Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΕΣ GO HOME, ΞΑΝΑ...!

 Μην ξανάρθετε ΠΟΤΕ στα Μαδεμοχώρια, με τέτοιες διαθέσεις...
Σε αναζήτηση ανοικτών οδικών αρτηριών...., για να επιστρέψουν στο Κιλκίς, μαθαίνουμε ότι βρίσκονται περίπου 30 αυτοκίνητα (από τα 150 συνολικά που ξεκίνησαν από την Ιερισσό), των οποίων οι επιβαίνοντες από το πρωί βρέθηκαν στην περιοχή μας, για να λάβουν και αυτοί με τη σειρά τους στην "ειρηνική επιχείρηση" κατάληψης του εργοταξίου των Σκουριών. 


Οι Κιλκισιώτες ζήτησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις, που έχουν παραταχθεί στο Χονδρό Δέντρο να κάνουν στην άκρη..., για να πάρουν το δρόμο της επιστροφής. Οι αστυνομικοί τους εξήγησαν ότι κάτι τέτοιο είναι παρακινδυνευμένο, καθώς ο δρόμος οδηγεί προς το Παλαιοχώρι, όπου οι κάτοικοι του είναι στο πόδι από το πρωί,  για να υπερασπιστούν τους εαυτούς και τις περιουσίες τους, από τις ορδές των ξενόφερτων βαρβάρων. Οι Κιλκισιώτες επέδειξαν σύνεση και όπως μαθαίνουμε κατευθύνονται προς το Κιλκίς μέσω Πλανάς! (Μεγάλη παράκαμψη και μεγάλη ζημιά στην τσέπη, λόγω καυσίμων για τους φίλους από το Κιλκίς)


 Η είδηση που μεταφέρουμε αποτελεί τρανταχτή απόδειξη, ότι χωρίς τη μετάγγιση διαδηλωτών από άλλες περιοχές της χώρας, οι ντόπιοι αντιδρώντες στη μεταλλευτική δραστηριότητα, έχουν μηδαμινά ερείσματα στην τοπική κοινωνία. Γι' αυτό θα παρακαλέσουμε όλους όσους χτίζουν καριέρες με το θέμα των μεταλλείων Χαλκιδικής, να μην ξαναμιλήσουν ποτέ για "αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας", αλλά για αντιδράσεις "μερίδας κατοίκων της περιοχής", που σίγουρα δεν εκφράζουν το σύνολο της κοινωνίας μας. Όχι μόνο των Μαδεμοχωρίων, ούτε καν της Ιερισσού πλέον...

Τέλος θα παρακαλούσαμε τους Κιλκισιώτες αντιμεταλλευτές, να μην ξανάρθουν ποτέ στον τόπο  μας, με την ιδιότητα των διαδηλωτών, αλλα με αυτή των τουριστών. Με την πρώτη ιδιότητα μας προκαλούν, με τη δεύτερη ιδιότητα είναι πάντα ευπρόσδεκτοι.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xeftila

Ανώνυμος είπε...

Είστε ο ορισμός της παραπληροφόρησης.
Από τη φωτογραφία μεχρι την τελευταία πρόταση είναι όλα ψέματα
Μια Κιλκισιώτισσα

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Αγαπητή Κιλκισιώτισσα, είσαι ο ορισμός του φιλαλήθη ανθρώπου. Υποστηρίζουμε και γνωρίζουμε μέχρι κεραίας τα όσα γράφουμε. Αν δεν τα γνωρίζεις τα χαμπέρια σου, λυπούμαστε αλλά είναι πρόβλημα σου.

Σ΄ότι αφορά εσένα αγγλολάγνε φίλε μας, που γράφεις xeftila σε greeklish, Ααυτό και μόνο δείχνει τι στενή σχέση διατηρείς εσύ με την ευτέλεια...

Ο Παίονας είπε...

Πως γίνεται βρε Πωλητές του Αριστοτέλη πάντοτε (μα πάντοτε όμως!) να είστε 100% σίγουροι πως η δική σας πληροφόρηση είναι η σωστή είναι απορίας άξιο. Για κάποιον δυσεξήγητο λόγο όλοι οι υπόλοιποι είμαστε πάντοτε (μα πάντοτε όμως!) αναξιόπιστοι και έχουμε στόχο την παραπληροφόρηση.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Σε τι αναφέρεσαι "παντοπωλητή" από το Κιλκίς;

Ο Παίονας είπε...

