Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΛΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ: "Η 16η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ"


Την απόφασή του να φροντίσει το «σπίτι» του πολιτικού αντιπάλου, σαν να ήτανε δικό του, τόνισε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Αμμουλιανή, συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους της «Ομοφωνίας».

Συγκεκριμένα ο κ. Βαλιάνος, δήλωσε τα εξής:

«Η Αμμουλιανή, θα έχει τη σημαντικότερη προτεραιότητα στην μέριμνα της Διοίκησης που θα σχηματίσω ως δήμαρχος για την τετραετία που έρχεται. Και ο λόγος είναι απλός: Το θεωρούμενο «σπίτι» του πολιτικού μου αντιπάλου συμβολίζει για μένα την πρόκληση να αποδείξω ότι θα είμαι δήμαρχος όλων των κοινοτήτων.  Θα το κάνω, φροντίζοντας το «σπίτι» του πολιτικού μου αντιπάλου, σαν να ήτανε δικό μου!

Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη απόδειξη, πως ο Στέλιος Βαλιάνος θέλει να είναι ένας «Αριστοτελίτης» δήμαρχος, κάνοντας ταυτότητα το καθήκον του και κατανέμοντας την μέριμνά του σε όλες τις κοινότητες χωρίς να υπολογίζει την παράμετρο της εκλογικής επιρροής.

Είμαστε στον 21ο αιώνα.

Είμαστε ένας ευρωπαϊκός δήμος.

Και ο δήμαρχος, οφείλει έμπρακτα να επιδεικνύει την ισοτιμία που προάγει για κάθε «σπιθαμή» γης εντός των ορίων δικαιοδοσίας του, για κάθε κομμάτι της τοπικής κοινωνίας.

Έτσι:

Η αναβάθμιση της εσωτερικής οδοποιίας του νησιού, θα πάψει να αποτελεί όνειρο επί χάρτου. Η ολοκλήρωση του δρόμου των 700 μέτρων προς την μεγάλη άμμο, θα είναι στοίχημα που θα κερδίσουμε.

Η βελτίωση των λιμενικών υποδομών και του αλιευτικού καταφυγίου, σε συνδυασμό με την υπό μελέτη μαρίνα σκαφών αναψυχής, θα βρεθούν στην κορωνίδα των προτεραιοτήτων της νέας Δημοτικής Διοίκησης.

Η πρόταση ανάδειξης της Αμμουλιανής ως νησιού χωρίς πλαστικά μιας χρήσης, στη βάση της ιδέας και της σχετικής καμπάνιας της ευρωβουλευτού Μαρίας Σπυράκη, θα αποτελέσει κομβικό σημείο αναφοράς της τουριστικής πολιτικής που θα εφαρμοστεί.

Η εκκλησία του Αγίου Νικολάου και τα καλογερικά κτίσματα θα λάβουν την μέριμνα εσωτερικής αποκατάστασης που απαιτείται.

Η δε αναβάθμιση του περιμετρικού δρόμου για την κυκλοφορία των αυτοκινήτων, θα βοηθήσει στο στόχο πεζοδρόμησης του κεντρικού δρόμου που διασχίζει τον οικισμό, ώστε να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο ο αιγαιοπελαγίτικος χαρακτήρας της Αμμουλιανής.

Έχουμε το κοντινότερο στην ηπειρωτική Ελλάδα αιγαιοπελαγίτικο νησί. Και πρέπει αυτό να το μάθουν όλοι, σε Ελλάδα και εξωτερικό.»