Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΠΩΣ ΞΑΝΑΣΤΗΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ... ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ???


Δε θέλει και πολλά πράγματα... Για την ακρίβεια τρεις πολύ απλές κινήσεις. 

Δυο ανακοινώσεις κομμάτων μιας - κάποιας – κάποτε - πάλαι ποτέ αριστεράς, που θα χαρακτηρίζουν
α) την αντιπερισπαστική παρουσία των... γαλλομαθών κυριών που πήγαν στο εργοτάξιο ως «αγωνιστική» , β) τον τραυματισμό των αστυνομικών ως «προβοκάτσια»,  γ) την ανακοίνωση των αστυνομικών της Χαλκιδικής ως «απαράδεκτη» σε τέτοιο βαθμό που θα πρέπει να προσέλθουν με τους «κηδεμόνες» τους στα κατά τόπους κομματικά γραφεία για να δώσουν... εξηγήσεις και  τρίτον μια... super βουλευτική τηλεφωνική παρέμβαση από Αθήνα, όπου θα ακούγεται το αμίμητο: «Να μην πολυλέμε για τα Μεταλλεία Κασσάνδρας γιατί στην Αθήνα ακούνε μεταλλεία Κασσάνδρας και νομίζουν ότι η περιβαλλοντική επίπτωση αγγίζει και την Κασσάνδρα» (!!!!) και τσουπ νάτοι οι... χιλιάδες κάτοικοι της ΒΑ Χαλκιδικής πετιούνται ξανά μέσα στις Σκουριές για να ξεκινήσουν ένα νέο γύρο μανούρας, που καταλήγει στην προσφιλή τους βία και ανομία.

«Χιλιάδες κάτοικοι» (καμιά 40ριά... πλύνε βάλε) που από την... ειρηνικότητα τους και μόνο αν δεν φορούν κουκούλες... μαυρίζουν από μόνοι τα πρόσωπα τους στις φωτογραφίες, που κυκλοφορούν οι ίδιοι στο διαδίκτυο, για να... γοητεύσουν τους πολιτικούς τους προστάτες, που με περιέργεια κάθονται μπροστά στους υπολογιστές τους και αναρωτιούνται: «Αυτός με ψηφίζει;;; Ά, όχι αυτός μάλλον με ψηφίζει...»


Και τι ψηφοφόροι ε; Με γνώσεις... από κατασκευές δρόμων, μέχρι σαϊτών και ρουκετών για να σε στείλουν συστημένο... στον άλλο κόσμο!  


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόσο γελίοι και τιποτένιοι είναι οι πολιτικοί μας; Ο λούκυ λουκ δεν φοβόταν τόσο τη σκιά του. Γιατί άραγε κάνουν πως δε θυμούνται τις δηλώσεις του Τόλη από τη Θράκη; Γιατί υποτιμούν τη νοημοσύνη του κόσμου; Τους έχει στο χέρι ο Τόλης ή δεν τους έκανε το χατήρι η εταιρεία για προσλήψεις ψηφοφόρων τους; Θα μας απαντήσει κανείς;