Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ... ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ!!!

Φώτο από την τελευταία προσπάθεια προσέγγισης του κ. Τσίπρα στην Ιερισσό τον Οκτώβρη του 2011
Είδηση της τελευταίας στιγμής αναφέρει ότι ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφτεί στη 1 το μεσημέρι την Ιερισσό, προφανώς για να συναντηθεί με εκπροσώπους κατοίκων του χωριού, που πρωτοστατούν στις αντιδράσεις ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές.

Η επίσκεψη του κ. Τσίπρα στη Β. Ελλάδα οφείλεται στην προγραμματισμένη ομιλία που έχει σήμερα στις 7.30 το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη για την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ. 
Εντύπωση όμως προκαλεί το γεγονός ότι τηρήθηκε άκρα μυστικότητα γύρω απ' αυτή την επίσκεψη. Θυμόμαστε ότι πριν από δυο χρόνια, σε αντίστοιχη επίσκεψη του στην Ιερισσό, αυτή είχε ανακοινωθεί μια σχεδόν εβδομάδα πριν... 

Ενώ τώρα μαθαίνουμε, ότι ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έρχεται στην περιοχή 3 ώρες πριν την άφιξη του!!!

 Περίεργα πράγματα τα οποία ίσως όμως έχουν μια λογική εξήγηση, καθώς την προηγούμενη φορά που ήρθε στην Ιερισσό αναγκάστηκε να κάνει το γύρο της ενδοχώρας της Χαλκιδικής, μέσα από χωματόδρομους για να αποφύγει τα σωματεία των εργαζομένων και αιρετούς εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας, που ήθελαν να τον συναντήσουν για να του εκθέσουν τις απόψεις τους, τους οποίους όμως απέφυγε... διακριτικά. 

Κατά πληροφορίες όμως μεταλλωρύχοι και κάτοικοι της πραγματικής κοινωνίας της ΒΑ Χαλκιδικής τον περιμένουν τόσο στις Σκουριές, όσο και κατά μήκος της διαδρομής σε μια νέα προσπάθεια επικοινωνίας μαζί του.


 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλίμονο να μην πάει να δει τα συντρόφια του; Είναι γνωστό άλλωστε, ότι ο κ. Τσίπρας και κατ' επέκταση ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ έχει "μάτια" μόνο για ακτιβιστές και όχι για εργαζόμενους. Οι μεν είναι... αγωνιστές οι δε πολίτες β' κατηγορίας και "πιόνια" των εταιρειών όπου εργάζονται.
Σε κάθε περίπτωση όμως η ανθρωπιστική αποστολή το πλοίο "MAVI MARMARA" με τέτοια μυστικότητα δεν επισκέφτηκε τη γνήσια Λωρίδα της Γάζας, όπως αυτή που εφαρμόζει στην προκειμένη περίπτωση το επιτελείο του κ. Τσίπρα για την επίσκεψη του στην Ελληνική "Λωρίδα της Γάζας" όπως είπε χθες και το... super model.

Ανώνυμος είπε...

Αλλαξαν τα πλάνα του και πάει από Πλανά...Τσίπ(ρ)α φιλοτιμο δεν έχει...

Ανώνυμος είπε...

αναρωτιέμαι ρε μπομπολάκια ποιον έχετε καθηγητή στην διαστρέβλωση.. τον πρετεντέρη ή την τρέμη????
Άλλωστε το ίδιο αφεντικό έχετε!!!!