Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΝΑΟΜΙ ΚΛΑΙΝ ΣΤΙΣ... #skouries! (ΤΩΡΑ... ΟΥΤΕ ΧΘΕΣ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΧΘΕΣ!)

Όπως πληροφορούμαστε αυτή τη στιγμή βρίσκεται τηλεοπτικό συνεργείο στο Καρατζά Λάκκο, το οποίο τραβάει πλάνα για λογαριασμό της διάσημης ακτιβίστριας Ναόμι Κλάιν, που δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον για τις #skouries και ετοιμάζει σχετικό ντοκιμαντέρ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ακτιβίστρια δεν παρευρίσκεται  στα γυρίσματα του συνεργείου, ενώ ούτε βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στον Καρατζά Λάκκο, όπως γράφτηκε σήμερα στην Ελευθεροτυπία

Το τηλεοπτικό συνεργείο από τον Καναδά θα μείνει μέχρι την Κυριακή στην περιοχή για να κάνει λήψεις και από την Κυριακάτικη... δράση, που ετοιμάζουν αντιδρώντες στην επένδυση.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Ναόμι Κλάιν", "Ναόμι Κάμπελ" ΚΑΙ "Κλάιν Μάιν Κάμπελ"!!!!!!!!
Τα γκρουπούσκουλα της λαμογιοικολογίας στα κλισγκρικ... Κοπρίτες χαλαροί να είστε!

Ανώνυμος είπε...

31 Μαΐου 2013 - 10:10 μ.μ.

Εάν διάβαζες το δόγμα του σοκ της Ναόμι Κλάιν δεν θα έγραφες αυτές τις μπούρδες.
Βέβαια η προσφιλή σας τακτική είναι να υποβαθμίζετε όλους αυτούς που είναι αντίθετοι με σας, άσχετα αν δεν γνωρίζετε ποιος είναι και τι.
Πετάτε μια βλακεία στον αέρα και νομίζετε ότι έχετε τετραγωνίσει τον κύκλο σαν τον Πάχτα.
Επί τέλους σοβαρευτείται κάποτε, οι βλακείες σας δεν είναι επιχειρήματα!!!

Αστεριξ

Ανώνυμος είπε...

Αστερίξ είναι "επιχείρημα" η βια και η τρομοκρατία που εφαρμόζετε σε όσους δεν πείθονται από τα μασάλια σας; Η μήπως είναι "πολιτική πράξη" ή "αντίπραξη"

Ανώνυμος είπε...

ρητορικές ερωτήσεις κάνεις!!!

Αστεριξ

Ανώνυμος είπε...

Έλεος με τους ψευτο-πνευματικούς του άκρατου ψευτο-ιδεαλισμού και της εκμετάλευσης της άγνοιας και των κατώτατων συναισθημάτων των ανθρώπων.