Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ... ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΡΔΙΕΣ ΤΟΥΣ!

Αυτή είναι... δικαιοσύνη. Αυτή είναι... ισονομία. Αυτή είναι... ισοπολιτεία.

 Εργαζόμενοι από τις 5 το πρωί στο πόδι να μην μπορούν να πάνε στα σπίτια τους, για να ξεκουραστούν και άλλοι να μην μπορούν να πάνε στη βάρδια τους, επειδή κάποιοι... διεγερμένοι από τη δήθεν ψυχοπόνεση, που έχουν για το περιβάλλον, τους... κάπνισε να κλείσουν το δρόμο, για να κάνουν επικοινωνιακό χάπενινγκ και να προβάλουν την ανοησία τους τα κανάλια. 

Επιτέλους υπάρχουν νόμοι; Υπάρχουν σοβαροί δημόσιοι λειτουργοί; Ή οι δρόμοι είναι τσιφλίκι του καθενός, που επειδή την είδε... οικολογικά θα κάνει ότι θέλει σε δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες και θα επιβάλει με το έτσι θέλω το γούστο και καπέλο του;


Θυμόμαστε πριν από 1 περίπου χρόνο, ότι οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο 11  εργαζόμενοι,επειδή δήθεν έκλειναν το δρόμο σε έναν... δικηγόρο, έναν... ιερωμένο και άλλους 6 "φίλους του περιπάτου" στις Σκουριές.

Τώρα γιατί υπάρχει ατιμωρησία σ' αυτούς που αποκλείουν την επαρχιακή οδό και δεν αφήνουν τους εργαζόμενους να πάνε είτε στα σπίτια τους, είτε στις βάρδιες τους;;; Μα τι ρωτάμε εδώ δεν εφαρμόζεται ο νόμος σε κακουργήματα, που έχουν τελεστεί. Θα εφαρμοστεί σε... πταίσματα;;;

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

είσαι ένας ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ!!
Άλλη μια προπαγάνδα τύπου γκαίμπελς..!!!

caesar

Ανώνυμος είπε...

Τερμα τα παραμυθια. Αυτό το καλοκαίρι η Ιερισσός και η Ουρανούπολη δε θα δουν ούτε τη σαγιονάρα του τουρίστα.

Ανώνυμος είπε...

Οχι μόνο φέτος κάθε καλοκαίρι απο εδώ και πέρα! Τουρισμός τέλος για τους λουβιάρηδες. Να φάνε τα νύχια τους οι ξεδιάντροποι που δεν αφήνουν εργαζόμενους να πάνε στη δουλειά τους.

Ανώνυμος είπε...

πλακα εχετε.. αυτο το καλοκαιρι ειναι που εσεις δεν θα εχετε δουλεια γιατι θα φυγει η εταιρεια...? αντε ρε που σας προστατευουν τα ματ επειδη φοβαστε να ειστε μονοι σας... αλλα το κρατος φταιει που σας εχει απο πισω για μια χαζο επενδυση καταστροφικη για τον τοπο μας αλλα εσεις που να καταλαβετε... ζειτε μονο το σημερα και δυστυχως δεν σκεφτεστε για το αυριο...

Ανώνυμος είπε...

σαφώς και μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά...που το είδαμε γραμμένο να απειλούν 200 άτομα με ξυλοδαρμό 20 αντιδρώντες?????
αυτά είναι τα κότσια σας???
αλλά είστε μαθημένοι σ αυτά εσείς αυτή είναι η παλικαριά σας???

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα,,, ρε τι πλακα που εχετε!!!! Εδω και ενα χρονο με το ιδιο ονειρο ξυπνατε και κοιμαστε, οτι η εταιρεια θα φυγει,, αλλα εγω δεν βλεπω να εχει γινει το παραμικρο,,, ισα ισα απο 400 ατομα εφτασε στα 1100 περιπου.. Για γυριστε πλευρο μηπως και δειτε αλλο ονειρο. Τωρα σοβαρα οταν συνεχως η εταιρεια αναπτυσετε εσεις νομιζετε οτι κερδιζετε; Μηπως εχετε προβλημα αντιλληψης της πραγματικοτητας... Και ας μου πει καποιος απο εσας τον τελευταιο χρονο κανατε εστω και ενα βημα ωστε να πλησιασετε ποιο κοντα στο να κλεισετε την εταιρεια γιατι εγω δεν εχω δει κατι,,, βλεπω μονο αναπτυξη και συνεχιση του εργου.
Με εκτιμηση,,
SB

Ανώνυμος είπε...

Που πήγε η λαοθάλασσα της "τοπικής κοινωνίας" 6:31;;; Τόσοι απομείνατε;;; 20;;;;;;Και που είσαι ακόμα...;;;

Α, αν είσαι από Ιερισσό το καλοκαίρι να μην ξεχάσεις μύγες και κουνούπια θα βαράς. Το τάμα σας έπιασε τόπο.

Ανώνυμος είπε...

@ 7:11 μ.μ. αν περιμέναμε από σας τους ΜΙΖΕΡΟΥΣ προκοπή αλίμονο μας...!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα πολύ να τους βρίσκω όλους τους κατά αλλά δεν θα πέσω στο επίπεδο τους.απλά απαντήστε μου εμείς οι υπέρ σας πειραξαμε ποτέ?

Ανώνυμος είπε...

@8:19 Αλίμονο....!!!
Αυτό το καλοκαίρι θα το πείτε το ποιήμα. Το τετέλεστε στην Ιερισσό θα το πείτε πριν από το Πάσχα. Στο Όρος μόνο από Ορμο πια. Τελειώσαν οι βλαχοτολομαγκιές σας.

Ανώνυμος είπε...

Ολα τα κοπρόσκυλα της Χαλκιδικής στην Εταιρία πήγαν.Ανθρωποι που έμαθαν να πληρόνονται χωρίς να κάνουν τίποτα.Ούτε ένα αυγό δε ξέρουν να βράσουν αν φύγουν απο την εταιρία.Θα ερθει και η ώρα σας μη στεναχωριέστε εφιάλτες της Χαλκιδικής.

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλαβουν οι Ελληνες ποιοι ειναι οι αφραγκοι επενδυτες και ποιοι οι νοικοκυραιοι τρομοκρατες.
επενδυτες:
Ολοι οι ανικανοι, εργατες στην
ελ ντοραντο.
Αν δεν τους ταιζει καποιος θα ψοφησουν απο την πεινα.
τρομοκρατες:
Αγροτες,κτηνοτροφοι,ψαραδες,ενοικιαζομενα,μαγαζια, και γενικοτερα ολοι οσοι κουραστικανε για να κανουν κατι και να μην ειναι εξαρτωμενα ατομα.