Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΛΙΑΝΟΣ: "ΖΗΤΩ ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ - ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΚΥΡΙΑΚΗ"


«Καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη! Ψηφίζουμε από την πρώτη Κυριακή, τον Δήμαρχο που πιστεύουμε ότι πρέπει και μπορεί να διοικήσει τον Δήμο Αριστοτέλη!» Αυτό τόνισε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, κατά την ομιλία του στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της Ομοφωνίας στη Μεγάλη Παναγία.

«Εμείς εργαζόμαστε ήδη για την επόμενη μέρα», είπε. «Χτίζουμε συμμαχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Προετοιμάζουμε το έδαφος για θεσμικές συνεργασίες που θα μας βοηθήσουν να “τρέξουμε” αναπτυξιακά τον Δήμο. Καταγράφουμε ανάγκες και δυνατότητες. Ιεραρχούμε προτεραιότητες, έτσι ώστε να μην ξαναβρεθεί καμία κοινότητα του Δήμου Αριστοτέλη στο περιθώριο!»

Ασκώντας έντονη κριτική στην απερχόμενη διοίκηση, υπογράμμισε ότι αυτή υποτιμά ευθέως τη νοημοσύνη όλων μας με μία πανελλήνια πρωτοτυπία: την κάθοδο του …απερχόμενου Δημάρχου, ως υποψηφίου δημοτικού συμβούλου στο ψηφοδέλτιο του αντιδημάρχου του!

«Πόσο αφελείς μας θεωρούν όλους;» αναρωτήθηκε ο κ. Βαλιάνος.  «Πόσο πρόθυμους θεωρούν τους δημότες του Αριστοτέλη να ξαναγίνουν θεατές στο ίδιο έργο του 2014, αλλάζοντας απλώς τον Μίχο με Τσακνή;  Πόσο μεγαλύτερη ομολογία αποτυχίας χρειαζόμαστε από αυτό το κρυφτούλι που παίζουνε;»

Και βέβαια, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Στέλιος Βαλιάνος αποκάλυψε τον «μύθο» της δήθεν κομματικής ανεξαρτησίας του απερχόμενου Αντιδημάρχου τονίζοντας:

«Ανεξαρτησία στην πράξη σημαίνει να αρνείσαι την κοινοβουλευτική προοπτική που σου προσφέρει η παράταξή σου λίγο πριν γίνει κυβέρνηση, για να μείνεις και να αφοσιωθείς στον τόπο σου για όσες τετραετίες χρειαστεί! Αυτή την επιλογή έκανα και είμαι υπερήφανος! Γι`αυτό έχω το θάρρος να σας κοιτώ στα μάτια και να ζητώ καθαρή εντολή από την πρώτη Κυριακή! Πόσο υπερήφανος αισθάνεται ο αντιδήμαρχος ως «βιτρίνα» του Δημάρχου του και  άτυπου κομματάρχη του ΣΥΡΙΖΑ;  Ή μήπως νομίζει πως δεν τα λέει όλα η σιωπή του για τη Συμφωνία των Πρεσπών, στην γη του Μακεδόνα Αριστοτέλη;»

Ο Στέλιος Βαλιάνος, παρουσίασε το σύνολο των Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της Ομοφωνίας και των Υποψηφίων Τοπικών Συμβούλων της Μ.Παναγίας, καθώς και τα βασικά σημεία του προγράμματος της «Ομοφωνίας» για την κοινότητα, που περιλαμβάνουν και την αντιμετώπιση των προβλημάτων, που οι ίδιοι απερχόμενοι ομολόγησαν σε εκδήλωσή τους:

«Την αποτελεσματικότητα της δικής μας Διοίκησης, εδώ στην Μεγάλη Παναγία, δεν θα την ψάχνετε στους ισολογισμούς κανενός αντιδημάρχου», υπογράμμισε. «Θα την δείτε στους υπαλλήλους που θα φροντίσουμε άμεσα να στελεχώσουν το Δημοτικό Κατάστημα πριν εγκατασταθεί και το ΑΤΜ πιστοποιητικών, ώστε να μην τρέχετε στο Δημαρχείο για ένα έγγραφο!
Θα τη δείτε στις παρεμβάσεις βελτίωσης του εσωτερικού οδικού δικτύου! Θα τη δείτε και το βράδυ με τα φώτα που θα φροντίσουμε να ανάβουν και όχι απλά να στέκονται άχρηστα! Θα τη νιώσετε στην καθαριότητα που είναι το πρώτιστο καθήκον μιας Δημοτικής Αρχής! Θα την καταλάβετε με τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβουμε για το πρόβλημα της επάρκειας και της ποιότητας του νερού! Όχι απλά αναζητώντας ενόχους, αλλά εντοπίζοντας όλες τις πτυχές του προβλήματος, και δρομολογώντας τις λύσεις!»

Στο πλαίσιο του προγράμματος «16 Πρωτεύουσες» ο κ. Βαλιάνος, εξήγγειλε επίσης τα εξής:

 Αναβάθμιση της πρόσβασης στο ναό-μνημείο της Παναγούδας με την παράλληλη αναγκαία διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου και τον ηλεκτροφωτισμό του.
•Αποκατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων στον Λόγγο.
 Αξιοποίηση του Δημοτικού Αναψυκτηρίου.

Θύμισε ότι η Μ.Παναγία έχει ήδη θέση στο πρόγραμμα τουριστικής ανάπτυξης του συνδυασμού, ενώ υπογράμμισε πως θα αναληφθούν όλες οι αναγκαίες πρωτοβουλίες για τη συνδρομή της Πολιτείας –και όχι μόνο- για το τοπικό ιατρείο που υπολειτουργεί, για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, για την καλύτερη εξυπηρέτηση από το ΚΤΕΛ.

«Η Διοίκηση που θα σχηματίσουμε ως «Ομοφωνία» θα είναι παρούσα όπου χρειαστεί, για να διεκδικήσει την επίτευξη και αυτών των στόχων» σημείωσε ο κ. Βαλιάνος. «Και θα τους πετύχουμε τους στόχους γιατί δεν είμαστε απλά μια παράταξη, αλλά μια Ομάδα Εργασίας.  Μια ομάδα εργασίας ταγμένη να πετύχει! Ταγμένη να ξανακάνει τον Δήμο μας γνωστό σε όλο τον κόσμο για τους σωστούς λόγους!»