Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΕΧΕΙ 110 ΕΚΑΤ. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!""


Ναι, δεν κάνατε λάθος. Σωστά διαβάστε. Αυτά υποστηρίζει σε έκθεση της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που συνέταξε το 2010 παρακαλώ, σύμφωνα με την οποία στην Ελληνική επικράτεια μπορεί να χωρέσει συνολικός πληθυσμός 120.000.000 κατοίκων!!!

Μάλιστα, αυτή την έκθεση του τμήματος μετανάστευσης και εσωτερικών υποθέσεων, η οποία αφορά την δυνατότητα των χωρών της Ε.Ε. να υποδέχονται μετανάστες, την αναδημοσίευσε στις 2 Ιανουαρίου σε άρθρο της Ολλανδική ιστοσελίδα, κάνοντας αναφορά για την χωρητικότητα της Ολλανδίας, η οποία με βάση την τοποθεσία της χώρας, την πυκνότητα του πληθυσμού και τον σημερινό πληθυσμό υπολογίστηκε πως μπορεί να υποδεχθεί επιπλέον 8 εκατομμύρια μετανάστες.

Σύμφωνα πάντα με αυτή την έκθεση ο Ευρωπαϊκός χώρος μπορεί να υποδεχθεί συνολικά 3,3 δισεκατομμύρια μετανάστες!!!

Όπως είναι φυσικό και επόμενο δεν γνωρίζουμε κάτω από ποιο φεγγάρι συνέταξαν αυτή την έκθεση οι εμπνευστές της σε μια περίοδο μάλιστα, που το μεταναστευτικό - προσφυγικό δεν απασχολούσε σχεδόν καθόλου την Ευρώπη και την χώρα μας.

Ωστόσο, το βασικό ερώτημα, κατά την άποψη μας, είναι πότε θα δημοσιευτεί μια συνέχεια αυτής της έκθεσης που θα παραθέτει τους λόγους του μαζικού εκτοπισμού των 3,3 δισεκατομμυρίων μεταναστών - προσφύγων. Αν δηλαδή θα ξεριζωθούν από τις  εστίες τους ένεκα της αμφιλεγόμενης κλιματικής αλλαγής, ή εξαιτίας γενικευμένων πολεμικών συρράξεων.

Τέλος, εξαιρετικό ενδιαφέρον σε αυτή την έκθεση θα είχε και μια ανάλυση του τι θα γίνουν μελλοντικά αυτές οι χώρες που θα ερημώσουν; Για ποιους σκοπούς θα χρησιμοποιηθούν οι εκτάσεις τους;

Παράξενα πράγματα, που γίνονται ακόμη πιο παράξενα, καθώς δημοσιεύονται την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. 

Ελπίζουμε, οι Έλληνες ευρωβουλευτές από όλες τις κομματικές παρατάξεις να μπουν στην διαδικασία να ενημερωθούν και να ενημερώσουν επίσημα τον ελληνικό λαό, για το κατά πόσον αυτή η έκθεση, που συντάχθηκε 10 χρόνια πριν παραμένει σε ισχύ ως επίσημο εργαλείο προς χρησιμοποίηση.



1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν κάποιος δεν βαριέται και μπεί στην ολλανδική σελίδα και διαβάσει τα σχόλια που υπάρχουν από κάτω θα δεί πως οι ολλανδοί που φημίζονται για την ανεκτικότητα τους στους πρόσφυγες απαιτούν έξοδο της ολλανδίας από την ευρώπη.
ΝΕΧΙΤ το γράφουν και αναρωτιεμαι αν οι εγγλέζοι ήξεραν κάτι γι΄αυτό ήθελαν brexit.
Το σχέδιο που βγάλατε στην δημοσιότητα υπολογίζει την βρετανία με τους μετανάστες στα 427 εκατομμύρια.....εξωφρενικά πράματα.