Κυριακή 5 Μαΐου 2019

ΣΤ. ΒΑΛΙΑΝΟΣ: "ΔΟΜΗ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑ... 50.000 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!"


Την ανάγκη κτιριακής αναβάθμισης του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρναίας και της Μαθητικής Εστίας και ενίσχυσης σε προσωπικό, τόνισαν στον Υποψήφιο Δήμαρχο Αριστοτέλη Στέλιο Βαλιάνο, οι επικεφαλής των δύο δομών, κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης που πραγματοποίησε ο επικεφαλής της «Ομοφωνίας».

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος ξεναγήθηκε στους χώρους του ΚΠΕ που έχουν μέχρι σήμερα επισκεφθεί 50.000 μαθητές από όλη την Ελλάδα και ενημερώθηκε για τις λειτουργικές του ανάγκες και για τις δυνατότητες του με βάση και τη συνύπαρξη του με τις εγκαταστάσεις της Μαθητικής Εστίας.


Αμέσως μετά τόνισε ότι η «νέα Δημοτική Αρχή Αριστοτέλη αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες και τη σημασία του Κ.Π.Ε για την ανάπτυξη της περιοχής θα σταθεί αρωγός  στο έργο του και στην προσπάθεια ενίσχυσης του σε προσωπικό».

Ο κ. Βαλιάνος πρόσθεσε: «Δεν είναι δυνατόν να δεχόμαστε να υπολειτουργεί μια Δομή που “μετράει” 50.000 επισκέπτες! Σήμερα, δυστυχώς, στη δομή απασχολείται το λιγότερο δυνατό προσωπικό, καθώς ο Δήμος φαίνεται να αδιαφορεί για τις ανάγκες του, με αποτέλεσμα να καταβάλλεται τεράστια προσπάθεια για την αποτελεσματική λειτουργία του. Η ευαισθησία της Δημοτικής Αρχής απέναντι σε χρήσιμες δομές όπως το Κ.Π.Ε  Αρναίας,θα έπρεπε να είναι δεδομένη και όχι αναζητούμενη.»

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στέλιο αν βρεις δυσκολία, μη σε πάρει από κάτω. Ο βαρκάρης από την Αμμουλιανή, που την ψώνισε τελείως και πιστεύει ότι είναι μεγαλοπαράγοντας του τουρισμού, θα βάλει κάτω την τεχνογνωσία του και θα στα τακτοποιήσει όλα.
Είναι τέτοιες οι εμμονές του, που πέρασε το παραμύθι ότι "όλα τα έκανε αυτός" πρώτα στο DNA του και μετά στο κοπάδι του νησιού. Έκανε το ψέμα αλήθεια και πορεύεται εν ειρήνη!