Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΙΣ 18/1 ΛΟΓΩ ΠΑΓΕΤΟΥ - ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Λόγω ολικού παγετού, ο Δήμος Αριστοτέλη ανακοινώνει ότι θα παραμείνουν κλειστά αύριο, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, τα Δημοτικά Σχολεία ,τα Νηπιαγωγεία , οι Παιδικοί Σταθμοί και τα ΚΔΑΠ στις κοινότητες: Αρναίας, Στανού, Παλαιοχωρίου, Νεοχωρίου, Σταγείρων, Στρατονίκης, Βαρβάρας και Μεγάλης Παναγίας.

Στις υπόλοιπες Κοινότητες του Δήμου Αριστοτέλη τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν κανονικά, ενώ αύριο θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την Τρίτη 19 Ιανουαρίου.

Ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας στον Δήμο Αριστοτέλη, παραμένει σε εγρήγορση, πάντα σε συνεργασία με τα αρμόδια όργανα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, έχοντας καταφέρει έως τώρα, να μην σημειωθούν ιδιαίτερα προβλήματα διαρκείας στα όρια του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, δήλωσε σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω τους Αντιδημάρχους, τους Προέδρους όλων των Τοπικών Συμβουλίων, το προσωπικό του Δήμου και φυσικά τους ιδιώτες που συμμετείχαν στις προσπάθειές μας, όχι μόνο να διατηρήσουμε ανοιχτό το οδικό δίκτυο, αλλά και να συνδράμουμε στον συντομότερο δυνατό χρόνο, κάθε συμπολίτη που μπορεί να βρέθηκε σε ιδιαίτερη ανάγκη. Παραμένουμε σε εγρήγορση.»


Από το Γραφείο Τύπου