Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Γ. ΖΟΥΜΠΑΣ: "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛ. ΧΡΥΣΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ" (!!!...???)


*Ακολουθεί σχόλιο του blog

Στον Alpha 96,5 βγήκε ο δημαρχεύων Ζουμπάς να επαναλάβει την γνωστή κασέτα για τις ρωγματώσεις στην Στρατονίκη, για τις οποίες ως γνωστόν –όπως και για όλα τα δεινά του Δήμου– φταίνε τα μεταλλεία!!! 

Αυτή τη φορά όμως, ο κος Ζουμπάς, ακολουθώντας την τακτική Τσίπρα από Ιθάκη μεριά, το παρατράβηξε, δείχνοντας άμεσα τις προθέσεις του να καλλιεργήσει κλίμα πόλωσης ενόψει και των αυτοδιοικητικών εκλογών που πλησιάζουν. Δήλωσε λοιπόν τα εξής απίθανα:

“Υπάρχουν εργαζόμενοι στην εταιρεία οι οποίοι δεν θέλουν να ελεγχθεί το σπίτι τους στη Στρατονίκη για τυχόν ρωγματώσεις, διότι φοβούνται ότι θα φανεί ευθύνη της εταιρείας και δεν θέλουν να κακοχαρακτηριστούν”!!!

Και συνεχίζει…

“Είναι πασιφανές [!!!] ότι έχει σχέση με την εξόρυξη που γίνεται κάτω από τον οικισμό κι αυτό το λέω χωρίς καμία τεχνική επιστημονική γνώση, αλλά επειδή υπήρχε ο χρόνος της παρουσίας των προβλημάτων με τον χρόνο των εξορύξεων”.

Πάλι καλά που το σκέφτηκε καλύτερα και στο τέλος πρόσθεσε το “πρέπει να αποδειχθεί επιστημονικά γιατί δεν φθάνει να το λέει κάποιος δήμαρχος, ή κάποιος δημότης”

Όπως είπαμε, τα επιχειρήματα των πολέμιων της επένδυσης είναι σαν το καρουζέλ… Γυρίζουν γύρω-γύρω… Τώρα, μετά από –ακόμα– ένα μήνα τρεμολίτη ήρθε η σειρά των ρωγματώσεων… Βάζω στοίχημα πως θα ακολουθήσει η υπόθεση φράγματα…

Πηγή ανάρτησης: metalleiachalkidikis.gr

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Δεν θα ασχοληθούμε με την σοβαρότητα ή την γελοιότητα των όσων ισχυρίζεται ο Γιώργος Ζουμπάς. Εμείς θα ασχοληθούμε με αυτό που μας εντυπωσίασε! Και δεν είναι άλλο από το όψιμο φιλεργατικό ενδιαφέρον του και όχι άδικα...

Είναι ο ίδιος πολιτικός παράγοντας που ως επικεφαλής της διοικούσας αρχής της δημοτικής παράταξης "κίνημα ανάπτυξης" επιχείρησε επί μια συναπτή 4ετία με τις πρωτοβουλίες, τις επαφές και τις συνολικές δράσεις του να στερήσει το ψωμί σε 2.000 και πλέον εργαζόμενους των μεταλλείων Κασσάνδρας.

Κάποιες καλές γλώσσες λένε ότι ως απερχόμενος δήμαρχος πλέον φέρεται φιλεργατικά έτσι ώστε να μην τον κακοχαρακτηρίζουν όσοι εργαζόμενοι θα τον βλέπουν στον δρόμο μετά το τέλος της θητείας του.

Θεμιτό και ανθρώπινο. Μακάρι οι εργαζόμενοι και η εργατική κοινωνία των Μαδεμοχωρίων να ακούσουν ακόμη πιο ζεστά λόγια από τα χείλη του, μέχρι την λήξη της θητείας του.

Τα έχει αυτά η καλή υστεροφημία των πολιτικών.

