Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΟΥΜΠΑΣ: ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΗΣ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ #SKOURIES


"Ορφανός" ήταν ο δήμος Αριστοτέλη από εκπροσώπηση δημάρχου κατά την χθεσινή συνεδρίαση των περιφερειακών και δημοτικών συμβουλίων της Κεντρικής Μακεδονίας για το μείζον ζήτημα της νέας ονομασίας των Σκοπίων σε "Βόρεια Μακεδονία".

Ο Γιώργος Ζουμπάς δεν παρέστη σ' αυτήν την ιστορική από κάθε άποψη συνεδρίαση, που έγινε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, στο ίδιο όπου πριν 3 μήνες πήγε εκεί για να λάβει μέρος σε μια σύσκεψη για την ανάπτυξη στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του αναλώθηκε κατά της μεταλλευτικής δραστηριότητας και της επένδυσης.

Δεν γνωρίζουμε τους λόγους που ο κ. Ζουμπάς δεν έδωσε το παρόν. Εικασίες θα μπορούσαν να γίνουν πολλές. Το αναφέρουμε αυτό καθώς η παρουσία του για παράδειγμα είναι δεδομένη μέχρι σήμερα σε εκδηλώσεις που θα μπορούσε να τοποθετηθεί εναντίον της μεταλλευτικής δραστηριότητας. Δεν έχασε ποτέ και καμία τέτοια "ευκαιρία" ο. Ζουμπάς.

Πάντως το δεδομένο είναι ένα. Η απουσία του εκτελούντος χρέη δημάρχου, όπως και η γενικότερη απουσία τοποθέτησης ενός δήμου με ένα τόσο βαρύ όνομα, επί του ακανθώδους ζητήματος, ενώ έχουν περάσει δυο εβδομάδες σχεδόν μετά την υπογραφή της συμφωνίας της Ελληνικής κυβέρνησης με την κυβέρνηση της γείτονος χώρας.

Στην εκδήλωση όπως μάθαμε ήταν παρόν ο αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου Αριστοτέλη Αργύρης Τσακνής. Δεν ξέρουμε αν ο κ. Ζουμπάς τον όρισε σαν εκπρόσωπο του ίδιου και του Δήμου, καθώς η ΠΚΜ έστειλε προσκλήσεις σ΄όλους του δημάρχους και σ' όλα τα μέλη ξεχωριστά κάθε δημοτικού συμβουλίου των 38 δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας.

Για παράδειγμα οι δήμοι Κασσάνδρας, Νέας Προποντίδας και Πολυγύρου εκπροσωπήθηκαν αυτοπροσώπως από τους δημάρχους τους κ. Κυρίτση, κ. Καρρά, και κ. Ζωγράφο αντίστοιχα. Εκτός του κ. Ζουμπά δεν έδωσε το παρόν και ο δήμαρχος Σιθωνίας Γιάννης Τζίτζιος εξαιτίας των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο δήμος του μετά από την θεομηνία της περασμένης Τρίτης.


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στα χρόνια της θητείας του έχει κατεβεί στην Αθήνα τουλάχιστον 100 φορές για να πάει τις βόλτες του στα υπουργεία και να κάνει τα γνωστά παρακάλια για να κλείσουν τα μεταλλεία.
Χθές δεν βρήκε ούτε μια ώρα χρόνο για να πάει στην Θεσσαλονίκη να στηρίξει το δημοψήφισμα του λαού για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Μάλιστα...

Ανώνυμος είπε...


Το περίεργο θα ήταν αν πήγαινε σε μια συνεδρίαση της οποίας το περιεχόμενο είναι αντίθετα με την επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι δήμαρχος Αριστοτέλη, μα η κομματική πειθαρχεία είναι πάνω απ όλα.Επόμένως καμία έκπληξη ούτε γι' αυτόν ούτε για τον Τσακνή, ο οποίος και αυτός είναι ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θυσιάζει την ιδεολογία του για να πάρουν οι antigold τον δήμο ξανά.
Δεν τα ξέρετε πολίτες; Είναι ο υποψήφιος τους!

Ανώνυμος είπε...

Μετά από 4 μαύρα χρόνια για τον δήμο αυτοί οι 500 παραπάνω που ψήφισαν Μίχο έχουν συνειδητοποιήσει το ολέθριο σφάλμα που έκαναν; Έχουν καταλάβει οτι με αυτή την ψήφο γυρίσαμε στην κυριολεξία 100 χρόνια πίσω; Όμοια και όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στις βουλευτικές.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ:
ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ. ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ.
ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ. Ο ΖΟΥΜΠΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ.

22 Ιουνίου 2018 - 9:39 π.μ.

ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ:
ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ Ο ΖΟΥΜΠΑΣ ΘΑ ΕΛΑΤΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΡΑΣΗ Ο ΤΣΑΚΝΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΙΧΟΣ... ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ!

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ είπε...

. . . ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ , ΕΜΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ , ΜΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ , ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΕΙΣ , ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΧΡΥΣΟΥ , ΜΙΑΣ ΕΠΕΝΣΥΣΗΣ , ΕΝΑ ΠΑΝΤΡΕΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΕ ΤΗΣ ΚΑΝΑΔΕΖΙΚΗΣ , ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
. . . ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ , ΣΤΟΝ . . . ΧΑΡΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ , ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ . . . ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΑΣ .

ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΠΙΔΑ , ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ , ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΜΟΡΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ , ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ , ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ . . . . . . . . . ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΞΑΝΑ ‘ΡΧΟΝΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσακνής αν είναι αυτός που θα επιλέξουν οι antigold ως υποψήφιο δεν είναι και το μεγαλύτερο κακό. Είναι μετριοπαθής σαν άνθρωπος και εργατικός. Είναι πάνω δηλαδή από τον μέσο όρο των αντί.

Σαν μείζονα αντιπολίτευση πιστεύω θα είναι γόνιμη η παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο σε σχέση για παράδειγμα με τον Ζουμπά που είναι σκληρός antigold.

Ανώνυμος είπε...

Τι να τον κάνεις τον εργατικό 29 Ιουνίου 2018 - 12:10 π.μ. όταν δεν είναι καθόλου αποτελεσματικός; Δηλαδή ανίκανος;;;

Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν έχει το θάρρος ο Ζουμπάς να μας πεί την θέση του Δήμου για την κατάπτυστη συμφωνόια των Πρεσπών, να μας την πεί ο Τσακνής!
Είναι δυνατόν να λεγόμαστε ο δήμος του Αριστοτέλη και να μην έχουμε πάρει θέση για αυτή την ντροπή;