Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ 22ας ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ


Από τον Δήμο Αριστοτέλη εκδόθηκε ανακοίνωση, η οποία αναφέρεται στα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι πλημμυροπαθείς από την θεομηνία της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου, προκειμένου να δηλώσουν στα κατά τόπους δημοτικλα καταστήματα τις ζημιές που υπέστησαν.

Με βάση αυτές τις δηλώσεις, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση θα γίνει η σχετική ταξινόμηση και ο επιτόπιος έλεγχος από τις αρμόδιες επιτροπές που θα αναλάβουν το θέμα της πιστοποίησης των καταστροφών και της αποζημίωσης τους. Στο πλαίσιο αυτό ο δήμος ζητάει από τους συνδημότες που επλήγησαν να στείλουν φωτογραφίες με τις ζημιές που επαθαν σε μια ηλεκτρονική διεύθυνση που θα τους δοθεί.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση.  

"Βάσει των εντολών που έχει δώσει ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, οι κάτοικοι του Δήμου Αριστοτέλη που έχουν υποστεί ζημίες στην ιδιωτική τους περιουσία, κατά τη διάρκεια και συνεπεία των ακραίων καιρικών φαινομένων της περασμένης Παρασκευής,  μπορούν να προσέρχονται από αύριο Τρίτη 26 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο και στα κατά τόπους δημοτικά καταστήματα, προκειμένου να δηλώσουν τις ζημίες, συμπληρώνοντας σχετική Δήλωση που θα είναι διαθέσιμη στα κατά τόπους γραφεία. 

Παρακαλούνται οι πολίτες να είναι σε θέση να υποβάλλουν ή να αποστείλουν  -σε ηλεκτρονική διεύθυνση που θα τους  δοθεί- σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Βάσει των συγκεκριμένων δηλώσεων, θα γίνει η γρηγορότερη ταξινόμηση και ο επιτόπιος έλεγχος από τις αρμόδιες επιτροπές που θα αναλάβουν την ευθύνη της πιστοποίησης των ζημιών και την προώθηση της διαδικασίας αποζημίωσης των πληγέντων."