Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΚΑΙ ΕΠΟΧΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ Η "ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ"??? (Βίντεο)


Σε προηγούμενη ανάρτηση αναφερθήκαμε στην... ανάγκη να δοθεί εκ περιτροπής η αστυνόμευση της Χαλκιδικής στην ένοπλη πολιτοφυλακή της Ιερισσού, ούτως ώστε να απαλλαγούν οι κουρασμένοι σωματικά και ψυχολογικά συνδικαλιστές της αστυνομίας από τις ευθύνες που τους αναλογούν και απορρέουν από το σύνταγμα της χώρας.

Στο 39" του βίντεο που ανέβηκε στο youtube με στιγμιότυπα από την προετοιμασία που προηγήθηκε πριν από την έναρξη της συναυλίας, είδαμε ότι δυο νεαροί δικυκλιστές έκαναν βόλτες στην Ιερισσό, έχοντας ο ένας εξ αυτών τοποθετήσει έναν φάρο πίσω από τη σέλα της μηχανής του!!!

Αναρωτιόμαστε, αν αυτή η εικόνα αποτελεί το "σήμα κατατεθέν" της επίσημης πρώτης παρουσίας της εποχούμενης περιπολίας της "πολιτοφυλακής της Ιερισσού", μετά την... έφιππη περίπολο που έχει ήδη συσταθεί από τους πολιτοφύλακες της περιοχής.

Ανεξάρτητα από το τι ισχύει, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η οργάνωση τους ήταν πολύ καλή, καθώς δε σημειώθηκε ούτε ένα παρατράγουδο στη χθεσινή συναυλία. 

Ευχόμαστε αυτή η πολύ καλή εικόνα να διατηρηθεί και σήμερα κατά την... ξενάγηση των επισκεπτών μας στον Κάκκαβο, καθώς όπως μαθαίνουμε αυτή τη στιγμή περίπου 200 άτομα ανεβαίνουν προς το Λάκκο Καρατζά.

Αλήθεια έχουν μαζί τους και δικυκλιστές πολιτοφύλακες;;; Θα το δούμε.