Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ

*Ακολουθεί σχόλιο του blog


Ένταση πριν από λίγο στην Μεγ. Παναγία ανάμεσα σε μια μικρή ομάδα κατοίκων, που εντάσσονται κατά της επένδυσης, και τους εργαζόμενους στην Ελληνικός Χρυσός. Όλα ξεκίνησαν όταν οι γνωστοί άγνωστοι προκλητικοί από την Μεγάλη Παναγία συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στο Χοροστάσι, ένα σημείο από όπου ξεκινούν καθημερινά κάποιοι για να βγάλουν τον ''επιούσιο'' το μεροκάματο. 

Γνωρίζοντας την ώρα που ξεκινάει η βάρδια συγκεντρώθηκαν και προκαλούσαν λεκτικά αυτούς που πάνε νύχτα στην δουλεία τους βρίζοντας και προκαλώντας μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν ένταση και επεισόδια. 

Οι εργαζόμενοι δεν έδωσαν σημασία σε όλα αυτά και επιβιβάστηκαν στα λεωφορεία και αναχώρησαν για την νυχτερινή βάρδια τους ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Αστυνομία με εφτά περίπου αστυνομικούς ήταν απλός  θεατής.

Αναδημοσίευση από olahalkidiki.blogspot.gr

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Όπως μάθαμε την είχανε στημένοι οι... αυθόρμητοι αγωνιστές με κάμερες και  άλλα εργαλεία της... αλήθειας τους για να αποθανατίσουν τις κακές αντιδράσεις (όπως περίμεναν) των εργαζομένων και να τις δημοσιοποιήσουν στα... ανεξάρτητα blog τους για να τους εμφανίζουν μετά ως "απόβλητους" της κοινωνίας και "γενίτσαρους", όπως επικαλέστηκε σε δηλώσεις του ο πλέον... αρχέγονος ακτιβιστής τςη Χαλκιδικής, στην εφημερίδα "Καθημερινή..

Δεν τους βγήκε όμως, γιατί οι άνθρωποι του μόχθου επέδειξαν επίπεδο και ψυχραιμία και δεν έπεσαν στην παγίδα που τους είχαν στήσει οι κατά τ' αλλα προστάτες του... αρχέγονου δάσους.

Το ερώτημα παραμένει... Πως είναι δυνατόν να έχουν τόσο εύκαιρο χρόνο οι ίδιοι και οι ίδιοι άνθρωποι σε Ιερισσό και Μ. Παναγία;;; Δεν έχουν δουλειές;;; Ο τουρισμός για τον οποίον κόπτονται έχει ξεκινήσει. Αυτοί δεν έχουν άλλη δουλειά από το να μαζεύονται και να εμποδίζουν συγχωριανούς τους να πάνε να βγάλουν το μεροκάματο τους; Από που βιοπορίζονται αυτά τα άτομα;;;

2 σχόλια:

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον 21 Μαΐου 2013 - 12:31 π.μ

Μαζί σου... Πολύ καλή δουλειά. Βουλωμένο γράμμα διαβάζει ο ερευνητής... Μέσα σ' όλα έπεσε ο γάτος.

Ανώνυμος είπε...

Τραβάτε βίντεο με το κινητό σας και δημοσιεύστε το. Είναι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσετε αυτούς τους τραμπούκους.