Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ: Η ΚΟΝΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ - ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ (ΒΙΝΤΕΟ)


Αρκετή ένταση, αντεγκλήσεις, σκληρές ατάκες αλλά και χιούμορ γεμάτο νόημα περιείχε η συζήτηση που έγινε για το νέο αναπτυξιακό νόμο στην διαρκή επιτροπή παραγωγής και εμπορίου της βουλής.

Η συζήτηση "πέρασε" και από την Χαλκιδική και ειδικότερα την επένδυση χρυσού, έπειτα από αναφορές και ερωτήσεις που έκαναν οι πρώην Υπουργοί Περιβάλλοντος και Ενέργειας επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και πιο συγκεκριμένα οι κ. Φάμελος και Σκουρλέτης προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Στο βίντεο συνολικής διάρκειας 28 λεπτών που ακολουθεί είναι αποκαλυπτική, αν μη τι άλλο, η στάση όλων των παρευρισκομένων στην συζήτηση αναφορικά με την επένδυση και ακολούθως εύληπτα τα συμπεράσμα που μπορεί να βγάλει ο καθένας μας για την χαώδη διαφορά πολιτικής φιλοσοφίας και πρακτικής που χωρίζει την προηγούμενη από την σημερινή κυβέρνηση σε σχέση με την ανάπτυξη και τις πολυπόθητες επενδύσεις που είναι το ζητούμενο για την ανάκαμψη της εθνικής οικονομίας.

Κατά την γνώμη μας, το πιο ενδιαφέρον τμήμα του βίντεο είναι από το 8 λεπτό μέχρι και το 19 λεπτό.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεί να υπάρξει χειρότερη κυβέρνηση από αυτή του σύριζα.σε όλα τα μέτωπα.ο λάος με την ψήφο του γύρισε την ελλάδα μισό αιώνα πίσω.το λιγότερο.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο άνθρωπος, ο Άδωνις Γεωργιάδης όταν τον ακούς να μιλάει είναι πραγματική απόλαυση! Μιλάει σωστά με επιχειρήματα και θυμάται τι είχε φάει πριν 18 χρόνια τον Μάρτιο στις 18.25 το απόγευμα. Ειδικά δε όταν απευθύνεται σε συριζαίους είναι το αποκορύφωμα!