Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΧΡΥΣΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ...

Στο στόχαστρο της μαύρης προπαγάνδας... και το Κιλκίς
Τα στελέχη της στείρας άρνησης με "ορμητήριο" τη Χαλκιδική, συνεχίζουν τις εξορμήσεις τους ανά την περιφέρεια... με σαφέστατο κίνητρο την εξάπλωση της ανεργίας και των παρελκόμενων συνεπειών της.

Στόχος τους να επιβάλλουν ένα νέο καθεστώς χειράγωγησης και παραπλάνησης των πολιτών του Κιλκίς. Ο κατάλογος βέβαια των επιχειρημάτων τους είναι "προσαρμοσμένος" στα τοπικά χαρακτηριστικά της περιοχής, όπου το περιεχόμενο  προκαλεί απο ερωτηματικά μέχρι και γέλια... 


Το ευτύχημα είναι ότι και στην περίπτωση του Κιλκίς οι τοπικοί φορείς, αλλά και η κοινωνία, έχουν πλήρη επίγνωση της καταστάσεως και ορθώνουν ένα τείχος απέναντι στις δεισιδαιμονίες, που η γκρούπα της διασποράς φόβου και σύγχυσης, επιχειρεί να τους επιβάλλει.

Διαβάστε στο δημοσίευμα που ακολουθεί πως υποδέχτηκε ο δήμαρχος Κιλκίς Βαγγέλης Μπαλάσκας, την επιβεβαίωση απο το ΥΠΕΚΑ και το ΙΓΜΕ, πως στην περιοχή του πρώην Δήμου Κρουσσίων, υπάρχουν διαπιστωμένα κοιτάσματα χρυσού, των οποίων η αξιοποίηση θα αποφέρει πολύ σημαντικά αναπτυξιακά οφέλη τους κάτοικους και την ακριτική περιοχή της Βορείου Ελλάδος.

 Δείτε εδώ την πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση του newsit.gr.