Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕLDORADO GOLD ME ΤΗΝ ΕUROPEAN GOLDFIELDS

'Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτον!"
Ένας προαναγγελθείς γάμος ολοκληρώθηκε χθες μεταξύ Eldorado Gold και European Goldfields. Στη χθεσινή συνέλευση των μετόχων των δύο εταιρειών στο Βανκούβερ του Καναδά αποφασίστηκε με μεγάλη πλειοψηφία η συγχώνευση των μετοχών των δύο εταιρειών.

Πρακτικά αυτό σημαίνει την απορρόφηση όλων των μετοχών της European Goldfields από την Eldorado Gold Corporation, η οποία αναλαμβάνει από τούδε και στο εξής τη χρηματοδότηση της μεταλλευτικής επένδυσης και την επιχειρησιακή διαχείριση της επέκτασης της μεταλλευτικής δραστηριότητας στο δήμο μας.


Οι δύο πρόεδροι των συγχωνευθεισών εταιρειών ο κ. Paul Wright (Eldorado) και ο κ. Martyn Konig (European Goldfields) σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν, υποστηρίζουν ότι αυτή η εταιρική συμφωνία συγχώνευσης σηματοδοτεί μια νέα δυναμική αφετηρία στο χώρο της παραγωγής χρυσού, στην Νότιοανατολική Ευρώπη γενικότερα, αλλά και στην περιοχή της Βαλκανικής χερσονήσου ειδικότερα. Μπορείτε να δείτε όλο το κείμενο της κοινής ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι δύο εταιρείες, προς τον τύπο εδώ και εδώ
 

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητηρια σε ολους μας!! Στον αγωνα που κανει ο καθε ενας με τον τροπο του!!