Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΑΤ. ΙΓΓΛΕΖΗ: ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΝΕΤΧΑ ΚΑΙ ΕΘΕΣΕ ΕΑΥΤΟΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ! #SKOURIES


Η κυβερνητική βουλεύτρια Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη επισκέφτηκε την ΑΝΕΤΧΑ στον Πολύγυρο και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για μια σειρά ζητημάτων με τον πρόεδρο της εταιρείας κ. Γιώργο Πασσαλή.

Όπως μάλιστα διαβάζουμε στο halkidikifocus "...μετά από ένα γόνιμο διάλογο που αναπτύχθηκε, η κ. Ιγγλέζη δήλωσε τη διάθεσή της να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της εταιρείας για την ανάπτυξη της Χαλκιδικής."

Θα θέλαμε πάρα πολύ να δούμε πως θα μεταφραστεί στην πράξη αυτή η διάθεση από την ίδια την κ. Ιγγλέζη, το ό,τι δηλαδή θέλει να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της εταιρείας για την ανάπτυξη της Χαλκιδικής.

Άλλωστε, δεν έχει κλείσει ακόμη ένας χρόνος από το 1ο αναπτυξιακό συνέδριο της ΑΝΕΤΧΑ, το οποίο κινδύνεψε να τιναχτεί στον αέρα, επειδή η κ. Ιγγλέζη και 50 antigold δεν ήθελαν την Ελληνικός Χρυσός πλατινένιο χορηγό στο συνέδριο.

Αν η κ. Ιγγλέζη έχει αποφασίσει να σταματήσει να έχει τέτοιου τύπου παρεμβατικό ρόλο, που θα επιβάλει ακόμη και την ματαίωση συνεδρίων, αν δεν είναι της αρεσκείας της ο εκάστοτε χορηγός ή συμμετέχων σε συνέδριο, τότε σίγουρα θα έχει βάλει και εκείνη ένα λιθαράκι στις προσπάθειες της ΑΝΕΤΧΑ και οποιουδήποτε άλλου φορέα για την ανάπτυξη της Χαλκιδικής.

Σε διαφορετική περίπτωση θα θυμίζει πάντα και σε πάρα πολύ κόσμο την αρνητική συμβολή της στην ουσιαστική ανάπτυξη της Χαλκιδικής την τελευταία 6ετία, με βάση την συνολική στάση της απέναντι στο επενδυτικό έργο της Ελληνικός Χρυσός στα μεταλλεία Κασσάνδρας.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σταθείτε ρε παιδιά λίστα με χορηγούς συνεδρίων του πήγε η Κατερίνα. Δεν έχει σημασία αν στην πλειοψηφία τους είναι εταιρείες παραγωγής βιομηχανικής κάναβης και κίτρινων φασολιών.
Αυτό μπορεί αυτό έκανε. Μην προκαταβάλεστε αρνητικά.