοδίαιτους >>.
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΚΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ , ΤΟΝ ΠΕΡΙΖΉΤΗΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ , ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕΡΡΑΙΩΝ , ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΌΡΟ, Α Λ Ε Ξ Α Ν Δ Ρ Ο Χ Ρ Υ Σ Α Φ Η .

«Οι συνταξιδιώτες πολλοί, ικανοί και άξιοι...
Η Ιθάκη μας είναι ακόμη μακρυά αλλά είμαστε αποφασισμένοι να χαρούμε την διαδρομή!
Την Δευτέρα 26/3 και ώρα 8.00 μμ στο ξενοδοχείο "Φίλιππος Ξενια", σας περιμένω για να μοιραστούμε μαζί το πώς οραματιζόμαστε το αύριο, διερευνώντας το σήμερα, διδασκόμενοι από το χθες...
Ας κάνουμε όλοι μαζί ένα διαφορετικό ταξίδι.. μας αξίζει..»
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ !