Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ... #SKOURIES#!!!

Στιγμιότυπο από το... σκουριασμένο επικοινωνιακό ακτιβισμό του παρόντος και του μέλλοντος μας!!!

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο έξω από τα γραφεία του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης όπου πραγματοποιούν διαμαρτυρία δικηγόροι και μέλη της επιτροπής αγώνα κατά των μεταλλείων χρυσού στην Χαλκιδική, διαμαρτυρόμενοι για τη βίαιη προσαγωγή των δύο συλληφθέντων για τον εμπρησμό στις Σκουριές.

Όταν οι δικηγόροι που βρίσκονταν έξω από τα γραφεία του Συλλόγου, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Παύλου Μελά, προσπάθησαν να μπουν μέσα στο χώρο με τις προσκλήσεις τους, για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, δεν τους επετράπη η είσοδος και προκλήθηκε ένταση μεταξύ συγκεντρωθέντων και ΜΑΤ.

Σημειώνεται ότι η συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώθηκε με αφορμή την τελετή εγκαινίων του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Θεσσαλονίκης από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Αντώνη Ρουπακιώτη. 

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπουργός δεν θα προσέλθει τελικά στην εκδήλωση και τα εγκαίνια θα τελέσει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, Νικόλας Κανελλόπουλος.



Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά την απόφαση του ΣτΕ και την αποτυχία του ο φασιστοσυριζαίος χασοδίκης με το μουστάκι βλέπω άρχισε νέα καριέρα, σαν θεατρίνος.