Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ?

Τι μπορεί να συνδέει 2 περιοχές,
που βρίσκονται σε απόσταση 600 χλμ?
Υπάρχει τέτοια περίπτωση? Να υπάρχει κάτι κοινό, που να συνδέει την πλατεία Συντάγματος με τις δικές μας Σκουριές, ενώ μεταξύ τους μεσολαβεί απόσταση άνω των 600 χιλιομέτρων? 

Πιθανώς το μυαλό των περισσοτέρων από εσάς να πηγαίνει στο συνηθισμένο "καπέλωμα", που πήγαν να κάνουν και πάλι  οι "γνωστοί-άγνωστοι" στο μεγαλειώδες πανεργατικό συλλαλητήριο, που διοργανώθηκε χθες κατά την 24ωρη γενική απεργία, που προκήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ και να το δένετε με τα  όσα βλέπουμε το τελευταίο 6μηνο στη δική μας γειτονιά, από τους δήθεν προστάτες του περιβάλλοντος...

Σε "καλό δρόμο" είστε... Για την ακρίβεια είστε πολύ κοντά.
Καθώς όπως διαπιστώσαμε, οι εμπρηστικοί μηχανισμοί που χρησιμοποιήθηκαν στην Αθήνα, μοιάζουν σαν "δίδυμοι" με αυτούς που χρησιμοποίησαν ή άφησαν πίσω τους τα τάγματα υποκόσμου στις Σκουριές.

Αυτό που σας λέμε, μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς. Η φωτογραφία που βλέπετε, τραβήχτηκε από την ιστοσελίδα newsit, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων χθες στο Σύνταγμα. 

Η εμπρηστική πατέντα των Αθηνών
Η ιστοσελίδα το χαρακτηρίζει "βαρελότο", αφού το εικονιζόμενο πλαστικό μπουκάλι 250 ml, εκτός από τη βενζίνη που έχει μέσα, είναι τυλιγμένο με μονωτική ταινία στην οποία είχαν στερεωθεί περιμετρικά του μπουκαλιού 4 μπαταρίες;

 Αυτό το εύρημα του newsit, έχει καταπληκτικές ομοιότητες με αυτά που εντοπίσαμε και εμείς στις Σκουριές. 'Οσοι πιθανόν δε θυμάστε, σας ξαναδείχνουμε τις φωτογραφίες των Σκουριών για να εντοπίσετε και εσείς, που υπάρχει η ομοιότητα σ' αυτούς τους εμπρηστικούς μηχανισμούς. 

Η ανάλογη πατέντα των Σκουριών
Σε μη χρησιμοποιημένη έκδοση
...
...Και η χρησιμοποιημένη... Δε μοιάζουν; Τι λέτε;
Όπως βλέπετε και στις δικές μας αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ, χρησιμοποιήθηκε πλαστικό μπουκάλι και μονωτική ταινία. Η μόνη διαφορά μας... εντοπίζετε στο υλικό, που τοποθετήθηκε πάνω στο μπουκάλι. Εμείς είχαμε πυρσούς, ενώ στην Αθήνα είχαν τοποθετηθεί μπαταρίες.

Αυτό όμως που προξενεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι το ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, που σίγουρα έχει μεγαλύτερη εμπειρία, στα όσα γίνονται σε πορείες στην Αθήνα, είναι ότι το χαρακτηρίζει "αυτοσχέδιο όπλο που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά".

 Να μας επιτρέψει βέβαια το newsit, να πούμε ότι αυτή η πατέντα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, μάλλον έκανε την παρθενική της εμφάνιση στις Σκουριές. 

 Εμείς έχουμε αυτή τη θλιβερή "πρωτιά", χάρη σ' αυτούς, που στο όνομα του περιβάλλοντος δεν έχουν κανένα ηθικό ενδοιασμό, να τα χρησιμοποιούν μέσα στο δάσος, να μιλάνε για "θανάτους παιδιών", να καταγγέλλουν για "τα μάτια του κόσμου" την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, ενώ στην πραγματικότητα αποτελεί στρατηγική τους επιδίωξη, όπως αποδείχτηκε...

Ευχόμαστε να μην ξαναζήσουμε άλλες τέτοιες πρωτιές και ούτε βέβαια να εκπληρωθούν ποτέ οι ευσεβείς "οικολογικοί" πόθοι του ιδρυτή του "παρατηρητηρίου..." και του περιφερόμενου θιάσου του.

 

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ότι κοινό μπορείς να έχεις εσύ σχολιαστή με την αντικειμενικότατα και την αλήθεια...!!!

Ανώνυμος είπε...

εμείς τα τάγματα του υποκόσμου και οι δήθεν προστάτες του περιβάλλοντος τουλάχιστον έχουμε μια ευαισθησία που λέγεται οικολογική συνείδηση... εσείς όμως βγαίνετε απροκάλυπτα σαν οι καταστροφείς του περιβάλλοντος και αυτό βεβαία δεν μπορείτε να το αλλάξετε..!!!
οι τίτλοι σας είναι
1) πωλητές ..της γης μας διχως να μας ρωτησετε
2) προδότες για ένα κομμάτι ψωμί
3) καταστροφείς του περιβάλλοντος
4) τρομοκράτες γιατί απρόκλητα δέρνετε και απειλητε
μπορώ να συνεχίσω και με άλλα επίθετα αλλά τα αφήνω για την συνέχεια....

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @6:52

Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής; Σε ποιό σημείο βρισκόμαστε ελλειματικοί ως προς την αντικειμενικότητα μας;

Στην Αθήνα ανακάλυψαν χθές τη νέα πατέντα μολότοφ, όταν εμείς τη γνωρίζουμε δυστυχώς εδώ και ενάμιση μήνα. Η μήπως αυτά τα αυτοσχέδια βαρελότα δεν είναι ίδια με τις αυτοσχέδιες μολότοφ, που χρησιμοποιήθηκαν στις Σκουριές;

Μήπως εσύ έχεις πρόβλημα με την αλήθεια και την αντικειμενικότητα; Μήπως σ' ενοχλεί τελικά, ότι υπάρχει ένα blog, που έχει ξεμπροστιάσει τις "οικολογικές" μεθόδους, που χρησιμοποιείτε;

Σε ότι αφορά τώρα το επόμενο σχόλιο σου, θα σε παρακαλούσαμε να φανείς ψύχραιμος. Ξέρουμε πόσο μεγάλη αναταραχή έχουν προκαλέσει στις τάξεις σας, οι ανατριχιαστικές δηλώσεις του αρχηγού σας στη Θράκη, για θυσίες παιδιών στο βωμό του αγώνα σας.

Οτι και να πείτε τίποτα δεν ξεπλένει αυτά που έχετε πει και αυτά που έχετε κάνει. Έχουν καταγραφεί από την ιστορία και τις συνειδήσεις των συμπολιτών μας.

Είστε ανεπανόρθωτα εκτεθειμένοι σ' όλα τα επίπεδα και καλά θα κάνετε τουλάχιστον να ζητήσετε μια συγνώμη

Ανώνυμος είπε...

σαφώς και έχει γίνει καταγραφή στις συνειδήσεις του κόσμου...και φυσικά εννοώ το ποιον σας ανήκετε κι εσείς στην ιδία κατηγορία με τους απεργοσπάστες της μεγάλης απεργίας του 77 αν θυμάμαι καλά...!!! τότε οι απεργοσπάστες δίχασαν την περιοχή με όλα τα επεισόδια που έγιναν στο νεοχωρι το ίδιο κάνατε κι εσείς σήμερα...!!!!
όσο για τις δηλώσεις του τολη θα σου έλεγα να τις ακούσεις και πάλι με ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ.. ίσως στην τελική να έχεις κάποιο πρόβλημα κατανόησης η επικοινωνίας οπότε σ αυτήν την περίπτωση θα σου συνιστούσα να σε κοιτάξει κάποιος ιδικός γιατί και όλα σου τα άρθρα είναι στο ίδιο μοτίβο της διαστρέβλωσης και του ψεύδους

Ανώνυμος είπε...

α και κάτι ακόμη η θυσία πάντα είναι ατομική για κάθε σκεπτόμενο άτομο και ανάλογη βέβαια για τον αγώνα που κάνει..
κομάντος αυτοκτονίας με εντολές κάποιου βέβαια δεν γίναμε ακόμη..
κομαντoς αυτοκτονίας διαστρέβλωσης των γεγονότων είστε εσείς με εντολές του παχτα και της eldorado...!!
όσο για την μολότοφ που αναφέρεις είσαι πολύ πίσω < φίλε μου>. πιάστηκες πολύ αδιάβαστος μάλιστα.. αυτό το θέμα άστο μην το αγγίζεις άλλο γιατί λόγω άγνοιας θα ξεφτιλιστείς... (στο λέω για το καλό σου). μπορώ να σου κάνω κάποιο ιδιαίτερο μάθημα να μορφωθείς...!!και αυτό βέβαια δεν μπορεί όπως καταλαβαίνεις να γίνει δημόσια...!!!

Τριαντάφυλλος Σαμαράς είπε...

Το blog είναι όντως αποτέλεσμα μια "Πρωτοβουλίας πολιτών του δήμου Αριστοτέλη" ?? Ο δήμος Αριστοτέλη και κατ επέκταση οι πολίτες του, άλλο ενδιαφέρον πέραν των ορυχείων δεν έχει? Το λέω γιατί διαβάζοντας την θεματολογία σας κατέληξα στο συμπέρασμα οτι η πρωτοβουλία ξεκίνησε και τελειώνει στην παρούσια, και μόνο, των ορυχείων και λέω και μόνο γιατί απο ένα blog περιμένεις να δεις μια πιο πολυδιάστατη θέση πέρα απο την παρουσία και μόνο ! Επίσης, στον δήμο Αριστοτέλη εμπορεύονται χρυσό οι πολίτες ?? Αν όχι, που όχι, τότε ως προς τι η τιμή χρυσού στα αριστερά του blog ? Λές να είμαι αφελής αν περιμένω εκ των προτέρων απάντηση ???

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @ 10:20

Κύριε Σαμαρά σας ευχαριστούμε για το χρόνο που έχετε διαθέσει για την ανάγνωση των άρθρων μας. Αν υπάρχει μια στο εκατομμύριο μέσα σας καλή προαίρεση και όχι επιτήδευση στον τρόπο που θέτετε τα ερωτήματα σας, θα ήταν προτιμότερο για τη διαλέκαυνση των αποριών σας και το σχηματισμό καλύτερης εικόνας, να αρχίσετε την "έρευνα" σας, από blog, που χρονολογικά δημιουργήθηκαν πριν απο εμάς. Πχ "Ενεργοί Πολίτες Αρναίας".

Αν δεν σας δημιουργούν ενόχληση οι λόγοι παρουσίας αυτού του blog και της κίνησης γενικότερα και αν φυσικά είστε ένας άνθρωπος, που διαπνέετε από δημοκρατικές πεποιθήσεις και καλοπροαίρετες προθέσεις, τότε δεν θα πρέπει να έχετε πρόβλημα και για τη δική μας παρουσία...

Αν...

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο σας...

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @ 9:30 και 9:42

Μπορείς να μας δώσεις τη δική σου εκδοχή για το τι εννοεί ο Τόλης στο διάγγελμα του, όταν αναφέρεται σε θανάτους παιδιών; Τι δυσνόητο κρύβεται σε εμάς, που δεν έχουμε τη δική σου την εμπειρία να διαβάζουμε πίσω από τις λέξεις;

ΥΓ. Ειλικρινά δεν περίμεναμε έμμεση πρόσκληση παρακολούθησης μαθημάτων κατασκευής μολότοφ. Δώσε μας λίγο χρόνο να το συζητήσουμε μεταξύ μας.

Σε ευχαριστούμε για τα σχόλια σου

Ανώνυμος είπε...

κύριε Σαμαρα θα σας απαντήσω εγώ σαν αναγνώστης και σχολιαστής του blog.
το blog όπως πολύ σωστά θα έχεις αντιληφθεί είναι ένα εργαλείο συνεργαζόμενο με την eldorado και τους παχτα -μοσχοπουλο με την ιδιότητα τους σαν θεσμός για την σπίλωση των αντιδρώντων για τα μεταλλεία και φυσικά για την καπήλευση συνειδήσεων υπέρ της eldorado. είναι πασιφανές βεβαία ότι είναι χρηματοδοτούμενο και από την eldorado για να υποστηρίζει τα συμφέροντα της...!! διαφορετικά θα είχε διαφημίσεις για τα λειτουργικά του έξοδα...

caesar

Ανώνυμος είπε...

εάν ήσουν καλώς αναγνώστης, ακροατής, και συζητητής θα μπορούσαμε να κάνουμε μια ουσιαστική κουβέντα για το καλό του τόπου.. λυπάμαι όμως που βγάζω το συμπέρασμα ότι δεν είσαι σε τίποτα καλός σε όλα αυτά τα επίθετα που αράδιασα πιο πάνω. το γιατί??? σε ρώτησε ο κύριος Σαμαρας κάτι για το blog και πέρασες στην αντεπίθεση για το blog των ενεργών πολιτών Αρναιας. κάτι για το οποίο δεν ρωτήθηκες. άρα υπεκφεύγεις των απαντήσεων που σε καθιστά ανάξιο συζητητή, αναγνώστη, και ακροατή .... όχι μόνο για το καλό του τόπου αλλά και για να αντιληφθείς και την ζημιά που κάνεις στην τοπική κοινωνία... για να είμαι μια φορά κι εγώ ευγενικός απέναντι σου ευχαριστώ που δημοσιεύεις τα σχόλια μου και λένε πικρά όμως την αλήθεια...!!

caesar

Ανώνυμος είπε...

ότι μαθαίνει κανείς είναι καλό...
έτσι δεν λέει η παροιμία... μάθε τέχνη και αστηνε και αν πεινάσεις πιαστηνε....... έτσι και λίγο χιούμορ για να σπάσει η μονοτονία.... αναφέρομαι στο υστερόγραφο σου....

caesar

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Αγαπητέ Caesar δεν είναι τυχαίο ότι το ψευδώνυμο σου επιλέχτηκε σε σαλάτα...(Χιούμορ κάνουμε μη θυμώνεις... Άλλωστε δειχνεις σπουδαίος χιουμορίστας)

Κυριολεκτικά όμως τα έχεις κάνει σαλάτα. Δε σε αδικούμε κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια και αναφερόμαστε φυσικά στα όσα αναφέρεσαι περί χρηματοδότησης. Και εδώ βέβαια ισχύει το ότι όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Έχουμε πει κατ επανάληψη, όποιος έχει τα κότσια να ανοίξουμε τραπεζικούς λογαριασμούς και καταθέσεις(αν υπάρχουν).

Με βάση τον ισχυρισμό που διατυπώνεις, περί διαφημίσεων για επιβίωση, τα blog που ξεφύτρωσαν σαν μανιτάρια την τελευταία πενταετία, κατά της μεταλλευτικής δραστηριότητας και δεν έχουν καμία διαφήμιση, πρέπει να έχουν βρεί ένα πάρα πολύ καλό βυζί να τα τρέφει για να αναπαράγουν όλα μαζί ταυτόχρονα άρθρα , βίντεο και ταινιούλες μικρού μήκους. Εξαιρούμε το "παρατηρητήριο..." το οποίο είναι ΜΚΟ...

Επίσης καλά θα κάνεις να μην ορίζεις τον εαυτό σου σαν αυτόκλητο συνήγορο, άλλων σχολιαστών, εκτός βέβαια αν λειτουργείς λόγω γνωριμίας σαν πληρεξούσιος τους.

Δεν υπεκφύγαμε ποτε ως τωρα σε κανένα ζήτημα και ούτε θα κάνουμε σε σένα αγαπητέ "σαλατοποιε".

Είναι φανερή βέβαια η έλλειψη δημοκρατικών αντιλήψεων από το πνέυμα και το ύφος των σχολίων σου, ωστόσο δε θα μας πείς εσύ το πως θα απαντούμε.

Παρ'όλα αυτά γνώριζε και εσύ πως την πρωτοβουλία πολιτων του Δήμου Αριστοτέλη και το blog τα γέννησε η ανάγκη της δημοσίευσης των απόψεων και των θέσεων ανθρώπων, που έχουν τα μεταλλεία στο αίμα τους, έζησαν τις οικογένειες του από αυτά και δεν ανέχονταν άλλο τη δυσφήμηση και την προπαγάνδα.

Όλοι αυτοί που προυπήρχαν πριν απο εμάς δεν σας ενόχλησαν ποτέ για τη μονομέρεια και τη μονοδιάστατη παράθεση των απόψεων τους?

Σας ενοχλούμε βέβαια εμείς και δε σας ενοχλούν όλα αυτά που γράφονται και λέγονται από άτομα του συναφιού σου.

