Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ... ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ... #SKOURIES


Μετά την 32η μετάβαση του εκτελούντος δημάρχου Αριστοτέλη Γιώργου Ζουμπά στην Αθήνα για τα προβλήματα της παραλιακής ζώνης του δήμου, και ειδικότερα της Ουρανούπολης μας ήρθε και η 223η ανακοίνωση της τρέχουσας διοίκησης του δήμου, από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του τον Σεπτέμβριο του 2014. Και πάλι η ανακοίνωση δεν έχει να κάνει με τα φλέγοντα προβλήματα της οικισμού - πύλη προς το Άγιον Όρος. 

Αυτή η ανακοίνωση αφορά την ανατροπή φορτηγού εργολάβου της Ελληνικός Χρυσός που έγινε στην επαρχιακή οδό Ολυμπιάδας - Στρατωνίου το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι, με φορτίο που αποτελούνταν από υπολείμματα καθαρισμού της παλιάς λίμνης τελμάτων της Ολυμπιάδας.

Για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν ή δεν έχουν ακούσει, αυτό το έργο είναι το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό έργο που έγινε μέχρι σήμερα στην Βόρεια Ελλάδα και σχετίζεται με τον καθαρισμό 300 στρεμμάτων γης από 2,5 εκατομμύρια τόνους στέρεων μεταλλευτικών καταλοίπων για να αποδοθεί προς χρήση στην τοπική κοινωνία.

Για όσους αγαπούν τους αριθμούς αυτή είναι η 28η ανακοίνωση του Δήμου με επίκεντρο #skouries, επί συνόλου 223 ανακοινώσεων.

Με τον ρυθμό που βγάζει ανακοινώσεις η δημοτική αρχή για να ικανοποιήσει τον εαυτό της αλλά και το ανικανοποίητο αντιμεταλλευτικό κοινό της θεωρούμε βέβαιο πως μέχρι το τέλος της θητείας της, οι ανακοινώσεις εναντίον της μεταλλευτικής δραστηριότητας θα ξεπεράσουν τον αριθμό των επισκέψεων του Γιώργου Ζουμπά στα υπουργεία των Αθηνών για την επίλυση των χρονίως άλυτων προβλημάτων της καθημερινότητας των πολιτών του Δήμου Αριστοτέλη. Προφανώς και αυτό θα σημαίνει ότι όλα τα προβλήματα μας θα έχουν λυθεί.

Το τι αναφέρει η ανακοίνωση μπορείτε να το διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ. Μην περιμένετε εκπλήξεις φίλοι αναγνώστες. Είναι στο ίδιο μοτίβο των προηγούμενων 27 ανακοινώσεων. Για όλα τα κακά της μοίρας μας φταίνε τα μεταλλεία. Κλασικά εικονογραφημένα.

*Η πολύ όμορφη φωτογραφία της ανάρτησης μας είναι από το ιστολόγιο xalkidikipolitiki.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λάθος κάνεις Πολίτη. δεν είδες κοτζαμ ανακοινωση του Βαρσαμή για την τουριστική έκθεση στο Βερολίνο, με ευχαριστίες στον Τάσιο? Έτσι είναι. Εμ πληρώνουμε τους αυτοδιοίκητούς να βολτάρουν στας Ευρώπας, εμ τους ευχαριστούμε και δημόσια για τα λεφτά των δημοτών που κατασπαταλούνται. Και δώσε σανό στα πρόβατα. το να βοσκάς είναι τουλάχιστον τζάμπα.

Ανώνυμος είπε...

Οι δήθεν επαναστάτες δεν μπορεί να γίνουν μέσα σε 5χρόνια δήθεν τεχνοκράτες.

Μεγάλη η απογοήτευση και ακόμη μεγαλύτερη η ευθύνη εμας΄των πολιτών ως εκλογικό σώμα. Τα πειράματα που κάναμε απέτυχαν. Το μόνο που πέτυχε είναι να γίνουμε εμείς πειραματώζωα.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ είπε...

. . . ήταν τα χρόνια της <> η δεκαετία του 1990 στην χώρα μας που σχεδόν όλα τα περισπούδαστα δρώμενα της πολιτικής σκηνής , εκτός των άλλων, χρειαζόταν και τους κατάλληλους πρωταγωνιστές ,για να αποδοθεί η παράσταση στο τέλειο , δηλ. να πείσει το θέμα με το θέαμα που προσέφεραν , τους θεατές .
Οι πράξεις βέβαια ,δεν ήταν μόνο τρείς ,όπως ορίζει το θεατρικό πρωτόκολλο επί σκηνής . Αριθμήθηκαν παραπάνω. Όμως σιγά μη το κατάλαβαν κι αυτό οι . . . θεατές .
Στον επίλογο της υπόθεσης Κοσκωτά, ξεκίνησαν τα ειδικά δικαστήρια με τις συμμαχικές δυνάμεις να στρώνουν το χαλί για να <>.
Μια θεατρική παράσταση σ’ολόκληρη τη δεκαετία , με πολλούς ηθοποιούς,με τους πρωταγωνιστές ν’ αντικαθίστανται , με πλήθος κομπάρσων, με βροντώδεις λεονταρισμούς, με πολλές βροντές και αστραπές…
Παρόλα αυτά τα μπουμπουνητά, δεν έβρεξε…
Κι εξακολουθούμε σήμερα , δεκαετίες μετά . . . ήταν σαν να μην άλλαξε σχεδόν , τίπουα ;;;;
ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ . . . . . . . ΤΟΥ ΠΑΟΚ ,ΤΗΣ ΑΕΚ ,ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συνδημότη 13 Μαρτίου 5.47 μ.μ., οι άνθρωποι του δήμου έχουν ολοκληρωτική συμπεριφορά, εδώ βλέπουμε να υποχρεώνουν φορείς να ευχαριστούν δημόσια εκείνους που τους αρμέγουν! Δηλαδή μετατρέπουν την υποχρέωση που απορρέει από την πληρωμένη συνεργασία σε επιβεβλημένες ευχαριστίες. Ήμαρτον. Ούτε στη Χούντα, Ούτε στη δικτατορία.

Ανώνυμος είπε...

10:06 πμ Αυτά που ζούμε δεν έχουν προηγούμενο και ευθύνη αυτής της κατάντιας μας αφορά όλους. Μαζί τους ψηφίσαμε για να μας φέρουν ανάπτυξη και προοπτική σε σχέση με τα μεταλλεία και το μόνο που κατάφεραν είναι να μας πάνε 50 χρόνια πίσω.
Αυτή είναι η τραγική πραγματικότητα.