Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ANTIGOLD ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙ...


Πολλοί είναι αυτοί που μας ζητούν να πάρουμε θέση σχετικά με τα όσα εκτυλιχθηκαν στην χθεσινή πρώτη μέρα εκδίκασης της υπόθεσης εμπρησμού των Σκουριών, καθώς όπως ανέφερε σε χθεσινή ανάρτηση του το ιστολόγιο metalleia blog, η υπερασπιστική γραμμή των antigold επιχειρεί να καταδείξει ως υπεύθυνη για τον εμπρησμό εργαζόμενους στην εταιρεία!!!

Εξηγήσαμε στους φίλους και εξηγούμε σε όλους τους αναγνώστες μας, πως είναι αρχή μας να μην ευτελίζουμε θεσμούς και διαδικασίες όπως είναι για παράδειγμα αυτός της δικαιοσύνης, ενώ συν τοις άλλοις αρνούμαστε να παραβιάσουμε ανοικτές θύρες με ότι συνεπάγεται αυτό ακόμη και σε βάρος μας. Αυτοί είμαστε και δεν πρόκειται να άλλαξουμε τις συνήθειες μας.

Το ότι δεν σχολιάζουμε δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε άποψη ή δεν καταλαβαίνουμε που και πως οδεύουν κάποια πράγματα. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα παίξουμε τον ρόλο που αυτοκλητα παίρνουν κάποιοι άλλοι γραφικοί που μάλλον τους έχει μείνει απωθημένο που δεν κατάφεραν να γίνουν, είτε δικαστές, είτε εισαγγελείς, είτε οτιδήποτε άλλο. Εμείς είμαστε εδώ για να μεταφέρουμε νέα και να διατυπώνουμε την άποψη μας. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Σε ότι λοιπόν έχε να κάνει με την χθεσινή μέρα της δίκης θα πούμε μόνο πως μια μικρή ιστορική αναδρομή στο τι ειπώθηκε εκείνη την ημέρα μετα την επίθεση στο τότε εργοτάξιο, ίσως λύσει σε πολλούς φίλους αναγνώστες τις απορίες που δημιουργήθηκαν και ενδεχομένως να δημιουργηθούν στην εξέλιξη της ακροαματικής διαδικασίας.

Βρήκαμε δυο διαφορετικές πηγές όπου μέχρι σήμερα διατηρούν δημοσιεύμενες συγκεντρωτικές αναρτήσεις με ότι ειπώθηκε εκείνη την ημέρα (17/02/2013) από βουλευτές, κόμματα, φορείς, τοπικές κομματικές οργανώσεις κλπ. Μια προσεκτική ανάγνωση αυτών είμαστε βέβαιοι πως θα αποκωδικοποιήσει τα όσα ακούστηκαν χθές, αλλά και θα ακουστούν από εδώ και πέρα!

Πατήστε κλικ πάνω στους συνδέσμους.



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πέρα από τις δηλώσεις που έγιναν τότε και δυο απο αυτές έχουν όλο το ζουμί για την τωρινή γραμμή των υπeρασπιστών προς τα θύματα των συριζαίων,οικολογων,ανταρcia εξισου μεγάλη σημασία για την ιστορία αυτής της υπόθεσης έχει το ρεπορτάζ που ανέβασε το αντιγκολντ εκείνη την ημέρα.

Σύμφωνα με αυτό το ρεπορτάζ οι πληροφορίες που θέλουν τους εργαζόμενους σεκιούριτι να έχουν δεθεί και λουστεί με βενζίνη από τους δράστες της επίθεσης είναι μούφα γιατί είναι από πηγές της εταιρείας. Τι δεν καταλαβαίνεις;;
https://antigoldgreece.wordpress.com/2013/02/17/skouries-stis-floges/

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στο σχόλιο @23 Οκτωβρίου 2018 - 11:41 π.μ.

Ευχαριστούμε για την υπενθύμιση. Η αλήθεια είναι ότι στο ιστολόγιο antigoldgr.org δεν συμπεριλαμβάνεται στις πηγές μας.

Ίσως γι' αυτό εύθυνεται ο ιδρυτής του "παρατηρητηρίου..." και οι δηλώσεις του περί μη προβοκάτσιας και περάσματος από την θεωρία στην πράξη!

Είναι εντυπωσιακό όμως το τι γράφουν, χωρίς να ξέρουν καν μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Αλήθεια, αν δεν υπήρχαν οι κάμερες τι θα είχαν ακόμη επικαλεστεί;;;

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας τα λες καλά σήμερα Πολίτη. Με πολλούς γρίφους μιλάς. Τι θα πει λες την άποψή σου και δεν σχολιάζεις? Τι διαφορά έχει αυτό στο συγκεκριμένο θέμα? Αν μας πεις την αποψή σου, έχεις ήδη σχολιάσει.
Και να μας πεις ποιοί είναι αυτοι οι αυτόκλητοι γραφικοί που μιλάς. Ο καιρός των υπαινιγμών έχει τελειώσει εδώ και χρόνια στην Χαλκιδική. Μίλα με ονόματα.
Και ένα τελευταίο. Όταν κράζεις το Ζουμπά και την Ιγγλέζη, δεν κράζεις "θεσμούς"? Την ιδιότητα του δημάρχου και του βουλευτή; Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πρέπει να κράζουμε κάποιον δικαστή ή εισαγγελέα που δεν κα΄νει καλά τη δουλειά του. Δεν μιλάω συγκεκριμένα, περί θεσμών απλά, επειδή έφερες την κουβέντα.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στο σχόλιο @23 Οκτωβρίου 2018 - 5:48 μ.μ.

Η δικαιοσύνη και η απονομή της είναι ένα πολύ ευαίσθητο ζήτημα όταν μάλιστα αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δεν έχει καμία σχέση ως θεσμός με την κριτική που ασκείται κατά καιρούς σε πρόσωπα που εκπροσωπούν θεσμούς.

Το "χθές" που ζήσαμε στις Σκουριές και ειδικότερα οι πρώτες σκέψεις που διατυπώθηκαν από κάποιους τις πρώτες ώρες του συμβάντος κατα σύμπτωση συνδέονται και με όσα ακούμε σήμερα και με τον στόχο που έχουν θέσει υπερασπιστικά. DEJA VU!

Αυτή είναι η άποψη μας. Σε ευχαριστούμε για το σχόλιο σου.

ΥΓ. Αλλο κράξιμο και άλλο κριτική. Εμείς με το κράξιμο δεν έχουμε σχέση.