Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Φώτο από το χθεσινό συλλαλητήριο
Με αυτό τον τίτλο παρουσίασε το  planet-greece το χθεσινό συλλαλητήριο που έγινε στη Θεσσαλονίκη εναντίον της επέκτασης της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη ΒΑ Χαλκιδική. 






"Κινητοποίησαν κόσμο απ' όλους τους νομούς! 


Συγκέντρωση στην πλατεία του δημαρχείου Θεσσαλονίκης και πορεία, κατά των μεταλλείων χρυσού στις Σκουριές, πραγματοποίησαν κάτοικοι της Χαλκιδικής που αντιδρούν στην επένδυση...



Ολοκληρώθηκε μπροστά στον Λευκό Πύργο η ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στη λειτουργία μεταλλείων χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής.



Οι διοργανωτές ανεβάζουν τους συμμετέχοντες στις 12.000, παρόντες και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και του ΚΚΕ. 9.000 διαδηλωτές αναφέρει η Αστυνομία.



Στην πορεία συμμετείχαν κάτοικοι από τη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη, αντιπροσωπείες «επιτροπών αγώνα» ενάντια σε επενδύσεις χρυσού από το Κιλκίς και τη Θράκη, βουλευτές και μέλη κομμάτων που έχουν εκφράσει συμπαράσταση στα αιτήματά τους, μέλη κινήσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, αντιεξουσιαστικών κινήσεων, οικολογικών οργανώσεων, κ.α. 

Με την πορεία ενώθηκαν στο ύψος της οδού Αγίας Σοφίας και διαδηλωτές από το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο άγαλμα του Βενιζέλου."

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολίτες το ίδιο ιστολόγιο ανέβασε χθες και αυτό http://planet-greece.blogspot.com/2013/03/blog-post_2804.html

Μην το προσπερνάτε έτσι!

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Φίλε σχολιαστή τι ακριβώς να προσπεράσουμε; Τους εαυτούς μας; Είμασταν οι πρώτοι σ' όλη την Ελλάδα που φέραμε στη δημοσιότητα αυτό το αίσχος! Απο το Σεπτέμβρη του 2012 το έμαθαν οι Ελληνες τον Μάρτη του 2013!
Πάλι καλά! Θα μπορούσαν να μην το μάθουν και ποτέ...
http://politesaristoteli.blogspot.gr/2012/09/blog-post_5902.html#more