Σε τι αναφέρομαι; Ας ξεκινήσουμε με μία φρέσκια απάντησή σας: "Υποστηρίζουμε και γνωρίζουμε μέχρι κεραίας τα όσα γράφουμε. Αν δεν τα γνωρίζεις τα χαμπέρια σου, λυπούμαστε αλλά είναι πρόβλημα σου."

Προφανώς θεωρείτε πως γνωρίζετε εσείς οι Εξαγοραστές συνειδήσεων καλύτερα από εμάς τους κιλκισιώτες πόσοι είμασταν, που είμασταν και τι κάναμε. Και εσείς (και μόνο εσείς!) γνωρίζετε την αλήθεια και έχετε την παρρησία να την βγάλετε προς τα έξω. Ενώ όλοι οι υπόλοιποι που έχουμε απόψεις διαφορετικές από εσάς στοχεύχουμε συστηματικά να διαστρεβλώσουμε την αλήθεια...

Δεν θυμάμαι να έχω ξεπουλήσει τον τόπο μου, την συνείδησή μου και το μέλλον των συνανθρώπων μου για να αξίζω τον χαρακτηρισμό "παντοπωλητής". Εκτός κι αν εσείς ως "παντοκολλητές" έχετε αποκτήσει και το δικαίωμα να κολλάτε προσδιορισμούς κατά βούληση, οπότε πάω πάσο.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Καλά κάνεις "παντοπωλητή" από το Κιλκίς και πάς πάσο, γιατί όταν καταλάβεις, πόσο "αθώα" και "οικολογικά" ξεπουλάς τον τόπο σου, μέσω των ντόπιων συνεργατών των γερμανών, που θέλουν να σε κάνουν ΕΟΖ, στην καλύτερη των περιπτώσεων θα φτύνεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Εμείς ως κοινωνία, έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας και θέλουμε ανάπτυξη, για να μην έχουμε μετά στο κεφάλι μας τους από μηχανής θεούς της Μέρκελ και του Φούχτελ.

Τίποτα από όσα είπαμε δεν είναι ψέμα. Ξεχάσαμε μάλιστα να πούμε από την αρχή ότι θα έπρεπε μάλιστα να ντρέπεστε που χρησιμοποιηθήκατε σαν αντιπερισπαστικό δόλωμα, από τους εμπρηστές των Σκουριών. Εσείς από το Χονδρό Δέντρο και η άλλοι από το Χοντρό Ραχώνι. Αυτά όμως έχουν οι ελαστικές συνειδησεις.

Για τελευταία φορά σας λέμε να δείξετε σεβασμό και να πάψετε να έρχεστε στον τόπο μας για να δημιουργείτε εντυπώσεις πρός όφελος των γερμανόφιλων δήθεν οικολόγων μας, οι οπόίοι είναι η μειοψηφία εδώ.

Εσείς κάνετε ότι θέλετε στον τόπο σας, δεν μας καίγετε καρφί. Εδώ να μην ξανάρθετε μέ τέτοιες διαθέσεις

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Παντοπώλη ότι τελευταίο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο για τις προθέσεις των "φίλων" σας

http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=222165

Ανώνυμος είπε...

Κιλκισιώτες θα σας κόψουμε τα ποδάρια αν ξαναπατήσετε στη Χαλκιδική. Μαγκιες και διαδηλώσεις στα χωριά σας. εδώ τέρμα τα αστεία. Σας παραανεχτήκαμε. Την επόμενη φορά έχει δεκανίκι

Ανώνυμος είπε...

για τον 11 Σεπτεμβρίου 2012 1:18 μ.μ.

ρε του κερατα...εδω δεν καταφερατε να ριξετε δεκανικι εμας τους ντοπιους θα ριξετε στους κιλκισιωτες???? οταν θα βρειτε το ΘΑΡΡΟΣ να το κανετε σε μας... ε.. μετα ριξτε και στους κιλκισιωτες. αλλα δεν νομιζω οτι θα τα καταφερεις γιατι ειστε μονο φωνη και λογια. λογια λογια λογια και πραξεις μηδεν. αι σιχτιρ πια με τις μαλακιες σας..!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ 1:18 Αφου όπως λές δεν καταφέραμε να ρίξουμε ποτέ δεκανίκι σε σας τους ντόπιους γιατί κλαίγεστε και φωνάζετε πως σας δέρνουν οι μεταλλωρύχοι. Είσαι μέσα στην αντίφαση. Σε καταλαβαίνω λουβιάρη. Τις Σκουριες μόνο από φωτογραφία πια και βίντεο. Καλό χειμώνα με τις αγωνιστικές σας αναμνήσεις. Κιλκισιώτες μην το διανοηθείτε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κιλκισιώτες είστε πιόνια των μπαχαλάκηδων. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!