Τρίτη 8 Μαΐου 2018

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: ΦΩΤΙΑ ΕΚΑΨΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ BEACH BAR ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ


Ένα πολύ αγαπημένο Beach Bar της Ανατολικής Χαλκιδικής και πιο συγκεκριμένα του οικισμού της Ολυμπιάδας, το πασίγνωστο "Περοκέ", τη νύχτα που μας πέρασε δυστυχώς παραδόθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 4 το πρωί και μέσα σε λίγα λεπτά επέκταθηκε σ' όλο τον χώρό του καταστήματος. Στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 8 άνδρες, οι οποίοι ρίχθηκαν αμέσως στην μάχη της κατάσβεσης.

Ευτυχώς δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός, ούτε κινδύνεψαν αλλα οικήματα πλησίον του beach bar, του οποίου ιδιοκτήτης είναι ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ολυμπιάδας Γιάννης Πετράκης.

Φως στα αίτια της καταστροφικής φωτιάς αναμένεται να ρίξει το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως αυτο το συμβάν έρχεται να προστεθεί ως 3ο κατα σειρά στην αλυσίδα φωτιών που έχουν κάψει Beach Bar της Ολυμπιάδας από τις αρχές του 2018

Μάλιστα, οι δύο πρώτες φωτιές σε παραλιακά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής είχαν σημειωθεί τον περασμένο Ιανούαριο με χρονική απόσταση μιας εβδομάδας!

Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές πλήθος κόσμου μέσω του f/b συνεχίζει να εκφράζει την αγανάκτηση, την οργή του για το γεγονός, αλλά και την θερμή συμπαράσταση του προς τον Γιάννη Πετράκη, ευχόμενοι παραλληλα να βρεθούν άμεσα οι δράστες, αν  βεβαίως αποδειχθεί ότι πρόκειται για εμπρησμό.


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως δικάστηκαν αυτοί που έκαψαν τις Σκουριές, έτσι θα βρεθούν και θα δικαστούν αυτοί που έκαψαν το στολίδι της Ολυμπιάδας. Σε τι κοινωνία ζούμε;

Ανώνυμος είπε...

Ούτε τα άλλα δυο μπιτς μπαρ μάθαμε πως κάηκαν.Πέπλο σιωπής μέχρι και σήμερα.Γιατί???

Unknown είπε...

Και όύτε πρόκειται να πουν ποια είναι τα πραγματικά αίτια. Ούτε για τα δύο beach bar στην Ολυμπιάδα ούτε για το Περοκέ καθώς επίσης και ούτε για τα 10 τροχόσπιτα στη παραλία της Μεγάλης Άμμου στην Αμμουλιανή ??? Όντως άξιο απορίας .... Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και φυσικά πριν την καλοκαιρινή περίοδο "καθαρίστηκαν" περιοχές προς ανάπτυξη ...

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ είπε...

. . . ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΊΟΥ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΔΥΝΆΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ TOY.
ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ , ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΜΕ ΕΔΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ΕΝ ΤΕΛΗ.
<< ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ " ΕΚΑΨΑΝ " ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΈΣ ;;;;;;;; ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΝΟΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ή ΑΠ' ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ;;;;;
ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς @4:30μμ ζούμε όλοι μας μέσα στην καχυποψία και σ' αυτό ευθύνεται σε τεράστιο βαθμό ο δήμος μας που στηρίζει κάθε καρυδιάς καρύδι, αρκεί να είναι κατα των μεταλλείων και να κατηγορείται έστω για το πέταγμα μιας πέτρας εναντίον αστυνομικών ή ακόμη καλύτερα μεταλλωρύχων.
Αν είσαι άνεργος και χάνεις το σπίτι σου δεν έχει καμία σημασία γι' αυτούς. Αν είσαι στους κατηγορούμενους των Σκουριών ή του Καρατζά Λάκου είσαι ήρωας και έχεις νομική στήριξη.
Τρομερά πράγματα που δεν συμβαίνουν πουθενά αλλού.

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη κράτα, είμαστε μαζί σου.

ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΚΑΚΗ είπε...

Λυπάμαι πάρα πολύ!Έχω συνδέσει τις διακοπές μου κάθε χρόνο στην Ολυμπιάδα με αυτό το beach bar για πάρα πολλά χρόνια. Ελπίζω να αναστηθεί από τις στάχτες του.

ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΚΑΚΗ είπε...

Λυπάμαι πολύ!Ελπίζω να αναγεννηθεί από τις στάχτες του.