Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ..." ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΚΟ!

Γιατί αρνείται την αλήθεια ο ιδρυτής του ;
Συνεχίζει να προκαλεί και να υποτιμάει τη νοημοσύνη της κοινωνίας της ΒΑ Χαλκιδικής, το «παρατηρητήριο...». 

Δεν  φτάνουν οι προβοκάτσιες, ο διχασμός, η βία, η προπαγάνδα, και οι επικοινωνιακές του φούσκες, έχει τέτοιο απύθμενο θράσος, που φτάνει στο σημείο να ισχυρίζεται πως δεν είναι ΜΚΟ!!!

Την απάντηση αυτή έδωσε στο σχετικό ερώτημα, που έθεσε με την ανοικτή επιστολή της, η κάτοικος της περιοχής κ. Ευγενία Μάρκου, αποδίδοντας σε εμάς το φταίξιμο της «ενόχλησης», που προκάλεσαν τα ερωτήματα της κ. Μάρκου χαρακτηρίζοντας μας μάλιστα, ως «αλήτες»...


Δυστυχώς, για τον ιδρυτή του «παρατηρητηρίου...» και τους παπαγάλους του, η ζωή και η αλήθεια είναι αμείλικτες. Το τι είναι το «παρατηρητήριο...» μας το λέει από μόνο του, στην ιστοσελίδα του στο Facebook!

 Όποιος μπεί, μπορεί να δει, ότι αυτοσυστήνεται ώς “Non Govermental Organization”,  δηλ. Μη Κυβερνητική Οργάνωση!!! (Δείτε εδώ )

Πέρα από το καταφανέστατο ψέμα απέναντι σ’ όλη την  κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής, αυτή η συμπεριφορά δείχνει την αλλαζονική στάση και την καθεστωτική νοοτροπία, που είναι ποτισμένοι ως το μεδούλι τους, ο ιδρυτής και οι αυλικοί του. 

Σχεδόν μια δεκαετία τώρα, έμαθαν να στήνουν πλεκτάνες, θεσμούς, εργαζόμενους και απλούς πολίτες στο απόσπασμα, χάρη στην ασυλία που τους προσέφερε το σωματείο, που ίδρυσαν με το οικολογικό πρόσχημα.

Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν, όταν και οι πολίτες της ΒΑ Χαλκιδικής ζούσαν μέσα στην άγνοια, το σκοτάδι και το ψέμα του «παρατηρητηρίου...» και πίστευαν, ότι είναι αξίωμα οι επιστημονικοφανείς και κατασκευασμένοι ισχυρισμοί του. Τίποτα όμως δε μένει κρυφό. 

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι μόνο τίμια... Πρέπει να φαίνεται κιόλας...
 
Ας αποδείξουν με στοιχεία στην κοινωνία, ότι είναι μια «πλατωνική» ΜΚΟ ή σωματείο, που δεν έχει πάρει ούτε σεντ απο καμία κρατική ή κοινοτική επιχορήγηση. Είναι πολύ απλό. 

Τέλος σ’ ότι αφορά, το χαρακτηρισμό «αλήτες», τον αποδίδουμε στον εκνευρισμό του ιδρυτή του. Καλό θα ήταν βέβαια να μην κρίνει, εξ ιδίων τα αλλότρια.

Παρ’ όλα αυτά «των αλητών η καρδιά δεν του κρατάει κακία»...

Για τελευταία φορά...

Δείτε τους ισχυρισμούς του antigolg σε σχόλια, περί μη χρηματοδοτούμενης ΜΚΟ, εδώ: 



1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ για το ψέμα της γυναίκας του αρχηγού τους. Κατα τα άλλα σοβαροί άνθρωποι...εμ, για αυτό δεν θα σηκώσουμε κεφάλη.