Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Α. ΤΣΑΚΝΗΣ: "ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΑΡΙΤΟΣ - ΣΗΚΩΝΩ ΜΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ" (ΒΙΝΤΕΟ)


«Ο «Ισχυρός Αριστοτέλης» θα είναι η επόμενη δημοτική αρχή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος Αριστοτέλη, Αργύρης Τσακνής, μετά την τελετή των εγκαινίων του πολιτικού του γραφείου στην Ιερισσό. Ο κ. Τσακνής δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του κόσμου και για το λόγο αυτό πολύ χαρούμενος. «Έχουμε μπροστά μας δρόμο αλλά με αισιοδοξία και πίστη θα κερδίσουμε», τόνισε.

Στην ομιλία του ο κ. Τσακνής  έκανε μια σύντομη αναδρομή στην αρχή της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής, όπου είναι και αντιδήμαρχος. «Αυτή η δημοτική αρχή πάλεψε σε δύσκολες καταστάσεις. Και το χειρότερο όλων μειώθηκαν κατά 60 τοις εκατό οι κρατικές επιχορηγήσεις», σημείωσε.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στην πολύ καλή κατάταξη που έτυχε ο δήμος στη μελέτη του ΚΕΦίΜ με στοιχεία από το Υπουργείο Εσωτερικών, ως προς την οικονομική διαχείριση παρά τις αντιξοότητες. Επίσης έκανε λόγο σε  παρεμβάσεις που έγιναν για την εξωστρέφεια του δήμου, αλλά και στη συνέχεια των δράσεων που θα προχωρήσει ο ίδιος εφόσον εκλεγεί.

Ο κ. Τσακνής τόνισε την αναγκαιότητα να γίνει η μελέτη του ΙΓΜΕ για το ποιός φταίει για την κατάσταση με τις ρηγματώσεις στην Στρατονίκη, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε προς τους δημότες ότι δεν θέλει καμία περίοδο χάριτος, αλλά είναι έτοιμος να δουλέψει και να παράξει έργο. «Όλοι με ξέρετε. Δεν χρειάζομαι συστάσεις. Άλλους δεν ξέρετε και τώρα ζητάνε να μπουν στα σπίτια σας. Εγώ δεν είμαι πολιτικός. Θέλω να δουλέψω για αυτόν τον τόπο», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τσακνής.


Πηγή ανάρτησης: xalkidikipolitiki.gr

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν να μπαίνουμε στο blog σου για να ενημερωνόμαστε "αντικειμενικά" για τον προεκλογικό αγώνα και για το τι είπε ο Τσακνής, δεν έχεις καμιά χρησιμότητα πλέον, κλείστο το μαγαζάκι.
Δεν απέκτησες την αναγνωσιμότητα που έχεις κρατώντας "ίσες αποστάσεις", έτσι δεν είναι;
Τι έγινε; Τούρκεψες, ή σου βάλανε χέρι από την νέα διοίκηση της εταιρείας;;;

Ανώνυμος είπε...

ΈΤΣΙ ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΥΡΗ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΟΦΛΗΣΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΙΚΟΜΜΑΤΣΜΟ.
ΟΣΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΝΤΟΥΖΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΡΕΜΟΣΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Το πόσο antigold είναι ο Τσακνής μπορεί να το καταλάβει κάποιος από τον τρόπο που μιλάει για την εταιρεία. ΌΠοιος δεν κατάλαβε ας δει το βίντεο.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στο σχόλιο @26 Μαρτίου 2019 - 12:30 μ.μ.

Από το ύφος της γλώσσας που χρησιμοποιείτε γίνεται αντιληπτό πως είστε νέος αναγνώστης του blog η τελείται υπό νέες αρχές και αντιλήψεις, ειδάλλως θα θυμόσασταν και πως στις δημοτικές εκλογές του 2014 δημοσιεύσαμε τις δραστηριότητες όλων ή των βασικών υποψηφίων.

Ευχαριστούμε που μπήκατε στον κόπο να σχολιάσετε αν όμως είναι να αισθάνεστε στενάχωρα μην επιλέγετε εμάς για την ενημέρωση σας. Δόξα τω Θεώ υπάρχουν άπειρα ιστολόγια και blog. Έχετε επιλογές...

Ανώνυμος είπε...

Για την Συνθήκη των Πρεσπών θα πάρει θέση ο κύριος τσακνής ή δεν τον αφήνει η κομματική αγάπη του προς τον συριζα;
Πότε θα βγεί να καταδικάσει την επίθεση και τις απειλές στον πρόεδρο της Ιερισσού από τους antigold;

Ανώνυμος είπε...

"...Εγώ δεν είμαι πολιτικός..."

Κε Τσακνή,
ισχυρίζεστε πως δεν είστε πολιτικός, οι πρακτικές σας όμως άλλα δείχνουν. Είστε ένα κακέκτυπο πολιτικού, ένας Μαυρογυαλούρος, που εφαρμόζετε μεθόδους και πρακτικές πολιτικών παλαιάς κοπής που βασίζονται στην ξεπερασμένη και χρεοκοπημένη πελατειακή αντίληψη.
Μια ματιά στα ονόματα που στελεχώνουν το συνδυασμό σας δυστυχώς αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Βρίθει από συμβασιούχους εργαζόμενους στο Δήμο.
Κρίμα... Ο Πάχτας που τόσο λοιδορήσατε μοιάζει άγγελος μπροστά σας.

Ανώνυμος είπε...

3:38μμ
Πιο τρολάς πεθαίνεις.Ο Πάχτας άγγελος;Εντάξει το τερμάτισες.Και η εμπάθεια έχει όρια.Ο Δήμος και η Χαλκιδική έχουν ανάγκη από μυαλά σαν του Αργύρη Τσακνή.Αυτός θα είναι ο νέος μας δήμαρχος.Και το αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

7:35, ούτε τρολάς είμαι, ούτε εμπαθής, ούτε ισχυρίζομαι πως ο Πάχτας είναι άγγελος.
Τουναντίον εκφράζω την απογοήτευσή μου που ένας άνθρωπος που πίστεψα και έδειχνε πως διαθέτει σύγχρονες αντιλήψεις και ότι φέρνει το νέο, αποδεικνύεται πως τελικά αντιπροσωπεύει το παλιό.
Το θεωρώ απαράδεκτο, ανέντιμο να χρησιμοποιεί και να εμπλέκει τον θεσμικό του ρόλο με αυτόν του υποψηφίου δημάρχου. Αν εσύ το θεωρείς δεοντολογικό τότε είναι προφανές πως το αξιακό σου σύστημα δεν ταιριάζει με το δικό μου.

Ανώνυμος είπε...

11:40μμ Για ποιό αξιακό σύστημα παινεύσε όταν αγιοποιείς ένα από τους δυο ανθρώπους που δυστυχώς δίχασαν στην τελική την κοινωνία με την εξουσιομανία τους. Ο άλλος ήταν ο Δριβελέγκας. Έλεος λίγη μετριοπάθεια.