Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ- ΔΕΚΑΔΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΕΝΤΟΠΙΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται όπως μαθαίνουμε ο κλεφτοπόλεμος των προστατών της ΒΑ Χαλκιδικής και των ξενόφερτων εξτρεμιστών συνεργών τους με τις αστυνομικές δυνάμεις. Το σχέδιο τους και αυτή τη φορά καλά οργανωμένο με στόχο την ανακατάληψη των Σκουριών. 

Η πομπή των 150 αυτοκινήτων, που ξεκίνησε από την Ιερισσό, στην περιοχή του Γοματίου έσπασε στα δύο. Περίπου 50 αυτοκίνητα κινήθηκαν προς το Χονδρό Ραχώνι με σκοπό να προσεγγίσουν το εργοτάξιο από την πίσω πλευρά και τα άλλα 100 αυτοκίνητα συνέχισαν κανονικά την πορεία τους προς το Χονδρό Δέντρο. 


Αυτοί που συμπλέκονται με τις αστυνομικές δυνάμεις είναι εκείνοι που πήγαν προς το Χονδρό Ραχώνι. Οι «ειρηνιστές- οικολόγοι» είναι φανερό πως παίζουν το παιχνίδι του αντιπερισπασμού,του ψυχολογικού πολέμου, καθώς έκαναν 5,5 ώρες για να εκδηλώσουν απευθείας την επίθεση τους με φωτοβολίδες και βόμβες μολότοφ, χωρίς να έχει προηγηθεί καμία διαπραγμάτευση ή να έχει διατυπωθεί κάποιο αίτημα προς τις αστυνομικές δυνάμεις. Πήγαν κατευθείαν για πολεμική αναμέτρηση. Κατά τα άλλα «ειρηνική διαδήλωση»...., με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, πάλι για ξεκάρφωμα.

Δεκάδες βόμβες μολότοφ μαθαίνουμε πως εντόπισε χθες το βράδυ η αστυνομία, κοντά στο Χονδρό Δέντρο. Δε γνωρίζουμε αν αυτές οι βόμβες είχαν ξεχαστεί από την προηγούμενη απόπειρα δεντροφύτευσης των δήθεν οικολόγων στην περιοχή στις 5 Αυγούστου, ή προορίζονταν για νέα χρήση σήμερα ... Αυτό που έχει σημασία είναι, ότι η αστυνομία τις βρήκε.

Για ότι νεότερο προκύψει θα σας ενημερώσουμε