Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ... ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΔΕΝΤΡΟ

Καλό το μεροκάματο, αλλά σαν τον ακτιβισμό δεν έχει...!

Ένα γνώριμο σκηνικό εκτυλίσσεται και πάλι στο Χοντρό Δέντρο, όπου περίπου 100 άτομα, υπεράνω νόμων και αποφάσεων των δικαστηρίων, έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς εκεί για να... υποδεχθούν με τον τρόπο που εκείνα γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, Καναδούς δημοσιογράφους που επισκέπτονται την περιοχή.  


Σαν "πρώτο πιάτο" το μενού περιλαμβάνει καθιστική διαμαρτυρία... , όπου μέσω αυτής ζητούν και την απελευθέρωση των δύο προφυλακισθέντων Ιερισσιωτών, που κατηγορούνται για την εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές.

Εν τω μεταξύ, αντιπροσωπεία αστυνομικών της Κ. Μακεδονίας συναντήθηκε χθες με τον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Γιώργο σε μια προσπάθεια εκτόνωσης της κατάστασης, που έχει δημιουργηθεί με τους κατοίκους της Ιερισσού.

Θετική χαρακτήρισε την κίνηση μέλος του συντονιστικού της Ιερισσού, ωστόσο όπως είπε χαρακτηριστικά "η ηρεμία στην Ιερισσό θα επανέλθει όταν φύγει η εταιρεία από το βουνό..."

Και το βιολί βιολάκι...με ενίσχυση από κόντρα μπάσο και η "κλήση σας προωθείται"!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να πάνε έξω από το σπίτι του αρχιερέα της ίντριγκας, της ρεμούλας, της διαπλοκής και του ψευτοτσαμπουκά και να κάνουν καθιστική διαμαρτυρία. Αυτός είναι ο αποκλειστικός υπαίτιος της προφυλακίσης των δύο παιδιών από την Ιερισσό

Ανώνυμος είπε...

ante re koproskila pate na brite kamia doulia

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΚΕΙ
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤ΄ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Επαγγελματίες ακτιβιστές δεν έχει άλλο ψωμί στις Σκουριές. Τραβάτε για Μανωλάδα. Έχει πιο καλο μεροκάματο. Αν θέλετε γεωργικό ακτιβισμό 25 ευρώ η συλλογή της φράουλας. Αν θέλετε ξεκούραστο ακτιβισμό 30 ευρώ για να κρατάτε πανό του ΠΑΜΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής. Πάρτε και αντιλιακό. Ο ήλιος καίει στην Πελλοπόνησο.

Ακούς κύρια καθηγήτρια που εμείς σε πληρώνουμε και εσύ την κοπανάς από το σχολείο;;; Ρεμάλια

Ανώνυμος είπε...

Άρθρο στη Γαλλική Liberation ξεφεύγει του δημοσιογράφου και γράφει για χρηματοδοτούμενες ανεξάρτητες μελέτες. Υπάρχει θεός τελικά! Και γράφει και στη Liberation...!

http://www.liberation.fr/monde/2013/04/17/ierissos-ierissos_896938

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΓΟΣΧΟΛΕ ΜΙΛΑΕΙ Η ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΩΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΕΚΕΙ Κ ΕΔΩ
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
ΥΠΟΜΟΝΗ
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕς ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι "Αρχέγονοι ακτιβιστές" γιατί δεν πάτε στην Μανωλάδα να συμπαρασταθείτε και να ζητήσετε αποφυλάκιση των επιστατών που πυροβόλησαν άοπλους Πακιστανούς όπως εσείς πυροβολούσατε άοπλους σεκιουριτάδες στις Σκουριές; Οι ομόσταβλοι σας στη Μανωλάδα σας έχουν ανάγκη αυτή τη στιγμή γιατί πιθανόν είναι γονείς ανήλικων παιδιών που απλώς πυροβολήσαν κάτι "ανθρωπάκια"...

Ανώνυμος είπε...

Έχουν ξεπεράσει το όριο του αστείου του γραφικού και του γελοίου. Δεν αξίζει καν να ασχολειθούμε με αυτούς. Η δικαιοσύνη μίλησε με ένα 80σέλιδο κείμενο καταπέλτη ενάντια στη προπαγάνδα και στα ασύστολα ψέμματά τους. Η ελλήνική κοινή γνώμη και η κοινή γνώμη στην Ιερισσό πλέον εχει αντιληφθεί και καταλάβει τα οικονομικά και πολιτικά παιγνίδια που κρύβονται πίσω από αυτά τα ψέμματα και παίζονται στη πλάτη της. Ο κόσμος το έχει τούμπανο και σεις φασιστοσυριζαίοι συμμορίτες κρυφό καμάρι. Απατεώνες ο χρόνος σας τελείωσε. Η κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής σας βαρέθηκε και σας στέλνει αποκεί που ήρθατε. Στο Πουθενά.