Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΝΕΕΣ "ΟΜΗΡΙΕΣ"... "ΜΗΛΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ" ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ...!

Κάνουν θραύση τα "πρόωρα μήλα" των Σκουριών...!
Σε "μήλον της έριδος" εξελίσσεται η περιοχή των Σκουριών... 

Μια εβδομάδα μετά την άνοδο των 6 γυναικείων μελών του " αγροτικού συνεταιρισμού μηλοπαραγωγών"
Μ.Παναγίας, στις Σκουριές, όπου "έχασαν το δρόμο"... για τα χωράφια τους και χρειάστηκαν κάμερα και ύβρεις..., για να τον βρουν, άλλοι 8 "μηλοπαραγωγοί", σήμερα το απόγευμα, "υπέστησαν απώλεια προσανατολισμού"...  προσπαθώντας να βρουν και αυτοί με τη σειρά τους(!!!) το δρόμο... για τις καλλιέργειες τους!!!


Όλως "τυχαίως"... σταμάτησαν μπροστά στο χώρο, όπου πρόκειται να αναπτυχθεί το εργοτάξιο της "Ελληνικός Χρυσός" και ζήτησαν από τους εργαζόμενους, να τους δείξουν τις σχετικές άδειες, που δικαιολογούν την κατάληψη του χώρου, από την εταιρεία. 

Το δυστύχημα είναι ότι οι εργαζόμενοι, δεν κρατούσαν επάνω τους τις άδειες... Έτσι κρίθηκε σκόπιμη η έλευση της αστυνομίας για να δώσει λύση στο αδιέξοδο μεταξύ "μηλοκαλλιεργητών" και των εργαζομένων. Αυτή τη στιγμή και οι δύο πλευρές βρίσκονται στο Α.Τ. Αρναίας, όπου όπως μαθαίνουμε υποβάλλονται εκατέρωθεν μηνύσεις. 

Μπορεί οι "μηλοπαραγωγοί" να μην είχαν πυξίδα μαζί τους... Δεν ξέρουμε αν είχαν κάμερα μαζί τους... Αυτό που ξέρουμε είναι πως είχαν μαζί τους ένα παπά και ένα δικηγόρο..., Ο πρώτος  μάλλον για να "ευλογήσει" τις φοβερές... μηνύσεις τους και ο δεύτερος για να  βοηθήσει  τους "παραγωγούς" να τις υποβάλλουν σωστά... 

Θα επανέλθουμε αν χρειαστεί  με νεότερες πληροφορίες...