Σας είναι φαίνεται παράξενο να έχουμε το δείκτη τιμών χρυσού, όταν το "παρατηρητηριο..." τον έχει αναρτημένο χρόνια. Εκεί δε σας φαίνεται παράξενο, όπως φυσικά και δε σας ακούγονται καθόλου παράξενα και αποτρόπαια ούτε αυτά που υποστηρίζει ο ιδρυτής του, ούτε βέβαια αυτά που γίνονται στο δάσος των Σκουριών, με τις μολότοφ και όλα τα άλλα εργαλεία της "δεντροφύτευσης".

Σε κάθε περίπτωση φίλε caesar ξύδι αν δε σας αρέσει, αν και στη σαλάτα με την οποία είσαι πο γνωστός, δεν της πάει. Δεν πειράζει ας το συνηθίσεις και να το ανεχτείς, όπως και εμείς ανεχόμαστε το φασισμό σας.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον 27 Σεπτεμβρίου 2012 9:30 μ.μ

Εκτός από ανάλγητος, είσαι και ανιστόρητος. Μιλάς για τους απεργοσπάστες του 1977 και δεν λές ότι οι περισσότεροι από αυτούς ανήκουν στο μπλόκ των σημερινών αντιδρώντων.
Με λίγα λόγια οι σκάρτοι του χθές είναι το ίδιο σκάρτοι και σήμερα. Φτύνουν εκεί που πρώτα έγλυφαν και έβγαζαν ψωμί. Αυτοί είστε χθεσινές κομμώτριες σημερινοί μπαρμπέρηδες.
Αυτός είναι και ο λόγος που σας έχουμε σιχαθη στα Μαδεμοχώρια. Ευτυχώς πέρα από λίγοι σαν άνθρωποι είστε και λίγοι σαν αριθμός.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου θα σου παραθέσω ορισμένα πραγματάκια για να ενημερωθείς.. εκτός από σαλάτα το caesar αν δεν ήσουν ανιστόρητος θα γνώριζες ποιος ήταν ο καίσαρας (στο γράφω στα ελληνικά μήπως και σου θυμίσει κάτι) πέρα απ αυτό βέβαια επειδή βλέπω ότι διαθέτεις τις βάσεις για χιούμορ θα σου έλεγα πως αν το καλλιεργήσεις θα βελτιωθείς και στο χιούμορ αλλά και στο μυαλό!!! τώρα για τα υπόλοιπα που λες σε ΠΡΟΚΑΛΩ να ανοίξουμε τους ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ μας και αν έχω λιγότερα χρήματα από σένα θα αναλαβεις τα έξοδα μου και αν έχω περισσότερα θα αναλάβω τα δικά σου.. Συμφωνείς ???? πάμε παρακάτω λοιπόν... σου έχουν γίνει εμμονή τα blog τα οποία γράφουν κατά της εξόρυξης γιατί??? μήπως θα ήθελες να υπάρχει μια μονόπλευρη ενημέρωση στον κόσμο από εσάς η όποια φυσικά δεν θα ήταν αντικειμενική όπως και αυτή που κάνεις σήμερα από το δικό σας blog και όπως αυτή που κάνουν και τα πληρωμένα από εσάς τηλεοπτικά κανάλια της Χαλκιδικής??? ατυχήσατε αγαπητέ μου...!!! πάντα θα λέμε την αλήθεια όσο πικρή και αν είναι και πάντα θα λέτε ψέματα ολκής..!!!
στο συνήγορος που με ονομάζεις...σου ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. αλλά η αναφορά σου και μόνο στο ότι απάντησα σε έναν άλλο σχολιαστή φανερώνει τις ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΟΥ πεποιθήσεις διότι εμμέσως πλην σαφώς δηλώνεις ότι δεν θες να υπάρχει διάλογος ανάμεσα στους σχολιαστές άρα στο blog σας δεν υφίσταται δημοκρατία...διαλογος =δημοκρατια!!
για τις δικές μου δημοκρατικές και προοδευτικές πεποιθήσεις δεν μπορεί να σχολιάσει και να πει κανένας τίποτα απολύτως. πάντα με το μέτωπο καθαρό και με απόλυτη περηφάνια στην περιοχή μας γι αυτό. αντίθετα με σας που θέλετε να επιβάλλεται τον νόμο του ισχυρού στην περιοχή με τα κεφάλαια που σας χορηγεί ο Μπόμπολας για τις τρομοκρατικές σας επιδώσεις...(ξυλοδαρμούς και απειλές κατά της ζωής μας) το αν τα μεταλλεία όπως λες είναι στο αίμα σας θα πρέπει έτσι για ιστορικούς καθαρά και μόνο λόγους να σου πως ότι γεννήθηκα στον μαντεμ λακκο και έφυγα από εκεί στην ηλικία των 7 χρονών. ο πατέρας μου δούλεψε 35 ολόκληρα χρόνια σ αυτήν την εταιρεία..απ αυτήν συνταξιοδοτήθηκε και δούλεψε περισσότερα χρόνια από τον οποιονδήποτε σε ολόκληρη την περιοχή... όπως καταλαβαίνεις γνωρίζω πράγματα περισσότερα από τον καθένα στην περιοχή όπως γνωρίζω καλύτερα και από τον καθένα το ποιον της εταιρείας με τους εκβιασμούς της όλα τα χρόνια με τις απειλές της και τις απολύσεις... η χούντα μπορώ να πω κατά την διάρκεια της 7ετιας ήταν ηπιότερη από την εταιρεία στις μεθόδους της με τους εκβιασμού της. κατά συνέπεια μάθημα σ αυτό το θέμα δεν είσαι ικανός να μου κάνεις...

