Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜ.ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Video)

...Όπως θα έλεγε η Τασούλα...
Η τελευταία εμφάνιση του κ. Παπαγεωργίου, ιδρυτή του «Παρατηρητηρίου...», στην  ΤV100 (Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης), είναι κατά τη γνώμη μας η πιο τραγική, απ’ όσες έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Δε μπορεί ούτε τα ψέματα του να υποστηρίξει. Mέσα στην απόγνωση του για να γίνει πιστευτός, παραδέχεται επιτέλους ότι αυτός έστειλε τους εργαζομένους στο δικαστήριο. 

Παραδέχεται δηλαδή ότι αυτοί οι άνθρωποι, αποτέλεσαν το «δόλωμα» για να ακουμπήσει νομικά την εταιρεία.

Λέει ψέματα πάλι για τον αριθμό των νέων προσλήψεων, που έκανε η εταιρεία στις αρχές του Μάρτη. Λέει πως προσέλαβαν 150. Ενώ προσέλαβαν 260... (Ο ίδιος αλήθεια πόσους έχει προσλάβει στη ζωή του;)
Δεν αναγνωρίζει ο δήθεν οικολόγος την τεράστια περιβαλλοντική αξία, που έχει για την Ολυμπιάδα και την περιοχή ο καθαρισμός της λίμνης τελμάτων της Ολυμπιάδας.

Εκεί μετατρέπεται σε οικονομικό αναλυτή και εκτιμητή χρυσού. Λέει ότι αυτό που θα μείνει (270.000 ουγγιές χρυσού) θα τις πάρουν οι Καναδοί. Εκεί ξεχνά το περιβάλλον… Αλλά αφού γίνεται οικονομικός αναλυτής, γιατί ξεχνά τις θέσεις εργασίας, γιατί ξεχνά το όφελος του κράτους σε φόρους, εισφορές, ανταποδοτικά οφέλη…

Η δημοσιογράφος και η τηλεφωνική παρέμβαση του Δημάρχου Αριστοτέλη Αριστοτέλη, τον ζορίζουν... και ο πιο αφελής καταλαβαίνει ότι οι όποιες όξινες απορροές υπάρχουν από τις στοές του Μποδοσάκη, οφείλονται στα καμώματα του, που δεν αφήνει καμία εταιρεία να τις κλείσει με λιθογόμωση. 

Επιλέγει να τις πτωχεύει και να στέλνει τον κόσμο στην ανεργία...

Και πολλά άλλα. Δείτε αυτό το βίντεο. Αξίζει...