Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΒΟΛΤΑ ΣΤΙΣ... #SKOURIES Ή ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΣΚΗΝΙΚΩΝ ΝΤΡΟΠΗΣ & ΑΗΔΙΑΣ???

ΝΑΙ στις βόλτες, ΟΧΙ στις μολότοφ
μέσα στο δάσος των Σκουριών
"Για βόλτα στις Σκουριές" ετοιμάζονται την προσεχή Κυριακή οι "οικολόγοι της Ιερισσού" και οι μεταφερόμενοι συμπαραστάτες τους.

 Οι επωνομαζόμενοι "αλληλέγγυοι", που θα επισκεφτούν αυτές τις μέρες την περιοχή μας για να συμπαρασταθούν, επι της ουσίας, στους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες του τουρισμού στο παραλιακό μέτωπο της ΒΑ Χαλκιδικής, που έχουν βουλιάξει οικονομικά από το καθεστώς βίας & τρόμου και τη συνεχιζόμενη δυσφήμιση, που κάνουν οι δήθεν οικολόγοι της Ιερισσού.

Ευχόμαστε όλες οι δράσεις τους να εξελιχθούν ομαλά και χωρίς παρατράγουδα. Τόσο η συναυλία, όσο και οι βόλτες  στις Σκουριές , αλλά και σε χωριά του Δήμου μας. 

Πρέπει να καταλάβουν, ότι αυτό το "τριήμερο αλληλεγγύης" είναι ένα πρώτο "τεστ αντοχής" για τον τουρισμό του παράλιων περιοχών της ΒΑ Χαλκιδικής.

Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την πλατιά κοινωνία της Ιερισσού να αποδείξει ότι αυτός ο αγώνας έχει όντως οικολογικές και ειρηνικές διαθέσεις όπως ισχυρίζονται, αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν έχουμε δει και διαπιστώσει.

Για να δούμε λοιπόν, τι θα δούμε...




6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχουν αναρωτηθεί αυτά τα κωθώνια αν η ακύρωση των active member έχει να κάνει με το προφιλ βίας, μαγκιάς και τσαμπουκά που τους αρέσει να περνούν προς τα έξω, ενώ κατά τα άλλα είναι οικολόγοι;;;

Ανώνυμος είπε...

Τελικά πρέπει να έχουν δίκιο όσοι λένε πες μου τα ακούσματα σου στη μουσική για να σου πώ ποιός είσαι. Ο FOXMOOR των Active Member έδωσε απάντηση μέσω facebook σε όσους ου τα έχωσαν για την ακύρωση της εμφάνισης του στο "κονσέρτο για πυροβολημένους" που θα γίνει στην Ιερισσό το Σάββατο.
Τέτοιο μπινελίκι που τους σούρνει δεν υπάρχει...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=339037712866434&set=a.118184031618471.11890.111859248917616&type=1&relevant_count=1

Ανώνυμος είπε...

Επειδή κάποιοι δεν έχουν f/b μπορείς να μας το κάνεις μια αντιγραφή,επικόλληση? Ή είναι αρκετά τα σχόλια?

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΡΓΩ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1471299

Ανώνυμος είπε...

"Θελει η π@@τανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει", είναι η καταλληλη φράση για ολους οσους περιμεναν πως το τριημερο αλληλεγγυης στην Ιερισσο δεν θα ηταν ειρηνικο και με σκοπο την αναδειξη του αγώνα εναντια στην καταστροφή της περιοχής.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ για όλους αυτούς ....δεν ειδαμε τιποτα....περισσότερο από την αναγκη των ανθρωπων να υπερασπίζονται το αυτονοητο δικαιώματα της ΖΩΗΣ στον τοπο που ζουν εδω και πολλες γενιες.

Ανώνυμος είπε...

2:09 Πάντα τέτοια σας ευχόμαστε!