Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΓΓΛΕΖΗ: ΠΗΓΕ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"


Σε προηγούμενη ανάρτηση μας θέσαμε το εύλογο ερώτημα για την θέση των επιφανών στελεχών της antigold συλλογικότητας στην Χαλκιδική αναφορικά με την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να δοθεί στην γείτονα χώρα των Σκοπίων το όνομα "Βόρεια Μακεδονία" και να προχωρήσει και σε σύναψη συμφωνίας μαζί τους.

Και ενώ στις τάξεις της συλλογικότητας επικρατεί σιγή ιχθύος επί του ζητήματος, η κ. Ιγγλέζη με την σημερινή παρουσία της στο χωριό Ψαράδες των Πρεσπών μαζί με άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την Βόρεια Ελλάδα για την παρακολούθηση της ιστορικής από κάθε άποψης συμφωνίας έδωσε απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση.

Απαντήσεις που δεν πήραμε στην ομιλία της κυβερνητικής βουλεύτριας στην βουλή, κατά την διάρκεια της συζητήσεως της πρότασης δυσπιστίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς τα 3/4 της ομιλίας της ήταν αφιερωμένα στα μνημόνια που πέρασαν, την διαπραγμάτευση του Αλέξη Τσίπρα το 2015 και την ανάπτυξη που έρχεται από τον προσεχή Αύγουστο με αποτέλεσμα να αλλάξουμε το κανάλι της βουλής νομίζοντας ότι βλέπαμε παρελθούσα συζήτηση της ολομέλειας της βουλής για την οικονομία.

Όπως μαθαίνουμε ο κ. Ζάεφ κατά την διάρκεια του δικού του χαιρετισμού της συμφωνίας προσφώνησε τους κατοίκους της χώρας του σκέτο "Μακεδόνες" χωρίς τον γεωγραφικό προσδιορισμό που τους απονεμήθηκε με την παρούσα συμφωνία

Κανένας όμως, είτε από τους παριστάμενα στελέχη της κυβέρνησης, είτε από τους βουλευτές δεν έδωσε σημασία στην γλωσσική απροσεξία του κ. Ζάεφ εμφορούμενοι προφανώς από το κλίμα ατέρμονης ευτυχίας που επικρατεί στην κυβέρνηση για την απάλειψη των αλυτρωτικών διαθέσεων των γειτόνων μας, όπως επίσης και για την ανάπτυξη που καταφθάνει όπως μαθαίνουμε με βήμα ταχύ τους επόμενους μήνες.

Άντε να δούμε, τι άλλο θα δούμε...



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε Φ Ι Α Λ Τ Ε Σ!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι εφιάλτες 4:22μμ.
Είναι εκλεγμένοι από την Ελληνικό λαό που τους ψήφισε για να σκίσουν μνημόνια, να κόψουν τον ΕΝΦΙΑ, να μην πουλήσουν αεροδρόμια, λιμάνια σιδηρόδρομους και φυσικά να μην αφήσουν να προσωρήσουν οι Σκουριές.
Οι απόψεις τους για τα Εθνικά θέματα έχουν κατα καιρούς ειπωθεί και δεν αλλάζουν ο κόσμος να χαλάσει όπως κα φάνηκε.
Ολοι εμείς όμως ξεχάσαμε αυτές τις θέσεις γιατί το μόνο που μας νοιάζει πλέον είναι τα οικονομικά. Την πατρίδα την έχουμε χ....... Επομένως; Προς τι η αγανάκτηση;

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα από το να πουλήσεις εδάφη της πατρίδας σου για να ελαφρύνεις το χρέος. Ντροπή σε όσους χαμογελούν και χαίρονται μια τέτοια μαυρη μέρα!