Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

83η ΔΕΘ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ΜΑΪΝΤΑΝΟΙ (Ή ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ) #SKOURIES


*Ακολουθεί σχόλιο του blog

Πλησιάζει η ΔΕΘ και οι «αγωνιστές-μαϊντανοί» των Σκουριών θα βρεθούν σε ρόλο κολαούζου πλάι σε πολιτικές και μη ομάδες που διεκδικούν λύσεις σε εργασιακά, οικονομικά και ασφαλιστικά ζητήματα. Αλλά φέτος δεν θα είναι μόνοι… Θα προστεθούν και οι «αγωνιστές» που φωνασκούν για τον ΤΑΠ και τις εξορύξεις υδρογονανθράκων στην Ήπειρο.

Μεταφέρω απόσπασμα από δημοσίευση του… άκρως αγωνιστικού εντύπου ΠΡΙΝ, στο Κυριακάτικο φύλλο, που μιλάει για την «εργατική αντεπίθεση»(!) που θα ξεκινήσει με… «ταξική συγκέντρωση στην Καμάρα, στα εγκαίνια της ΔΕΘ»… (Τώρα τι σχέση έχουν έχουν οι Σκουριές με την ταξική-εργατική αντεπίθεση (!!!), μόνο αυτοί ξέρουν…)

«[…] Στην Καμάρα θα δώσουν το παρών και μαχόμενα τμήματα του σύγχρονου κινήματος για το περιβάλλον από τις Σκουριές και τον TAP μέχρι τις εξορύξεις στην Ήπειρο. Τη συγκέντρωση στην Καμάρα στηρίζουν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ η Λαϊκή Αντίσταση, το ΕΕΚ και άλλες οργανώσεις…»

Μάθαμε και κάτι νέο… Το …σύγχρονο «κίνημα» για τις Σκουριές, διαθέτει και… «μαχόμενα τμήματα» (!!!)…

Πηγή ανάρτησης: metalleiablog.gr

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Το ερώτημα είναι παλιό, αλλά πάντα επίκαιρο. Τι πόθεν έσχες έχουν άραγε τα... μαχόμενα τμήματα των antigold ειδικότερα και της αποανάπτυξης γενκότερα;

Το τελευταίο όμως που προέκυψε είναι ίσως το πλέον μείζον. Εκτός από το χρυσό και τους υδρογονάνθρακες  τα "μαχόμενα τμήματα" του... περιβάλλοντος τα ενώνει και η Βόρεια Μακεδονία;

Κοντός ψαλμός αλληλούια...