Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΟΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτογραφία αρχείου από τον περσινό εορτασμό της Αγίας Βαρβάρας στο Στρατώνι

Αναπόφευκτα ο φετινός εορτασμός της Μεγαλομάρτυρος και Προστάτιδος των μεταλλωρύχων Αγίας Βαρβάρας στο Στρατώνι είχε και άρωμα προεκλογικό, αφού τον προσεχή Μάιο του 2019 έχουμε την διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά και των ευρωεκλογών.

Αυτό το άρωμα προφανώς και έφερε στο Στρατώνι και υψηλό εκπρόσωπο της νυν δημοτικής αρχής στις εορταστικές εκδηλώσεις καθώς όλες τις προηγούμενες χρονιές, αν εξαιρέσουμε και πάλι τον εορτασμό του 2014, όπου είχε παραστεί μετά την εκλογή του, ο παραιτηθείς αργότερα Γιάννης Μίχος, δεν παρέστη ποτέ ο αντικαταστάτης του, ή κάποιος αντιδήμαρχος, όπως έγινε φέτος με τον κ. Αργύρη Τσακνή.

Μετά την ολοκλήρωση του εορτασμού οι παριστάμενοι εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής του τόπου, αλλά και της θρησκευτικής, όπως για παράδειγμα ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεόκλητος έκαναν εφ΄ όλης της ύλης δηλώσεις στην κάμερα του Super, τις όποιες αξίζει να ακούσετε, καθώς δίνουν το στίγμα πολλών από όσα θα ακολουθήσουν το προσεχές διάστημα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλη η αλήθεια για την τρομερή εγκατάλειψη κυρίως των μεταλλευτικών χωριών από την δημοτική αρχή βρίσκεται στα λόγια του εκπροσώπου της ΝΟΔΕ του Βασίλη του Βασιλειάδη.
Αλήθεια γιατί ο κ. Παπαδόπουλος δεν ρώτησε τον κ. Τσακνή για την άποψη της δημοτικής αρχής επάνω στο Σκοπιανό ζήτημα;Με τα ζητήματα της καθημερινότητας δεν είχαμε κάποια τύχη, τουλάχιστον να μας πουν αν υπάρχει μέσα τους ένα φιλότιμο για αυτό που λέμε πατρίδα.
Δεν γίνεται να μας έχουν φλομώσει για την πατρίδα του Αριστοτέλη και στην αρπαγή της ιστορίας, της γλώσσας και της εθνικότητας απο τους Σκοπιανούς με την σκανδαλώδη χορηγία Τσίπρα,Κοτζιά,Καμμένουν να παριστάνουν τους Κινέζους.

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχνάς πολίτη ότι το 2014 ο Μίχος δέχθηκε κράξιμο από τους antigold που πήγε στο Στρατόνι για τα μάτια του κόσμου της Ιερισσού και των Ρόδων.
Εχουν πέρασει 3 μέρες από την επίσκεψη του υποψήφιου δημάρχου Τσακνή και δεν ακούστηκε κιχ.Ηταν τρίτη 4 δεκεμβρίου και τίποτα περισσότερο.