Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ OI MHXANIKOI ΤΗΣ ΕΛΛHΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ- Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΕ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Απαντήσεων συνέχεια... για την "Ελληνικός Χρυσός" στην γνωστή γνωμοδότηση του ΤΕΕ/ΤΚΜ.Μετά την καυστική ανοικτή επιστολή του Γεν.ΔιευΘυντή της εταιρείας Πέτρου Στρατουδάκη, προς τον πρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ Αναστάσιο Κονακλίδη, τη σκυτάλη παίρνουν σήμερα και οι μηχανικοί της εταιρείας.Μπορείτε να διαβάσετε τη μακροσκελή επιστολή στο λίνκ, που σας παραπέμπουμε...  




"Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Συνημμένα σας αποστέλλουμε, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, την απάντησή μας στην εισήγηση της Ομάδας Εργασίας του Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για την μελέτη του θέματος.

Μία απάντηση από εμάς, τους μηχανικούς συνεργάτες της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, που συμμετείχαμε στον σχεδιασμό της επένδυσης του θέματος για την αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου της περιοχής μας, δυστυχώς στις ίδιες αιτιάσεις των ίδιων ανθρώπων εδώ και πολύ καιρό. Μία απάντηση από εμάς, τους μηχανικούς συνεργάτες της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, που καταθέσαμε γνώσεις, εμπειρία πεδίου και πάνω από όλα ψυχή για τον σχεδιασμό αυτής της επένδυσης, για τον οποίο σχεδιασμό είμαστε υπερήφανοι σαν μηχανικοί. Και δεν θα επιτρέψουμε ποτέ και σε κανέναν να τον απομειώσει. Προφανώς!"


Το υπόμνημα είναι διαθέσιμο σε PDF  στη σελίδα www.e-stratoni.gr, το link είναι:



Ακολουθεί το λινκ της συνοδευτικής επιστολής με τις υπογραφές των μηχανικών της Ελληνικός Χρυσός που προσυπογράφουν την άνωθεν απαντητική επιστολή προς το ΤΕΕ/ΤΚΜ.Το λίνκ είναι: