Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

"ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ" ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΤΙΝΑ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!

 “Αδιάβαστη” έστειλε την Τίνα Μπιρμπίλη ο Γ. Παπακωνσταντίνου, λίγα 24ωρα αφ’ ότου πήρε τη θέση της στο υπουργείο Περιβάλλοντος. 

Μόλις την Παρασκευή η  «πράσινη» Τίνα άφηνε αιχμές εναντίον της για τις προθέσεις του στο θέμα των αυθαιρέτων. Από το βήμα της Βουλή ο νέος υπουργός έκανε χθες αυτό που τον κατηγόρησε η προκάτοχός του. Ανοιξε το θέμα των αυθαιρέτων προαναγγέλλοντας ρύθμιση που θα τακτοποιηθεί τα κτίσματα αυτά εκτός φυσικά από όσα ακίνητα βρίσκονται σε ρέματα, αιγιαλούς, παραλίες, δάση κ.λπ.



Ότι δηλαδή αρνιόταν να κάνει η Μπιρμπίλη το κάνει ο Παπακωνσταντίνου προσπαθώντας  να πιάσει 1.5 με 2 δις που τόσο ανάγκη έχει η χώρα.



Ξεχνώντας φυσικά τις μεγαλοστομίες του πρωθυπουργού για “πράσινη ανάπτυξη”. Το πράσινο γίνεται γκρίζο καθώς τα ταμεία είναι άδεια.



Το δεύτερο σημείο που η «πράσινη» Τίνα είχε στυλώσει τα πόδια ήταν η πετρελαιοκίνηση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το άνοιξε κι αυτό το θέμα ο κ. Παπακωνσταντίνου στέλνοντας στο καλάθι των αχρήστων την πολιτική της πρώην υπουργού.



Το θέμα είναι ότι αφού αυτά τα μέτρα ήταν καλά, γιατί 20 μήνες άφηναν την κ. Μπιρμπίλη να κάνει κουμάντο;



Αναδημοσίευση απο το www.antinews.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Την ίδια απορία έχουμε και εμείς... Γιατί άφησαν σε ένα τόσο κρίσιμο, πόστο για την ανάπτυξη τις χώρας, έναν άνθρωπο που είναι εχθρός με την έννοια ανάπτυξη;
Μια πολιτικό που δεν νοιάζονταν, όπως φάνηκε, να μπούν έσοδα στα ταμεία του κράτους απο τα δεκάδες επενδυτικά master plan, που τα άφηνε να σαπίζουν στο συρτάρι της. 
Μια πολιτικό-άνθρωπο(;), που αδιαφορούσε για τους ανηφορικούς δείκτες ανεργίας στη χώρα.
Μια υπουργό που έπαιζε "κρυφτούλι" με τους μεταλλωρύχους της Χαλκιδικής, όταν αυτοί ζητούσαν συνάντηση μαζί της.
Μια "οικολόγο", που όταν κυκλοφορεί σε υψηλές ταχύτητες με το τζίπ της δεν την ενδιαφέρει αν ρυπαίνει...,γιατί βιάζεται να πάει στο γυμναστήριο της!
Την παρανοιάζει όμως όταν πρόκειται για τη "διάσωση" δέντρων και φυτών της Χαλκιδικής, π.χ. o ίταμος, όταν την ίδια στιγμή "ιταμά" αδιαφορεί για το πώς ζουν αυτοί οι πολίτες της, σε ένα περιβάλλον οικονομικό, όπου η έξοδος διαφυγής από τη μιζέρια, έχει τις διαστάσεις κεφαλιού καρφίτσας....