Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

ΑΡΓΥΡΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ: "ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ"


Σε διευκρινίσεις σχετικά με την ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Νομαρχιακής Επιτροπής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ που αναφέρεται στο συνδυασμό του, προχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη Αργύρης Τσακνής.

Ο ίδιος, σε ανακοίνωσή του δεν κατονομάζει την ιστοσελίδα και σπεύδει να επισημάνει τα ακόλουθα:

"Ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ισχυρός Αριστοτέλης» θα ήθελα να καταστήσω απολύτως σαφές, για άλλη μία φορά, ότι είμαι ο μοναδικός ακομμάτιστος και απολύτως ανεξάρτητος υποψήφιος για τη θέση του Δημάρχου Αριστοτέλη.

Από την πρώτη μέρα της ενασχόλησής μου με τα κοινά ήμουν και παραμένω πιστός στη θέση μου ότι ο κομματικός εναγκαλισμός πνίγει την Τοπική Αυτοδιοίκηση και δεν επιτρέπει στις ιδέες να ανθίσουν.

Με ειλικρίνεια και σαφήνεια τοποθετήθηκα σχετικά με την πεποίθησή μου ότι θα καταρτίσω έναν συνδυασμό ικανών ανθρώπων, έτοιμων να εργαστούν για το καλό του τόπου μας, χωρίς να εξετάζω τις κομματικές τους καταβολές.

Η σύνθεση και μόνο αποτελεί για μένα τον δημιουργικότερο τρόπο να πορευτεί κανείς στο δρόμο της Αυτοδιοίκησης. Συνεπώς, θα ήθελα να δηλώσω ρητά ότι δεν σχετίζομαι με οποιοδήποτε δημοσίευμα ή αναδημοσίευση site ή blog σχετικά με την Παράταξή μας.

Προχωράμε, όλοι μαζί, από όπου και αν προέρχεται ο καθένας, για έναν Ισχυρό Δήμο Αριστοτέλη".

Πηγή ανάρτησηςhalkidikifocus.gr



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ υπερβολική η αντίδραση του αργύρη του τσακνή. Δεν ειναι κακό να είναι ανεξάρτητος υποψήφιος με την στήριξη του συριζα. Ο συριζα στήριξε όλα αυτα τα χρόνια τον δήμο και την προσπάθεια τους για οικονομική ανεξαρτησία απο τα αντισταθμιστικά οφέλη της χρυσός. Δεν φέρονται έτσι οι ευεργετημένοι. Αχαριστια λέγεται αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Του εύχομαι τα καλύτερα και φυσικά να ξεπεράσει ακόμα τον Γιάννη τον όμορφο. Θα φέρει ανάπτυξη και ευημερία όπως έκανε μέχρι σήμερα ή ακόμα καλύτερα. Έρε γλέντια.. (και ακομμάτιστος ε;)

Ανώνυμος είπε...

Απεταξάμην το Συριζα?
Απεταξάμην
Απεταξάμην το Συριζα?
Απεταξάμην
Απεταξάμην το Σύριζα?
Απεταξάμην
Σε ονομάζω ανεξάρτητο

Ανώνυμος είπε...

Και στην Στρατονίκη, τα παιδάκια των Μιχου_ Ζουμπά_ Τσακνή, φωνάζουνε δεξιά και αριστερά ότι ειναι ανεξάρτητοι. Γιατί παληκαρουδια μου; Ντρέπεστε; Έτσι κι αλλιώς οι Στρατονικιωτες σας ξέρουν πολύ καλά ΟΛΟΥΣ για τις θέσεις σας που πήρατε για το σχολείο μας, για την βρωμιά που επικρατεί στο χωριό μας για την κατεστραμμένη μας παιδική χαρά για το γεγονός ότι στηρίζετε ανθρώπους που δεν τους είδαμε ποτέ στο χωριό.

Ανώνυμος είπε...

Είτε με κόμμα είτε χωρίς ο κ.Αργύρης Τσακνής αδυνατεί να κατανοήσει τη σύγχρονη περιβαλλοντική νομοθεσία και τη σημασία του ορυκτού πλούτου στη εθνική οικονομία. Επίσης αδυνατεί να αιτιολογήσει γιατί η μοναδική επιχείρηση στην Ελλάδα που τηρεί τη περιβαλλοντική νομοθεσία 100% βρίσκεται υπο ομηρία με την απειλή οριστικού κλεισίματος! Άλλος για να φάει το σανό του λοιπόν;;