Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΧΡΥΣΟΥ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ??? #SKOURIES


Το καθιερωμένο ραντεβού στην Καμάρα δίνει και φέτος η antigold συλλογικότητα ενόψει των εγκαινίων της 83ης ΔΕΘ.

Κυκλοφόρησε ήδη το σχετικό αφισάκι για την κινητοποίηση που είναι προγραμματισμένη για το προσεχές Σάββατο στις 6 το απόγευμα.

Το Σάββατο ως γνωστόν είναι προγραμματισμένο και το μεγάλο συλλαλητήριο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, το οποίο αναμένεται να φέρει πλήθος κόσμου από όλες τις πόλεις της Βορείου Ελλάδος.

Το ερώτημα που γεννάται σε εμάς είναι αν η συγκέντρωση της antigold συλλογικότητας θα μείνει μόνο στο γνωστό ιδεολογικό πλαίσιο και την ανάλογη συνθηματολογία κατά της εξόρυξης χρυσού ή θα... ανοιχτεί και σε συνθήματα που θα συνιστούν τον "αντίποδα" ή το "αντι - συλλαλητήριο".

Αλίμονο. Είναι γνωστή η ιδεολογική ταύτιση της antigold συλλογικότητας με ένα είδους "περιβαλλοντικό μακεδονισμό". Μας το έχουν αποδείξει πολλάκις μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης. Το ζήτημα εν προκειμένω είναι αν η πορεία τους θα μείνει στην γνωστή antigold συνθηματολογία, η θα προχωρήσει και σε επαίνους της κυβερνητικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Δημοκρατία έχουμε, δεν γεννάται καμία αμφιβολία επ' αυτού και μπορούν να πουν ότι σύνθημα επιθυμούν. Η στάση τους όμως έχει την πολιτική σημασία της.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η μάσκα τους έχει πέσει καιρό τώρα. Είναι αλληλέγγυοι της ψευδομακεδονίας.
Καλό θα ήταν να αποφύγουν να προκαλέσουν τις χιλιάδες κόσμου που θα έρθουν να βροντοφωνάξουν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας.
Για το χρυσό ας πούνε ότι θέλουν.
Το καραβάνι προχωράει...

Ανώνυμος είπε...

3:06 Αυτή είναι η δουλειά των χρήσιμων ανοήτων. Να προκαλούν όπου επιβάλει το συμφέρον του εργοδότη τους.