Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΙ ANTIGOLD ΚΛΟΥΖΩ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ: ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ ΤΟ Ε.Μ.Π. ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΖΟΥΜΠΑ (ΚΑΙ ΤΟΥ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ..." ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ) Ε???… #SKOURIES


*Ακολουθεί σχόλιο του blog

Μια ακόμα επική ανάρτηση στο antigoldgr.org(ιο)….

«Πολυάριθμο επιστημονικό κλιμάκιο από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έκανε την εμφάνιση του στη Στρατονίκη προχθές, 11 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμος Αριστοτέλη δεν ήταν ενήμερος για την επίσκεψη του κλιμακίου του ΕΜΠ. 

Δημιουργείται το ερώτημα με τίνος πρωτοβουλία (και έξοδα) ήρθε εδώ το ΕΜΠ, η απάντηση στο οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία. Και αυτό γιατί στα 18 χρόνια που γίνεται εξόρυξη κάτω από τον οικισμό Στρατονίκης, αρχικά από την TVX και εν συνεχεία από την Ελληνικός Χρυσός, κάθε φορά που ασχολήθηκε  με το ζήτημα το ΕΜΠ ήταν για να δώσει επιστημονικό άλλοθι στη συνέχιση της εξόρυξης».

Να τιμωρηθούν πάραυτα οι επιστήμονες του ΕΜΠ διότι ήρθαν στην Στρατονίκη αφενός χωρίς να ενημερώσουν τον Τόλη ποιος τους κάλεσε, και δεύτερον επειδή –όπως έμαθε ο Τόλης ρωτώντας τον συναγωνιστή Ζουμπά–, δεν τους κάλεσε ο Δήμος…

Και αυτό το ΕΜΠ, όλο γνωματεύσεις που δεν μας βολεύουν βγάζει… Δεν είναι σαν το «καλό» ΑΠΘ με την περίφημη Επιτροπή Περιβάλλοντος που κατηύθυνε τότε ο «κόκκινος πρύτανης» Μυλόπουλος (πριν εξαργυρώσει τους αγώνες και βολευτεί από τον ΣΥΡΙΖΑ)….

Να τιμωρηθούν λοιπόν πάραυτα, αυτοί από το ΕΜΠ… Ποιος ξέρει ποιος τους κάλεσε…

Πηγή ανάρτησης: metalleiachalkidikis.gr

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Όπου μπλέκεται το "παρατηρητήριο..." οι δονησιογράφοι του γέλιου χτυπούν κόκκινο με αποτέλεσμα πολύ σοβαρά θέματα όπως είναι το πολυετές φαινόμενο των ρωγματώσεων στην Στρατονίκη να περνούν μέσα από το φίλτρο της antigold γελοιότητας.

Αναμφίβολα, είναι ο ορισμός της γελοιότητας να βλέπουν τέτοιες αναρτήσεις το φως της δημοσιότητας από ένα... σωματείο, το οποίο έχει γράψει την δική του ιστορία με χρηματοδοτούμενες... ανεξάρτητες μελέτες, όπως έγραψε η "Liberation", με επιστημονικούς ερευνητές ντυμένους με ρούχα παραλλαγής παριστάνοντας την μια τους δύτες και την άλλη τους αλιείς, με σκοπό την κλοπή της γαλάζιας σημαίας από την παραλία του Στρατωνίου.

Τέλος, έχουν το θράσος να σχολιάζουν αυτοί που κατασκεύασαν τα δήθεν επιστημονικά πορίσματα εναντίον της μεταλλευτικής δραστηριότητας γενικότερα και επένδυσης ειδικότερα από την συριζοκινούμενη επιτροπή περιβάλλοντος του ΑΠΘ και του τότε ΤΕΕ/ΤΚΜ το 2011, στα οποία δεν συμμετείχε ούτε ένας μεταλλειολόγος μηχανικός ή μεταλλουργός!!!

Πως μετά να μην κάνεις ρυτίδες από τα γέλια πλέον που προκαλεί αυτό το ανεκδιήγητο "σωματείο", το οποίο γελοιοποιεί ακόμη ένα ζήτημα που επίγει για το δήμο Αριστοτέλη και τους δημότες του;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζουμε αν ήρθαν κανονικά ντυμένοι, ή φορούσαν φόρμες της Ελληνικός Χρυσός;

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στο σχόλιο @17 Σεπτεμβρίου 2018 - 11:13 π.μ.

Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο θα είχαν κυκλοφορήσει οι σχετικές φωτογραφίες τους...

Ανώνυμος είπε...

Εμεις στην Στρατονίκη περιμένουμε τους πάντες το Σάββατο 22/9/18 στις 6 00 το απόγευμα στην πλατεία του χωριού μας, που θα γίνει η Λαϊκή συνέλευση. Εκεί θα πάρουν απαντήσεις ολοι. Φυσικά καλοδέχτηκαμε τους καθηγητές του ΕΜΠ. Τώρα περιμένουμε και τους "άλλους καθηγητές" αυτούς που ξέρουν να πουλάνε αέρα. Α! Μπορούν να έρθουν οπως θελουν. Σε ομαδες, σε μπλόκ, σαν άτομα; Όπως θέλουν. Εμεις σας θέλουμε ολους. Μαρκογιαννάκης Γιάννης Στρατονίκη