4 σχόλια:

Αθανάσιος Γ. Καρίνας είπε...

Η απερχόμενη δημοτική αρχή, των κ. Μίχου και κ. Ζουμπά, έχει τεράστιες ευθύνες για το θέμα των ρωγματώσεων στην Στρατονίκη.

Από τον Σεπτέμβριο του 2014, που ανέλαβε, άφησε να περάσει πολύτιμος χρόνος, χωρίς να αξιοποιήσει την προηγούμενη δουλειά του ΙΓΜΕ, από το 2008. Πήγε στο ΑΠΘ, με προγραμματική σύμβαση (θυμηθείτε αυτό τον όρο, είναι σαν να λέμε "στρίβειν δια του αρραβώνος"), για να διαπιστώσει ότι το ΑΠΘ δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά και να ξαναστραφεί στο ΙΓΜΕ. Το οποίο ΙΓΜΕ σήμερα είπε ότι ισχύουν τα συμπεράσματα της δουλειάς που έκανε το 2008. Θυμίζω ότι το 2008 ήταν Δήμος Σταγείρων - Ακάνθου.

Από το 2008, πέρασαν 10 χρόνια ! ! ! Και τι έγινε επί της ουσίας ; ; ;

Μία τρύπα στο νερό ! ! !

Και από τον Πάχτα και από τους Μίχου - Ζουμπά.

Τόσα χρόνια θα έπρεπε να έχουν εντοπισθεί και αντιμετωπισθεί τα αίτια του πρόβληματος των ρωγματώσεων στην Στρατονίκη.

Ανάξιοι ! ! !

Υπάρχει όμως πρόταση . . .

Συμμετοχή στις εκλογές όλων μας, 100%.

Ψηφίζουμε : Όχι στη διχόνοια, όχι στο μίσος.

Ψηφίζουμε : Συμφιλίωση, επ' ωφελεία όλων.

Ο Δήμος Αριστοτέλη είναι πεδίον δόξης λαμπρόν ! ! !

Μία προϋπόθεση υπάρχει για να πετύχουμε . . . Να μονοιάσουμε ! ! !

Ανώνυμος είπε...

Ο γεωλόγος Χρίστος Ζαγοράκης σημειώνει:
"Θα ευχόμουν να έχει δίκιο ο Δήμαρχος και οι συν αυτώ και το πρόβλημα να εντοπίζεται στην εξόρυξη του μεταλλεύματος. Το κοίτασμα δεν είναι ανεξάντλητο. Με το πέρας των εργασιών, θα αμβλυνθούν τα όποια προβλήματα. Αλλά αν είναι Γεωλογικό το θέμα, τότε το χωριό είναι σε κίνδυνο μεγαλύτερο απ αυτόν που φαντάζονται. Ας παύσουν λοιπόν οι εικασίες και ας επιληφθεί κάποιος φορέας να φέρει μια τεκμηριωμένη γεωλογική έκθεση, μετά από σειρά γεωτρήσεων αλλά και γεωφυσικών διασκοπήσεων. Όταν θα γίνει η γεωλογική περιγραφή των πετρωμάτων και η ταξινόμηση της βραχομάζας τότε θα είμαστε σε θέση να καταλήξουμε ασφαλή συμπεράσματα για τους παράγοντες που οδήγησαν στις καθιζήσεις.."

Ανώνυμος είπε...

Λίγη σε όλους και όλα της η δημοτική αρχή.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ είπε...

. . . ΔΗΛΩΣΕΙΣ , ΔΗΛΩΣΕΙΣ , ΔΗΛΩΣΕΙΣ , ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ , ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ . . . ΑΛΛΟΙ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ: ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ;;;;; ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΓΚΛΗ ;;;;; ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ PARTY ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠ' ΟΣΟ ΜΑΖΕΨΑΝ ΕΦΕΤΟΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΜΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΓΚΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑ ;;;;;;