Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


"Παρά τις επανειλημμένες αναφορές και προειδοποιήσεις μας διαπράττονται εντός της εδαφικής περιφέρειας του δήμου μας συνεχόμενα κακουργήματα από μια ολιγομελή εγκληματική οργάνωση που τρομοκρατεί τους δημότες και επιβάλλει με τη βία τη θέλησή της στην πλειοψηφία.

Σήμερα άγνωστοι μέχρι στιγμής κακουργηματίες, που θέλουν να λέγονται πολίτες, πυροβόλησαν με κυνηγετικά όπλα εναντίον αστυνομικών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους. Το προηγούμενο διάστημα επιτέθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο, πυρπόλησαν το αυτοκίνητο του Δημάρχου, κατέστρεψαν αυτοκίνητα του δήμου και δημοτικών συμβούλων, τραυμάτισαν σοβαρά δημότες μας, απείλησαν, εκβίασαν και εκβιάζουν εργαζομένους, ανθρώπους του μόχθου, κατέστρεψαν ιδιωτική και δημόσια περιουσία.

 Τοπικοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι της προ του Άθω περιοχής υποχρεώνονται σε παραιτήσεις προκειμένου να προστατέψουν τις ζωές τους, τις οικογένειές τους και τις περιουσίες τους. Το Αστυνομικό Τμήμα Ιερισσού καταστράφηκε ολοσχερώς. 

Πολίτες που παρανομούν καθημερινά, ισχυρίζονται δημόσια ότι, με τη χρήση ωμής βίας εκ μέρους τους, θα αποτρέψουν την εφαρμογή των αποφάσεων της Πολιτείας σχετικά με την μεταλλευτική δραστηριότητα στην περιοχή του Δήμου μας.

Οι αποφάσεις αυτές, εκτός από Νόμο του Κράτους, επικυρώθηκαν και με την πρόσφατη απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας (ΣτΕ αριθ. αποφ. 1492/2013).

Εγκληματίες οπλοφορούν και αποδεικνύουν ότι δε διστάζουν να χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους εναντίον όλων, ακόμα και απέναντι σε εργαζομένους της περιοχής και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η απαράδεκτη κατάσταση που διαμορφώνεται είναι αδιανόητη για ευνομούμενη πολιτεία, επικίνδυνη για τη ζωή των δημοτών μας και απειλεί άμεσα κάθε υγιώς σκεπτόμενο άνθρωπο.

Δεν αρκούν οι φραστικές καταδίκες.

Οι ηθικοί αυτουργοί κυκλοφορούν ελεύθεροι και έχουν την ευχέρεια να απειλούν δημόσια και από τηλεοράσεως, τη ζωή του δημάρχου και των πολιτών και να διακηρύσσουν, ατιμώρητοι πάντα οι ίδιοι, το μίσος, τη βία και τη μισαλλοδοξία. Και αναφερόμαστε στον Απόστολο Παπαγεωργίου και αυτούς που έχει στρατολογήσει για να εξυπηρετούν τις δικές τους επιδιώξεις."

Αναδημοσίευση από respentza.blogspot.gr