επιμένω στο caesar...ελληνιστι καίσαρας

Ανώνυμος είπε...

απάντηση στον 28 Σεπτεμβρίου 2012 11:33 π.μ.

οι απεργοσπάστες του 1977 ήταν 7 άτομα και οι περισσότεροι από το νεοχωρι... τους γνωρίζω όλους έναν προς ένα..
για να μην αναφερθώ δημόσια σε ονόματα θα σου πω πως ο ένας απεργοσπάστης έχει πεθάνει όπως και ο γιος του. άρα δεν υφίσταται θέμα γι αυτόν για τους υπολοίπους τώρα..ο ένας έβαλε τον γιο του με αθηναϊκό μέσον στην εταιρεία πρόσφατα όπως το άκουσες ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ...
Ο άλλος έχει τον εγγονό του στην εταιρεία ο τέταρτος τα παιδιά του τα έχει και δουλεύουν στην περιοχή σε άλλη δουλειά και μάλιστα αξιοπρεπή...ο τρίτος και ο τέταρτος έχουν το ίδιο επιθέτω....αν θες και για τους υπολοίπους μπορώ να σου τους αναφέρω έμμεσα σε δεύτερο χρόνο.. άρα ο ισχυρισμός σου για να σπιλώσεις άλλη μια φορά τους αγωνιστές κατά της καταστροφής της Χαλκιδικής πέφτει στο κενό και αποδεικνύεται ότι ψευδαισε...

caesar

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Caesar αγαπημένε μας σαλατοποιέ, δε μπορούμε να καταλάβουμε πως ενας ταπεινός αγωνιστής και καταφρονεμένος άνθρωπος όπως εσύ την έχει δεί καίσαρας; Κάτι δεν κολλάει...

Απο εκεί και πέρα εμείς δεν έχουμε καμία εμμονή με κανένα blog, όπως λές. Το αντίθετο συμβαίνει. Εσείς έχετε πάθει εμμονή με εμάς. Δεν θέλετε να ακούγονται οι απόψεις μας και θέλετε να μας φιμώσετε. Και αυτό όπως αντιλαμβάνεσαι δε γίνεται να μένει αναπάντητο...

Η αλαζονεία σας όμως είναι τέτοια που κάνετε και λέτε τη μια ανοησία πίσω από την άλλη και μετά τρέχετε να τη μαζέψετε με απειλές και βαρύγδουπές εκφράσεις.

Αποφάσισε τι είσαι επιτέλους; Αυτόκλητος "συνήγορος" ή "εισαγγελέας"; Το λέμε αυτό για να ξέρουμε πως να σε προσφωνούμε και σε ποιό ύφος να απευθυνόμαστε.




Ανώνυμος είπε...

«Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν

εσύ τουλάχιστον δεν ανήκεις στο σύμπαν... έλα αμφισβήτησε και τον αινσταιν...

caesar