Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

"ΟΜΟΦΩΝΙΑ": ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΒΑΛΙΑΝΟΥ


"Τρία βασικά στοιχεία συνθέτουν το όνομα, το λογότυπο και τη φιλοσοφία του συνδυασμού «Ομοφωνία», που παρουσίασε, σε ειδική εκδήλωση στην Ιερισσό, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, παρουσία πλήθους κόσμου.

Τα στοιχεία αυτά, όπως εξήγησε ο ίδιος είναι:

«Το γεγονός ότι η κοινή λογική είναι αρκετή για να συμφωνούμε στα περισσότερα θέματα, για καλύτερους δρόμους, καλύτερα σχολεία, επάρκεια νερού για τα σπίτια και τις καλλιέργειες, τουριστική ανάπτυξη, αξιοποίηση του πλούτου μας χωρίς δυσβάσταχτο τίμημα για το μέλλον των παιδιών μας και ακόμα...
.
...για μια δημοτική αρχή με ανθρωπιά και κοινωνική ευαισθησία, για δημιουργία των νέων στον τόπο μας, για καλύτερη αξιοποίηση ευρωπαϊκών πόρων και ευκαιριών, αξιοποίηση τεχνογνωσίας θεσμικών φορέων, ένταξη νέων τεχνολογιών στην καθημερινότητα της εξυπηρέτησης των πολιτών, κ.α.

Τον ενιαίο χαρακτήρα του Δήμου μας, από τις βουνοπλαγιές του, ως τις ακροθαλασσιές του, που εκφράζεται στο σχεδιασμό του λογότυπου.

Και πάνω απ` όλα, την ομοψυχία και τη συνεργασία που θέλουμε να προάγουμε, γιατί τελικά ο ίδιος ο τόπος μας ενώνει!».

Προανήγγειλε μάλιστα συμμετοχή «άξιων εκπροσώπων της αντιπολίτευσης» στη διοίκηση, ακόμα και εφόσον εκλεγεί δήμαρχος «με την ισχυρή εντολή που επιθυμεί», και απόλυτη πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο."

Την συνέχεια της ανάρτησης μπορείτε να την διαβάσετε στο halkidikifocus.gr


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι δουλειά είχε ο εχθρός της Χαλκιδικής στην εκδήλωση της υποψηφιότητας του Στέλιου Βαλιάνου;

Ανώνυμος είπε...

Όπως μαθεύτηκε, ο Βαλιάνος κάλεσε όλους όσοι δηλώνουν υποψήφιοι δήμαρχοι καλά έκανε. Αποδεικνύει πως είναι η ουσιαστική ενωτική υποψηφιότητα. Ο Τόλης πήγε, Τσακνής και Παρθενιάδης κώλωσαν και δεν πήγαν. Που να πάει άλλωστε ο Τσακνής, που έκανε παρουσίαση συνδυασμού... στα κρυφά; Η υποχώρηση των διακρίσεων σε "εχθρούς" και μη, θα είναι νίκη του Στέλιου και τελικά του τόπου. Άλλωστε ακόμα και με τη λογική των "εχθρών", η παροιμία λέει, "έχε τους φίλους σου κοντά και τους εχθρούς κοντύτερα"...

Ανώνυμος είπε...

Προς 3:12μμ
Πολύ κακή η παρουσία του. Δεν έχει μπέσα αυτός.
Πάλι θα δημιουργήσει κατάσταση. Ότι και να του τάξεις.