Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ" ΣΤΟ ΓΟΜΑΤΙ ΣΤΙΣ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Η περιουσία ενός βιοπαλαιστή στις φλόγες...
"Μπράβο" στους... αγωνιστές και τις... αγωνίστριες της "οικολογίας"
Το βίντεο, που φέρνουμε στη δημοσιότητα, δείχνει το πώς μετατράπηκε... σε λαμπάδα, το λεωφορείο μεταφοράς εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας στο Γομάτι, από ομάδα αγνώστων, που επέστρεφε από την "ειρηνική" κινητοποίηση των Σκουριών, στις 5 Αυγούστου. 

"Γνωστοί-άγνωστοι" για να είμαστε πιο ακριβείς, καθώς ενώ ήταν πολλοί που είδαν τη σκηνή του βανδαλισμού του λεωφορείου με πέτρες, ρόπαλα και καδρόνια και του εμπρησμού του με βόμβες μολότοφ, απειλήθηκαν για τη ζωή τους από τους προστάτες της "οικολογίας" και εξαιτίας αυτού του λόγου κρατούν το στόμα τους κλειστό.

Είναι πολύ λογική η αντίδραση των συνδημοτών μας. Πρόκειται για φιλήσυχους ανθρώπους και βιοπαλαιστές, οι οποίοι δεν επιθυμούν τριβές με άτομα που χρησιμοποιούν πρακτικές του υποκόσμου.

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε μια λεπτομέρεια, που κάνει ακόμη μεγαλύτερη τη ζημιά, που έπαθε ο εργολάβος-συνδημότης μας. Το λεωφορείο για λίγες μόλις μέρες, όπως μάθαμε, δεν είχε προλάβει να το ασφαλίσει... Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό. Ενώ τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, ένα βανάκι του, το οποίο επίσης χρησιμοποιούνταν για τη μεταφορά προσωπικού, μπήκε και αυτό στο στόχαστρο βανδάλων. (Δείτε εδώ)

Διπλό το κακό για το συμπολίτη μας, μέσα σε 40 μέρες, από κάτι "παλληκαράδες", που στο πέρασμα τους, δάση "αυτοπυρπολούνται", πολίτες "αυτοτραυματίζονται", οχήματα "αυτοβανδαλίζονται" και "αυτοπυρπολούνται"...


 Δείτε το βίντεο εδώ