Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ, κ. ΙΓΓΛΕΖΗ, ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ...?


Οι μεταλλωρύχοι και οι κάτοικοι των Μαδεμοχωρίων
                  αρνούνται να κάνουν "συμβόλαιο" με την ανεργία και τη μιζέρια σας!
Το Συντονιστικό της Ιερισσού (και η νέα βουλευτής Ιερισσού και όχι ολόκληρης της Χαλκιδικής) με σεβασμό στις «αρχές» της διαστρέβλωσης, του προπαγανδισμού και του κοινωνικού διχασμού που υπηρετούν πιστά, εξέδωσαν  ανακοίνωσεις με τις οποίες μαλώνουν τη ΓΣΕΕ, για το δελτίο τύπου εξέδωσε υπέρ των εργαζομένων των Μεταλλείων Κασσάνδρας και θέμα την πρόσφατη προσωρινή διαταγή του του 5ου τμήματος του  ΣτΕ, που παγώνει προς το παρον τις υλοτομικές εργασίες της Ε.Χ... 

Επειδή όμως,

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ότι το συγκεκριμένο «συντονιστικό», δεν εκπροσωπεί τους κατοίκους των Μαδεμοχωρίων, (πατήστε κλικ)

ενώ έχουν ήδη καταλάβει την περιορισμένη (για την ακρίβεια μονοθεματική) εκπροσώπηση της νέας βουλευτίνας στο κοινοβούλιο και σε θέματα που αφορούν τη Χαλκιδική... (πατήστε κλικ εδώ κι εδώ)

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ότι η πόλη της Ιερισσού και έδρα του συντονιστικού δεν έχει καμία σχέση και επαφή με το Μαδεμοχώρι της Μ. Παναγίας και τη δασική έκταση των Σκουριών, όπου πρόκειται να γίνει η εξόρυξη χρυσού...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ότι το συντονιστικό της Ιερισσού  ηθελημένα ή άθελα του, υπερασπίζεται συγκεριμένα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ότι το «περιβαλλοντικό ενδιαφέρον» , που αναπτύσσει ο μηχανισμός προπαγάνδας της περιοχής (μέσα σ’ αυτόν και το συντονιστικό), είναι περιστασιακό, επιφανειακό, επικοινωνιακό, πολιτικό και όχι αληθινό... (πατήστε κλικ)

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ότι οι κάτοικοι της Ολυμπιάδας και ο οικισμός εγκαταλείφθηκε από τους επαγγελματίες περιβαλλοντιστές, όταν πέτυχαν το σκοπό τους στο ΣτΕ το 2002...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ επίσης, οτι το 2006 οι ίδιοι επαγγελματίες της κοινωνικής και αναπτυξιακής παράλυσης της περιοχής, έβαλαν φρένο στην τουριστική ανάπτυξη της Ολυμπιάδας, με τις προβοκατορικές δηλώσεις που έκαναν στον τύπο, μετά την θεομηνία του Οκτώβρη του 2006, όπου χαρακτήριζαν τη λίμνη τελμάτων της Ολυμπιάδας «τοξικό εφιάλτη» και «τοξική βόμβα για το Β.Αιγαίο»... (πατήστε κλικ)

 ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ επίσης, το βρώμικο πόλεμο που δέχεται το Στρατώνι και οι κάτοικοι του με αντίστοιχες προβοκάτσιες των δήθεν οικολόγων... (πατήστε κλικ εδώ κι εδώ)

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, την ιδεολογική τρομοκρατία, τη στοχοποίηση και τον κοινωνικό ρατσισμό, που υφίστανται όσοι κάτοικοι της Ιερισσού, έχουν τοποθετηθεί υπέρ της συγκεκριμένης επένδυσης ή δεν επιθυμούν να πάρουν ανοιχτά θέση εναντίον της...  (πατήστε κλικ)

 ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ την συνεχή «αγοραπωλησία» μαγκιάς και «τρέλας» από τα μέλη της συγκεριμένης ομάδας «προστασίας του περιβάλλοντος».

Καθώς ο/η  κάθε «οικολόγος» μπορεί άνετα και όποτε γουστάρει
  •  να βρίσει,
  •  να κάνει χειρονομίες,
  •  να απειλήσει, 
  •  να επιτεθεί με καδρόνια,πέτρες και βόμβες μολότοφ, 
  •  να κάνει κατάληψη σε χώρους εργασίας, 
  •  να σηκώσει μαύρα πανό και σημαίες,
  •  να φτιάξει παράνομα καλύβα μέσα στο δάσος, 
  •  να στήνει ποινικές ενέδρες σε εργαζόμενους και να τους οδηγεί στα κρατητήρια, 
  •  να νοικιάζει υπερπολυτελή τζιπ-τανκ και να απειλεί να παρασύρει μ’ αυτά όσους εργάζονται στις Σκουριές,
  •  να αναποδογυρίζει και να καίει αυτοκίνητα δημάρχων και αντιδημάρχων, 
  •  να φέρνει αναρχικούς από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να τον στηρίξουν... και πολλά άλλα, που περιλαμβάνονται στο άγραφο δίκαιο των «αγωνιστών του περιβάλλοντος»...  (πατήστε κλικ εδώ κι εδώ)


ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ με ποιές μεθοδεύσεις και για ποιούς σκοπούς ελήφθησαν ο γνωμοδοτήσεις του Συμβουλίου Περιβάλλοντος του ΑΠΘ και του ΤΕΕ/ΤΚΜ, αλλά και η τελευταία ανεπίσημη διαρροή του «ψηφίσματος» της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής και του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Νικήτης. Τα ‘χουμε γράψει άπειρες φορές απ’ αυτό το blog, ας μας διαψεύσουν επίσημα... (Πατήστε κλικ εδώ κι εδώ κι εδώ κι εδώ)

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ότι η μεταλλευτική δραστηριότητα, δε στάθηκε ΠΟΤΕ εμπόδιο σε καμία άλλη παραγωγική δραστηριότητα, όπως επίσης ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, οτι ΠΟΤΕ δεν ανέκοψε θέσεις εργασίας από καμία άλλη δραστηριότητα, απεναντίας δημιούργησε, όπως και τώρα. Πχ. οι κάτοικοι της Χαλκιδικής ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ότι οι 250 εργαζόμενοι του Gerakina Beach έμειναν στο δρόμο εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και όχι εξαιτίας των Μεταλλείων Γερακινής...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ότι το μοναδικό μέρος της χώρας, όπου γίνονται εδώ και 6 μήνες προσλήψεις και όχι απολύσεις είναι στη ΒΑ Χαλκιδική και ειδικότερα στα μεταλλεία Κασσάνδρας...

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ... PIOU, PIOU, PIOU, PIOU ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ...

Οι εργαζόμενοι των Μεταλλείων Κασσάνδρας και οι κάτοικοι των Μαδεμοχωρίων, δεν πρόκειται να πάρουν «κάρτες διαρκείας» στην ανεργία και τη μιζέρια.

Ας κοιτάξουν τώρα, που αλλού θα «πουλήσουν» τρέλα, μιζέρια και προστασία μαζί...Εδώ δε  περνάει πια...