Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ


Γράφει ο ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΞ

10 Ιουνίου 2035. Ο Αμερικανός Πρόεδρος δέχεται στο Οβάλ Γραφείο τον Προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, καθηγητή Πανεπιστημίου κ. John Greenpeace. Στη συνάντηση παρευρίσκονται δύο ακόμη άτομα. Η επικεφαλής της NASA κ. Louise Wildnature και ο ΓΓ του ΟΗΕ κ. Mike Allien.

Ο Greenpeace είναι αυστηρός, ευθύς και παίρνει αμέσως το λόγο. “Κύριε Πρόεδρε. Θα είμαι σύντομος. Η παγκόσμια ισορροπία χάνεται. Οι λαϊκές μάζες δεν ελέγχονται. Οι αναφορές που έχουμε από το Club της Αθήνας είναι απογοητευτικές.

Πρέπει να βρεθεί οπωσδήποτε ένα νέο παγκόσμιο αφήγημα χειραγώγησης μαζών. Το αφήγημα της Κλιματικής Αλλαγής δεν πείθει πια. Χρειάζεται ένα νέο αφήγημα. Πιο στέρεο και από τις θρησκείες. Πιο σκληρό. Πιο εκφοβιστικό.”

“Τί εννοείς;” Τον ρωτά ο Πρόεδρος.

“Ένα αφήγημα που κυριολεκτικά να τρομάξει όλο τον κόσμο. Να χεστούν όλοι πάνω τους.”

“Ποιό είναι αυτό; Μίλα που να σε πάρει..” προστάζει ο Πρόεδρος.

“Θα ισχυριστούμε ότι οι επιστήμονες της NASA σε συνεργασία και με άλλες ξένες υπηρεσίες κατάφεραν να πιάσουν και να σπάσουν μήνυμα από εξωγήινο πολιτισμό ο οποίος ετοιμάζεται να επιτεθεί στον πλανήτη μας. Έχουμε έτοιμο σχέδιο. Το έχουμε επεξεργαστεί με άλλους ηγέτες και με τον ΟΗΕ.”

“Τί λες ρε μάγκα; Μπράβο. Για πες κι άλλα.” λέει ο Πρόεδρος.

“Θα φτιάξουμε μία ειδική επιτροπή στον ΟΗΕ. Μέλη της θα είναι πολλοί μιλημένοι επιστήμονες. Θα χε....ν όλοι πάνω τους.”

“Πώς θα την ονομάσουμε την επιτροπή;” ρωτά ο Πρόεδρος.

Θα την ονομάσουμε Intergovernmental Panel on Cosmic Catastrophe”

“Γ...το!” λέει με ενθουσιασμό ο Πρόεδρος.

Ο Πρόεδρος σκέφτεται λίγο.

“Οκ. Εντάξει”, λέει ο Πρόεδρος. “Όμως θα βγει και παραδάκι;”

“Εννοείται!” απαντά ο Προσωπάρχης.

“Θα βάλουμε παγκόσμιο κεφαλικό φόρο 1% κ. Πρόεδρε! Ποιός θα τολμήσει να μη πληρώσει; Θα είναι όλοι χ....νοι πάνω τους!”

Ο Πρόεδρος απευθύνεται στην επικεφαλής της NASA.

“Εσύ τί λες κυρία Wildnature; Θα μπορέσεις να στηρίξεις το σχέδιο;”

“Εννοείται κ. Πρόεδρε! Θα τρελάνουμε τον κόσμο σε ανακοινώσεις. Θα τρομάξουν όλοι. Μην ανησυχείτε.” απάντησε η επικεφαλής της NASA.

“Κι εσύ κ. Allien; Θα στηρίξεις το εγχείρημα;” ρωτά ο Πρόεδρος τον ΓΓ του ΟΗΕ.

“Φυσικά κ. Πρόεδρε. Το επίθετό μου είναι εγγύηση!” απαντά ο ΓΓ του ΟΗΕ κύριος Allien…

“Just do it.” λέει ο Πρόεδρος.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε. Ήταν ακόμη μία εποικοδομητική ημέρα. Στο πίσω δωμάτιο ο Αντιπρόεδρος John Populist όλο χαρά πήρε ένα τηλέφωνο κάπου.

“Ξεκίνα την εταιρεία…Όλα Ok.”

Κάπου αλλού στις ΗΠΑ μόλις ξεκίνησε “Global Extra-Terestrial Fund Company” για τη διαχείριση του παγκόσμιου κεφαλικού φόρου…

ΠΑΣΑ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ. ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΦΗΓΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ.

Πηγή ανάρτησης: defence-point.gr


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν γνωρίζω αν συμφωνείτε με το μύνημα της ανάρτησης που αναπαράγετε, ούτε αν το παρόν μύνημα θα θεωρηθεί "υβριστικό", αλλά θα πρέπει να είναι κάποιος ιδιαίτερα παρωπιδικός για να υποστηρίζει πως δεν υπάρχει κλιματική αλλαγή, ή αλλιώς να έχει προσωπικά οφέλη από αυτό - όπως οι εταιρείες πετρελαίου.
Ειλικρινά απορώ.
Στο παρελθόν είχατε φιλοξενήσει παρόμοιες απόψεις του πολυγραφότατου δόκτορα Καμενόπουλου, ο οποίος μας απέδειξε "επιστημονικά" πως η κλιματική αλλαγή είναι μια "συνωμοσία" της νέας τάξης, αλλά είπα τότε να μην σχολιάσω. Ούτε να μπω σε αντιπαράθεση, διότι είναι το πιο έυκολο πράγμα στον κόσμο να καταρρίψει κανείς τα επιχειρήματα Καμενόπουλου.
Θα στεναχωρηθώ τα μάλλα αν αποδειχθεί πως το μπλοκ σας αποδέχεται και προωθεί τέτοιες αντιπεπιστημονικές θεωρίες συνομωσίας.
Κι εμείς είμαστε υπέρ της εξ΄πορυξης υδρογονανθράκων στην Ελλάδα, αλλά μην κάνουμε και το μαύρο - άσπρο...

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στο σχόλιο 29 Ιουλίου 2019 - 2:03 μ.μ.

Προς χάριν εμός γόνιμου διαλόγου, πιστεύουμε πως θα ήταν εξαιρετικά ωφέλιμο για την επιστήμη να ανοίξετε έναν διάλογο απευθείας με τον κ. Καμενόπουλο.

Θα είχε εξίσου τεράστιο ενδιάφερον να αναπτύξετε τις απόψεις σας έτσι ώστε να καταστεί και απολύτως δικαιολογημενη η θέση σας που λέει:

"διότι είναι το πιο έυκολο πράγμα στον κόσμο να καταρρίψει κανείς τα επιχειρήματα Καμενόπουλου.Θα στεναχωρηθώ τα μάλλα αν αποδειχθεί πως το μπλοκ σας αποδέχεται και προωθεί τέτοιες αντιπεπιστημονικές θεωρίες συνομωσίας."

Τι λέτε; Θα το επιθυμούσατε;