Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ Η ΤΡΟΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣτΕ...

"Μα πότε επιτέλους θα γνωρίσουμε
το "Παρατηρητήριο..."?"

...Και ενθουσιασμένη από τα κατορθώματα του «Παρατηρητηρίου...»!

Το πάντα καλά ενημερωμένο... «Παρατηρητήριο...» μας πληροφόρησε, ότι χθες υπήρχε κανονισμένη επίσκεψη της Τρόικα στο ΣτΕ. 

Οι τροϊκανοί σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το ΑΜΠΕ και αναμετέδωσε το antigold, είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο του 5ου τμήματος  του ΣτΕ και αρχαιότερο αντιπρόεδρο του δικαστηρίου κ. Κωνσταντίνο Μενουδάκο.

 Όσοι δεν θυμούνται ή δεν ξέρουν ο κ. Μενουδάκος, είναι αυτός που εξέδωσε την προσωρινή διαταγή για διακοπή όλων των υλοτομικών εργασιών της Ελληνικός Χρυσός. 

Εξ αυτής της συγκυρίας, το «Παρατηρητήριο...» έφτασε στα όρια της παράκρουσης, μήπως λέει: «οι Τροικανοί ασκούσαν πιέσεις και δυσμενή κριτική στον κ. Μενουδάκο για την προσωρινή διαταγή που πήρε». Μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους αγαπημένους του «μπόμπολες και τόμπολες»...


Θα θέλαμε να καθυσυχάσουμε το «Παρατηρητήριο...», καθώς νεότερες πληροφορίες, ανέφεραν, ότι οι Τροϊκανοί  έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τους ρυθμούς απόδοσης δικαιοσύνης του ΣτΕ, όπως δήλωσε και ο ίδιος ο πρόεδρος του 5ου τμήματος. (Κάντε κλικ εδώ)

Επιπλέον όπως πληροφορούμαστε οι τροικανοί θα επιδιώξουν να συναντηθούν με τον ιδρυτή του «Παρατηρητηρίου...» και να του αποδώσουν τα εύσημα για την τεράστια συμβολή του στην εξαφάνιση κάθε είδους αναπτυξιακής προοπτικής στην Ελλάδα (ειδικότερα στη Β. Ελλάδα)... 

Θέλουν πιθανώς να πάρουν από τον ίδιο την τεχνογνωσία των «καινοτόμων» οικολογικών... παρεμβάσεων του, χάρη στις οποίες η  Ελλάδα, εδώ και μια 15ετία, εξαφανίστηκε από το χάρτη των κρατών της πρωτογενούς παραγωγής προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας και εισήλθε στο club των χωρών, που ζουν σχεδόν αποκλειστικά από εισαγωγές, αυξάνοντας κατακόρυφα τους εξαγωγικούς τζίρους των χωρών, που ήρθαν να μας «πάρουν και τα ρέστα»...

Δεν ξέρουμε αν ισχύει, πάντως ακούγεται έντονα, πως είναι τέτοιος ο θαυμασμός που τρέφουν οι Τροικανοί στο πρόγραμμα-πιλότος του ιδρυτή του «Παρατηρητηρίου...», που σκέφτονται να τον αναβαθμίσουν τοποθετώντας τον  «ειδικό σύμβουλο σε θέματα υπανάπτυξης», σε όλα τα υπουργεία αιχμής της κυβέρνησης (Οικονομικών, Ανάπτυξης, Εργασίας, Τουρισμού, Εξωτερικών, Γεωργίας, Άμυνας, Υγείας και Παιδείας), αλλά να τον στείλουν και για ενημέρωση σε κυβερνήσεις χωρών, που δεν έχουν ζητήσει ακόμη  οικονομική βοήθεια... . 

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, νομίζουμε ότι θα αποτελέσει τη μέγιστη τιμή για τον «τρισμέγιστο προστάτη και ταυτόχρονα υπηρέτη του περιβάλλοντος». 

Άξιος, άξιος, άξιος...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΘΑ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ, ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα με τους μαλάκες που τσεπώνουν 'μαύρο χρήμα' από τα λαμόγια χρυσοθήρες για να κάνουν προπαγάνδα υπέρ των μεταλλείων δεν είναι πως πουλάνε μαγκιά. Είναι πως γνωρίζουμε ποιοι είναι. Πού θα κρυφτούν? Πουθενά. Άσε που εμείς ανεβάζουμε, αν χρειαστεί, κόσμο από όλη την Ελλάδα.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον 12:16 Χρειάζεστε κόσμο απ' όλη την Ελλάδα για να τους ξετρυπώσετε...; Καινούριο είναι αυτό;

Σε ότι αφορά εσένα 12:13 κανένα αδύνατο σημείο δεν έχετε; Σ' όλα είστε άτρωτοι;