Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ «ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ»

Σκεπτόμενος Πολίτης

«Σήμερα, ο ουρανός του Jalisco στη Guadalahara φωτίστηκε από την ακυρωτική φωτιά του FLT/ELF, όταν αποφασίσαμε να σπάσουμε την κοινωνική τάξη που επιβάλλεται από τον τεχνικο-βιομηχανικό πολιτισμό. 

Τη νύχτα της 22 Μαρτίου, μια μηχανή που καταστρέφει τη γή έγινε στάχτη και μια μεγάλη πέτρα έσπασε το παράθυρο μιάς τράπεζας.

  

Ίσως δεν ρίξαμε το σύστημα της εξουσίας με αυτές τις ενέργειες, αλλά αυτό αρχίζει με ενέργειες σαν αυτές. Από την πράξη έρχεται η επιτυχία».







( Μήνυμα των γνωστών οικοτρομοκρατών του «Μετώπου για την Απελευθέρωση της Γής», 23 Μαρτίου 2009 εδώ).



------------------------------------------------------------------



«Όσον με αφορά, δεν πιστεύω στους υλοτόμους, πιστεύω στα δέντρα. Δεν πιστεύω στους ψαράδες, πιστεύω στα ψάρια. Δεν πιστεύω στους μεταλλωρύχους, πιστεύω στους βράχους κάτω από τα πόδια μου. Δεν πιστεύω σε κάποια χιμαιρική πνευματικότητα, πιστεύω στα ουράνια τόξα, στους ποταμούς, στα βουνά και στα βρύα. Δεν πιστεύω στους περιβαλλοντιστές, πιστεύω στο περιβάλλον.







Είμαι υπερήφανος προδότης του είδους μου σε συμμαχία με τη μητέρα μου τη Γη και σε αντίθεση με εκείνους που θα την καταστρέψουν, εκείνα τα παράσιτα που πιστεύουν ότι η Γη βρίσκεται εδώ για να υπηρετεί τα ανθρώπινα συμφέροντα» (Paul Watson, Καναδός οικο-φασίστας):







---------------------------------







Σχόλιο Σκεπτόμενου Πολίτη:



Οικο-φασισμός και Οικο-τρομοκρατία: Ήταν/είναι δίπλα στην πόρτα μας στη Χαλκιδική. Δεν φαντάζομαι ότι υπάρχει κάποιος που εξεπλάγη με την τελευταία τρομοκρατική επίθεση στις Σκουριές. Θα επανέλθουμε, έχουμε κι΄ άλλα να πούμε για τα αποτρόπαια αυτά φαινόμενα του οικο-εξτρεμισμού.