Κυριακή 6 Μαΐου 2018

ANTIGOLD ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ: "ΘΡΙ ΕΝΤ ΔΕ ΚΟΥΚΟΣ..." (ΚΑΙ ΠΑΛΙ) #SKOURIES

Η φωτογραφία είναι από το Thestival.gr

Μετά την συμβολική επίσκεψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ το μεσημέρι της Παρασκευής, η antigold συλλογικότητα ολοκλήρωσε το επικοινωνιακό διήμερο της στην Θεσσαλονίκη με την καθιερωμένη πορεία της στους δρόμους της πόλης.

Κι αυτή η πορεία, παρά τις προηγηθείσες αφισοκολλήσεις και τα πανό στους δρόμους της πόλης, αλλά και την γενικότερη κινητοποίηση που υπήρξε στους κόλπους των ομόκεντρων συλλογικοτήτων της Θεσσαλονίκης, η προσέλευση του κόσμου, παρά τις καλές καιρικές συνθήκες ήταν και πάλι απογοητευτική.

"Θρί εντ δε κούκος", όπως πολύ εύστοχα έγραψε στην ανάρτηση του το metalleiachalkidikis δημοσιεύοντας μια πολύ χαρακτηριστική φωτογραφία.


Αυτή η ανάρτηση μεταξύ άλλων αποκαλυψε τον πολύ σοβαρό λόγο που δεν επέτρεψε την προσέλευση πληθώρας κόσμου στην πορεία και σας καλούμε να τον μάθετε κάνοντας κλίκ εδώ.    
                                                                                                                                                                     

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι, Γιάννη Γιώργο, με αυτούς συντάχθηκες.
Για μερικά ψηφουλάκια στην Ιερισσό, ενστερνίσθηκες την άποψη των μπαχαλάκιδων, των αναρχικών και της Καδόγλου.
Δε σκέφθηκες όμως τι θα πεις και πώς θα εμφανισθείς στα βόρεια χωριά τώρα που πλησιάζουν εκλογές. Γιατί αν νομίζεις ότι θα σε σώσει η Κατερίνα με τα ταγιεράκια, γελάστηκες φίλε μου.
Ο κόσμος αυτή τη φορά είναι πολύ υποψιασμένος.

Με αγάπη,
Μία κοψοχέρισσα

Ανώνυμος είπε...

Κατερίνα διαβάζω. Παιδιά, εδώ στην Ουρανούπολη, ξέρετε αλήθεια τι έκανε σήμερα η κοπέλιά? Να σας πω εγώ. Μάζευε σκουπίδια στην Αρναία με τους εθελοντές του lets do it Greece και φωτογραφιζόταν αβέρτα. Για να μη νομίζετε ότι το κορίτσι δεν προσφέρει. Με το μαλλί στη τρίχα και το τζινάκι της έβαλε κι αυτή το δικό της λιθαράκι στην καθαριότητα της πόλης.
#ελεος #κάποιος_να_μας_σώσει_από_τους_σωτήρες
#φτάνει_πια

Ανώνυμος είπε...

Μετράμε αντίστροφα για να αναπνεύσουμε ξανά αέρα δημοκρατίας, δημιουργίας και πραγματικής κοινωνικής ενότητας και όχι γιαλαντζί. Ένας είναι αυτός που μπορεί να το καραφέρει και τον τρέμουν ήδη οι antigold.